Şimdi Ara

Hangisinden Başlamalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere sıradışı bir sorum olacak. Durum şudur:

Uzun zamandır (Crysis 2'den sonra) oyun oynamamıştım. Şimdi ekran kartımı güncelledim ve Crysis 3'ü bitirdim.

Battlefield serisine başlayacağım ama daha önce hiç bir oyununu oynamadığım için direk Battlefield 4'ten başlamak istemiyorum.

Seride bir CoD Serisi ya da Crysis Serisi gibi bir konu akışı var mı, hangi oyundan başlamamı önerirsiniz.

Sistem Özelliklerim:

E8400 LGA775 3 GHz işlemci
    4 GB DDR3 1600 MHz Ram
    Asus GTX650 Ti Boost 2GB 192 Bit VGA

Yardımlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.

• Benim tavsiyem ramini güncelleme. Onun dışında hiçbir bf oyununda konu akışı yok. Bf serisi online ağırlıklı bir oyundur. Onun dışında bf 4 ün single bölümü güzele benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf nin single o kadar güzel değil çünkü mp tabanlı bi oyun bence oyunu satın al ve MP'de ak
  • Şu ana kadar hiç mp oyun oynamadım, o dünya benim yeteneklerimin üzerinde. Ben evde kendi halince bir oyuncuyum.

BF'nin single player konusunda zayıf olduğunu biliyorum. Ama yine de h,kaye modunu oynamak istiyorum.

BF dışında FPS türünde şu oyunların single modu güzel, mutlaka oynanmalı diye tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZbrCED

Şu ana kadar hiç mp oyun oynamadım, o dünya benim yeteneklerimin üzerinde. Ben evde kendi halince bir oyuncuyum.

BF'nin single player konusunda zayıf olduğunu biliyorum. Ama yine de h,kaye modunu oynamak istiyorum.

BF dışında FPS türünde şu oyunların single modu güzel, mutlaka oynanmalı diye tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı?

Bad company ile başlıyor single olayi bf de, mafia serisini dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZbrCED

Şu ana kadar hiç mp oyun oynamadım, o dünya benim yeteneklerimin üzerinde. Ben evde kendi halince bir oyuncuyum.

Battlefield serisi genel olarak single'da zayıftır doğru. Ancak Battlefield 4'ün Single Player modu özellikle diğer battlefield'lara göre çok daha iyi. Ben sevdim, bu aralar multiye giresim pek yok single'ın verdiği keyif ayrı
    Diğer fps oyunlarını pek sevemiyorum ben, ama özellikle CoD serisinin single modu çok övülüyor (Ghosts hariç, duyduğuma göre 4-5 saatte biten kısacık bir single'ı varmış)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.