Şimdi Ara

Hangisi ? VW Hıghline mı YOKSA Exclusive ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
23.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar Size Bİşi sormak isterim

Siz hangi modeli seçerdeniz Passat Highline mı ? YOKSA Exclusive mi ?

Arasında çok fark var mesela ben exclusive de ki deri Döşemeyi çok seviyorum.

Mesela Sipariş Versem highline Modelini Vienna ( Deri ) döşeme çıkarttırabilirmiyim ?

Bide Hıghline da Arabayı park ederken Ekranda Park mesafesi gösteriyormu ??

BİLGİYE İHTİYACIM VAR.BU ARAÇ SAHİPLERİ CEVAP YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMOKİRVE -- 13 Aralık 2008; 20:36:08 >

• Bütçe el veriyorsa tabiki hıghlıne alın..

2009 modellerde park mesafesi radyo ekranında gösteriyor..Comfortlıne da da var bu özellik..Haliyle exc.ve hıghlıne da da var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Bütçe el veriyorsa tabiki hıghlıne alın..

2009 modellerde park mesafesi radyo ekranında gösteriyor..Comfortlıne da da var bu özellik..Haliyle exc.ve hıghlıne da da var..

Peki radyo ekranı küçük ekran mı ?

Bunun gibi olmasını istiyorum

http://img220.imageshack.us/my.php?image=264103286583457716ffnv1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMOKİRVE -- 13 Aralık 2008; 21:39:43 >

• Bildiğim kadarıyla sadece Hıghlıne larda büyük ekran var öyle..Artık RCD-500 mü RCD-510 mu bilemiyecem ama hıghlıne larda büyük ekran var..

Bence TDI ya gerek yok..

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama 1.8 TSI HIGHLINE almanızı tavsiye ederim..Otomatik isterseniz zaten meşhur DSG seçeneği de var...Araç zaten sınıfının kralı..Bence hayırlı olsun diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMOKİRVE

quote:

EMOKIRVE,

o gördüyün Sistem RNS510´dur ve RNS510 türkiyede yok. Malesef Almanyadan katildigim icin türkiyede RCD510 standard´mi bilmiyorum ama bunun aynisi yeni RCD510´dur. RCD510´da sadece HDD yok ama onun yerine RNS510 gibi Touchscreenli ve SD Karti sokacak yeri var. Park mesafesi kisaca OPS = Optisches Park System 2009 Modellerde seri olarak var. Arka Kamera extraya giriyor yine. PASSAT Kulübünü takip etseydin orada görürdün.http://forum.donanimhaber.com/m_24631582/mpage_73/key_/tm.htm ..

RCD510 Resimi:

Alirsan ama HIGHLINE tavsiye ederim. Deri Koltuk VIENNA (Komple Deri) almanyada Siparis edebilirsin fiyati 2.600 € ama Türkiyeyi bilmiyorum siparis oluyormu.

Saygilar Yasin

• bence passat CC alın .gidip görün muhteşem ötesi olmuş .bursaya gelmiş .

bu arada RCD 510 soket yapısı fonksiyonu golf 5 e uygun olup olmadığını bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: telenor

bence passat CC alın .gidip görün muhteşem ötesi olmuş .bursaya gelmiş .

bu arada RCD 510 soket yapısı fonksiyonu golf 5 e uygun olup olmadığını bilen var mı?

@telenor,

RCD 510, tüm Volkswagen EOS, GOLF Plus, GOLF 5, GOLF 6, PASSAT ve PASSAT CC Modellerine problemsiz oluyor, bilgine.

Saygilar Yasin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek düşünmem gerek olay şu:
    -Hafızalı koltuğa ihtiyacım var mı? Aracı eşim veya bir başkasıyla ortak kullanacak mıyım?
    -Bi-xenon fara ihtiyacım var mı? Uzun yola cok çıkıyor muyum veya sadece görünüşü için deger mi?
    -Sport alcantara deri koltuklar comfort viena ön koltuklardan daha mı güzel, görüntü olarak veya konfor olarak?
    -Sunroofa gerek var mı?
    -Katlanan aynalar gerekli mi?

Eger bunları verdiğin paraya deger bulursan mis gibi highline alırsın ama yok gerek yok dersen o zaman exclusive de yetecektir. Nitekim biz highline almadık çünkü babam için hafızalı koltuklar, katlanır aynalar, xenon far, spor koltulkar hiç bir şey ifade etmiyordu. Sadece sunroof istedi o da zaten opsiyonel.

Hatta exclusive'de faydalı olabilecek:
    -fazladan 2 hava yastıgı
    -bluetooth
    -arka koltuk ısıtma
    -sis farı bulunmakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Tek düşünmem gerek olay şu:
    -Hafızalı koltuğa ihtiyacım var mı? Aracı eşim veya bir başkasıyla ortak kullanacak mıyım?
    -Bi-xenon fara ihtiyacım var mı? Uzun yola cok çıkıyor muyum veya sadece görünüşü için deger mi?
    -Sport alcantara deri koltuklar comfort viena ön koltuklardan daha mı güzel, görüntü olarak veya konfor olarak?
    -Sunroofa gerek var mı?
    -Katlanan aynalar gerekli mi?

Eger bunları verdiğin paraya deger bulursan mis gibi highline alırsın ama yok gerek yok dersen o zaman exclusive de yetecektir. Nitekim biz highline almadık çünkü babam için hafızalı koltuklar, katlanır aynalar, xenon far, spor koltulkar hiç bir şey ifade etmiyordu. Sadece sunroof istedi o da zaten opsiyonel.

Hatta exclusive'de faydalı olabilecek:
    -fazladan 2 hava yastıgı
    -bluetooth
    -arka koltuk ısıtma
    -sis farı bulunmakta.

kaya5789,

sakin simdi deme HIGHLINE´da Hafiza Koltuk Standard donanimda var diye , dersen gelip bende PASSAT alacam Türkiyeden daha hesapli neredeyse her türlü sey Standard donanimda

Saygilar Yasin

• quote:

kaya5789,

sakin simdi deme HIGHLINE´da Hafiza Koltuk Standard donanimda var diye ...

Dedim bile
    Ama boşver sen sadece istedigin donanıma para vermek en güzeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 14 Aralık 2008; 2:15:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

kaya5789,

sakin simdi deme HIGHLINE´da Hafiza Koltuk Standard donanimda var diye ...

Dedim bile
    Ama boşver sen sadece istedigin donanıma para vermek en güzeli

Kaya5789,

dediyin dogru ama Dogus "HIGHLINE"´daki donanimina bunu koyduguna cok sasirdim nedeni ise bu Memory Spor Koltuklar 1.250 € burada siparis edersen arabayi aldiginda. Bence bu Koltugu koyacaklarina bu Fiyata daha deyisik seyler misal "LaneAssist" veya "RCD510 + Arka Kamera" yada "Bi-Xenon" Farlar koya bilirlerdi ve böylelikle kullanilacak ve lazim olacak bir donanim olurdu .

Saygilar Yasin

• Orjinalden alıntı: EMOKİRVE

Orjinalden alıntı: VW_Passat

EMOKIRVE,

o gördüyün Sistem RNS510´dur ve RNS510 türkiyede yok. Malesef Almanyadan katildigim icin türkiyede RCD510 standard´mi bilmiyorum ama bunun aynisi yeni RCD510´dur. RCD510´da sadece HDD yok ama onun yerine RNS510 gibi Touchscreenli ve SD Karti sokacak yeri var. Park mesafesi kisaca OPS = Optisches Park System 2009 Modellerde seri olarak var. Arka Kamera extraya giriyor yine. PASSAT Kulübünü takip etseydin orada görürdün.http://forum.donanimhaber.com/m_24631582/mpage_73/key_/tm.htm ..

RCD510 Resimi:

Alirsan ama HIGHLINE tavsiye ederim. Deri Koltuk VIENNA (Komple Deri) almanyada Siparis edebilirsin fiyati 2.600 € ama Türkiyeyi bilmiyorum siparis oluyormu.

Saygilar Yasin

Peki Almanyadan sipariş Versem RNS510 getirirlermi ?

Kusura bakmayın ama Şu erkan hangi modeli hangisi :

http://img384.imageshack.us/my.php?image=1006big9goro2kd9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMOKİRVE -- 14 Aralık 2008; 9:41:16 >

• teşekkürler yasin bey ,

peki bunun tr deki ve dışarıdaki fiyatı ne civarlarda acaba ..?
  • 1.4 motorda highline donanım alınamaması kadar saçma birşey olamaz.bunu anlayamıyorum birtürlü..

buradan doğuşu kınıyorum.bir ben kalmıştım kınamayan ben kınayayımda adet yerini bulsun..
  • hüseyin ,

passat cc acayip güzel olmuş .açık bej döşemelisini getirmişler bursaya. dün sağ olsun esmerce akçaydan benim misaifirm oldu ,beraber gittik . yeni golfün baz versiyonlarını hiç beyenmedik .sadece highline güzel o da 5 lira kafadan fazla koymuşlar. doğuşu bizde akşam tekrar kınamadan edemedik .

passat cc yi yakından incelemenizi öneririm .resimdekinden çok daha güzel ... ilk defa bir passatı bu kadar çok beyendim ...
  • HIGHLINE dostum, ama Almanya'da 1.4 TSI HIGHLINE 6 düz veya 7-DSG alınabiliyorken DOĞUŞ sayesinde HIGHLINE = müteahhit, hukukçu, fabrikatör otomobili olduğundan ve onları mağdur etmemek için getirilmiyor. Yani ben de 100.000 YTL verip 2.0 TDI 170 HP HIGHLINE 6-DSG alsam ve onunla mahallede gezerken 1.4 TSI 122 HP HIGHLINE 7-DSG görsem soluğu VW bayinde alırdım, tabi elimde sopayla...

T.G.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

HIGHLINE dostum, ama Almanya'da 1.4 TSI HIGHLINE 6 düz veya 7-DSG alınabiliyorken DOĞUŞ sayesinde HIGHLINE = müteahhit, hukukçu, fabrikatör otomobili olduğundan ve onları mağdur etmemek için getirilmiyor. Yani ben de 100.000 YTL verip 2.0 TDI 170 HP HIGHLINE 6-DSG alsam ve onunla mahallede gezerken 1.4 TSI 122 HP HIGHLINE 7-DSG görsem soluğu VW bayinde alırdım, tabi elimde sopayla...

T.G.

Tamamen katılıyorum Tanercim. Alman forumlarında gezinirken 1.4 TSi 122hp Highline satildigini duydugumda şok olmuştum.. Halbuki çok isterdim Dogus getirseydi Highline sahibi olmayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatabay -- 14 Aralık 2008; 15:08:53 >
  • quote:

Peki Almanyadan sipariş Versem RNS510 getirirlermi ?

Kusura bakmayın ama Şu erkan hangi modeli hangisi :

http://img384.imageshack.us/my.php?image=1006big9goro2kd9.jpg

Türkiyede bilmiyorum almanya´dan siparis üzeri getirtiyorlarmi, ama o sundugun Linkteki Resim RNS510´un bir ön Modeli RNS500 MFD2´dir.

Saygilar Yasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

HIGHLINE dostum, ama Almanya'da 1.4 TSI HIGHLINE 6 düz veya 7-DSG alınabiliyorken DOĞUŞ sayesinde HIGHLINE = müteahhit, hukukçu, fabrikatör otomobili olduğundan ve onları mağdur etmemek için getirilmiyor. Yani ben de 100.000 YTL verip 2.0 TDI 170 HP HIGHLINE 6-DSG alsam ve onunla mahallede gezerken 1.4 TSI 122 HP HIGHLINE 7-DSG görsem soluğu VW bayinde alırdım, tabi elimde sopayla...

T.G.

Tanergode,

ne yaptin sen PASSAT 2.0TDI 170HP´ye bu devirde 100.000 YTL verilirmi hic . 100.000YTL ~ 47.923 € Full Donanimli 3.6 4MOTION 300PS (220kW) 6 Vites DSG PASSAT Variant R36 alirsin hemde Full Donanim ile . Passat Highline´da 1.4 TSI 122HP 7 Vites DSG 30.725 € Standard Highline Donanim ile.
    Volkswagen´nin dogru dürüst tasaruflu Motorlarindan biri 1.4 TSI 122HP 7 Vites DSG´dir. 2.0 TDI 140HP 6 Vites´ten ortalama 0,8 litre fazla yakiyor.

Saygilar Yasin

• Yasın'ciğim...

Ben bişi yapmadım. VW PASSAT'ı herkesin satın alabileceği bir otomobilden çıkartıp SÜPER LÜKS EN ÜST SEGMENT PAHALI araba haline getiren ve görüntüsüne sokan DOĞUŞ OTOMOTİV yaptı. 1.4 TSI 122 HP HIGHLINE 7-DSG (sis farlı) almasını ben de bilirim ama sorun şu ki DOĞUŞ OTOMOTİV şimdiye kadar HIGHLINE'ları 75.000-100.000 YTL arasında ve hep büyük motorlarla sattığından 1.4 fındık motoru HIGHLINE alanlara uygun kabul etmemekte, TREND-COMFORT-EXCLUSIVE için uygun görmektedir.

1 yıldır yazad dururum. VW'nin % 20'sini yaşayabiliyoruz, gerisi kaynağında durduruluyor. Bize sadece tadı geliyor, karnımız doymuyor...

T.G.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.