tamam ok. bugün zaten yazmıştım ağustosta w660i ve w580i gelcekmiş w850i veya bu yeni iki modelden birini alcam ama w810i yi satmam.. bakalım onlar nasıl çıkcak..
Gelicek telefonlar 700 den aşağı gelmez w580 güsel cihaz gerçekten ona göre hazırlan derim
Eğer piyasaya girecek olan cihazlar uygun olursa onlardan düşünürsün.
hayalim gibi oldu neredeyse ama içimde korkular var ben kendimi tanırım lönk diye atlıcam sesi w810iden biraz düşük olurrrrrsa Kafayı duvara vururum bu sefer.. yeter artık yeni seriler geliyo artık maximum müzik kalitesi istiyorum ya çokmu!
"Minimum tasarımda,Maksimum müzik" İstiyorsan W880i almalısın.Oda çok pahalı ya almak istiyordum ama alamıyorum nedeni sizce açık değil mi?
maximum kazık ama hafıza kartı 1gb bence iyi bu konuda ama ne biliyim görsellik yok birde tuş takımı korkutuyo
tüm özelliklerini göz önüne alırsak hemen hemen aynılar karar veremedim hangisini alayım.
quote:
maximum kazık ama hafıza kartı 1gb bence iyi bu konuda ama ne biliyim görsellik yok birde tuş takımı korkutuyo
Evet haklısın fiyatı kesinlikle haketmeyen tek cihaz olmaya aday.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme