Şimdi Ara

Hangisini Alayım ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Intel® Centrino Core 2 Duo Mobil Teknolojisi
    • Intel® Core 2 Duo İşlemci T8100
    • 3MB Cache, 2.1 GHZ, 800 MHz FSB
    • Orjinal Windows Vista Home Premium Edition Türkçe İşletim Sistemi
    • 15.4" WXGA Parlak Ekran (1280*800 Çözünürlük)
    • 2 GB DDRII Bellek
    • 160 GB Sabit Disk
    • DVD DUAL Optik Sürücü
    • Intel GMA X3100 Graphics
    • Dahili Kamera (1.3 Megapiksel)
    • 2,8 kg
    • 5in 1 Kart Okuyucu

1694YTL

2. SECENEK

Intel(R) Core 2 Duo Mobil Teknolojisi T5450 1.66 GHz, 2 MB L2 Catch, 667 Fsb
    Orijinal Windows Vista™ Basic Edition(Türkçe)
    Non Intel (802.11b/g)
    2 GB DDR II 667 MHz
    Intel 965 PM Chipset
    160 GB SATA
    GeForce 8400M GS 256 MB
    DVD DUAL
    15.4" WXGA Parlak
    Ekran:1280*800
    Ağırlık : 2.8 kg
    Boyut : 367*280*34 mm
    1 x Express kart slot
    5 in 1 kart okuyucu (SD, MMC, MS, MS, Pro, XD)
    56Kbps fax/modem,RJ45 eth.,DCinAC adaptör,VGA,mikrofon in,SPDIF out,speaker/Headphone out,Tv Out,IEEE 1395,4*USB port
    Bluetooth
    Kamera :(1.3 M pixel)

1540YTL

• bence 1. seçenek daha mantıklı gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orki80

bence 1. seçenek daha mantıklı gibi duruyor.

öncelikle cevabın icin teşekkür ederim
    bende aslında 1. seceneği düşünüyorum ancak ekran kartı kafamı kurcaladı x3100 ü hic tavsiye etmiyolar 2. sindeki 8400m 256mb karın 128 mb olanı eski notebookumda vardı onda worl in conflict i orta seviyede ki ayarlarla oynaya biliyordum ama şimdide işlemci kafama takılıyo bi problem yaşatırmı diye acıkcası cok karmaşık bi iş bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonbjk

quote:

bence 1. seçenek daha mantıklı gibi duruyor.

öncelikle cevabın icin teşekkür ederim
    bende aslında 1. seceneği düşünüyorum ancak ekran kartı kafamı kurcaladı x3100 ü hic tavsiye etmiyolar 2. sindeki 8400m 256mb karın 128 mb olanı eski notebookumda vardı onda worl in conflict i orta seviyede ki ayarlarla oynaya biliyordum ama şimdide işlemci kafama takılıyo bi problem yaşatırmı diye acıkcası cok karmaşık bi iş bu

ya aslında ben ilk etapta işlemci olarak sana 1.seçenek dedim fakat ekran kartı dersen tabiki 2.seçenek daha ii duruyor 1.seçenekteki x3100 hakkında hiçbir bilgim yok...keşke 2.seçenekteki ekran kartını 1. seçeneğe koysalarmış ya...

• 2.si daha dengeli bir sistem, ilkinin işlemci gücü yüksek te olsa oyun olayı çok kısıtlı (karttan dolayı), o zman da işlemci gücünü nerede kullanacaksın? Hele de vista aero kullanacaksan?

bu arada vestel dışında seçeneklere de bakın, bana o kadar da makul gelmedi fiyatlar hele de vestel için.
  • 1.
  • 2. seçenekteki ekran kartı ii diyosunuzda ;sonuçta oda 256 mb hangi oyunları nereye kadar oynayabilecek oda bi soru işareti bence ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle 2.si diyebilirm 1.sinin ekran kartı onboard yani sadece ofis ve internet diğerinde oyunda oynayabilirsin
  • quote:

2. seçenekteki ekran kartı ii diyosunuzda ;sonuçta oda 256 mb hangi oyunları nereye kadar oynayabilecek oda bi soru işareti bence ???

2. seçenekteki ekran kartıyla ben call of duty 4, pes 2008 ve battlefield 2142yi orta, nba live 2008 i yüksek ayarlarla oynuyorum (takılma olmadan)

ayrıntılı karşılaştırmak istersen:

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-X3100.2176.0.html
    http://www.notebookcheck.net/NVidia-GeForce-8400M-GS.3709.0.html

biri 3dmark05 ten 819 puan almış diğeri 2658. seçim senin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.