Şimdi Ara

hangisinden devam etmeliyim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bülent ecevit üniversitesi Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri 2. sınıf öğrenciyim aynı zamanda aöfden 2. üniversite olarak tıbbi dökümantasyon ve sekreterlil okumaya başladım bu sene. hangisinden devam edebileceğime karar veremiyorum yardım ve tavsiyelere ihtiyacım var. çekoyu bitirip kpss ile atanma planım ya da önlisanstan tıbbi dökümantasyonu bitirip ordan atanma fikirlerim var. (önlisans bittiğinde ben 4. sınıfa geçmiş olacağım) sizce ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız hangi yoldan devam etsem işe girme ihtimalim daha yüksek yardımlarınızı ve tavsiyelerini bekliyorum.(özel sektör düşünmüyorum kamu düşünüyorum) ikisini de bitireceğim bırakmayacağım

• up
  • yardım
  • fikirlere ihtiyacım var yok mu yardımcı olabilecek
  • İkisi de çöp. Ama tabiiki sekreterlik daha iyi.

Nedeni

1-) KPSS'de yarışacağın kişiler 4 yıllık mezunlar değil 2 yıllık mezunlar olacak. Yani daha zayıf rakipler.
  • var mı yardımcı olabilecek başka biri ?
  • İkisini de oku? Ben iki bölüm okuyorum bu sene mezun aöften. Hem istersen örgün olarak okuduğun bölümü sevmiyorsan dgs yaparsın başka bölüme geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam özellikle belirttim konuda ikisini de okuyacağım diye zaten düzgün okumadınız sanırım
  • başka tavsiyesi olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.