Şimdi Ara

hangisini alayım(w850,(w610)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w850 nin ses yüksekliği ve kalitesi w610 dan iyi mi ve kamerası nasıl???lütfen bilen biri cevaplasınhangisini alayım

• Kamera,boyutlar,ağırlık,işlemci hızı,hafıza ve fiyata önem veriyorsanız W610i daha iyi seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Kamera,boyutlar,ağırlık,işlemci hızı,hafıza ve fiyata önem veriyorsanız W610i daha iyi seçim olacaktır.
    W850i ekran kalitesi, (4gb) hafıza desteği ile öne çıkıyor, ses kalitesi ve çıkışı olarak önde
    w610i kamera perfosrması ile ön plana çıkıyor
    @Katze w850i ile w610i'nin işlemci hızları nerdeyse aynıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

W850i ekran kalitesi, (4gb) hafıza desteği ile öne çıkıyor, ses kalitesi ve çıkışı olarak önde
    w610i kamera perfosrması ile ön plana çıkıyor
    @Katze w850i ile w610i'nin işlemci hızları nerdeyse aynıdır

Alıntıları Göster
    Evet biliyorum.Ayrıca düzeltme yapmak istiyorum,W850i hafıza yönünden tercih edilmeli.

• quote:

Evet biliyorum.Ayrıca düzeltme yapmak istiyorum,W850i hafıza yönünden tercih edilmeli.

Alıntıları Göster
    Niye yaa
    W700 veya W810 4 GB desteklemiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Niye yaa
    W700 veya W810 4 GB desteklemiyor mu?

Alıntıları Göster
    SE W700i ve W810i'de 4GB MS PRO Duo kart destekliyor ancak W850i'nin sunduğu yenilikçi özellikler onu bir adım öne çıkarıyor.
  • quote:

SE W700i ve W810i'de 4GB MS PRO Duo kart destekliyor ancak W850i'nin sunduğu yenilikçi özellikler onu bir adım öne çıkarıyor.

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson W850i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- 2.0 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT ekran
    - 3G desteği
    - 4 GB'a kadar MS PRO Duo desteği
    - İşlemci hızı (213 MHz ARM9)

Sony Ericsson W610i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- EDGE desteği
    - İnce yapı
    - Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera
    - 64 MB dahili bellek

* W610i'de 209 MHz ARM9 işlemci bulunuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    5610 XpressMuzik mi N81 mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Sony Ericsson W850i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- 2.0 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT ekran
    - 3G desteği
    - 4 GB'a kadar MS PRO Duo desteği
    - İşlemci hızı (213 MHz ARM9)

Sony Ericsson W610i'nin ön plana çıkan özellikleri:

- EDGE desteği
    - İnce yapı
    - Autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera
    - 64 MB dahili bellek

* W610i'de 209 MHz ARM9 işlemci bulunuyor.

Alıntıları Göster
    @ ..Knight..

W610i'de 213 MHz ARM9 işlemci bulunmuyor muydu?

• quote:

@ ..Knight..

Alıntıları Göster
    Ne fark ederki?? ikiside sonuç olarak 210mhz lerde, ikiside stabil
  • quote:

@ ..Knight..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ ..Knight..

www.jbenchmark.com adresinden tüm telefonların işlemci hızları ve benchmark puanları ile ilgili bilgileri bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

@ ..Knight..

www.jbenchmark.com adresinden tüm telefonların işlemci hızları ve benchmark puanları ile ilgili bilgileri bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

• quote:

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    müzik olarakdamı üstün w850i yani kulaklıkğımı kastettiniz yoksa dış hoparlörümü? k610i daha yeni bir model nasıl müziği daha düşük olablir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker83

müzik olarakdamı üstün w850i yani kulaklıkğımı kastettiniz yoksa dış hoparlörümü? k610i daha yeni bir model nasıl müziği daha düşük olablir?

Alıntıları Göster
    Ses yüksekliği veya kalitesi çeşitli versiyona göre değişkenlik gösterebilir.
  • quote:

Ses yüksekliği veya kalitesi çeşitli versiyona göre değişkenlik gösterebilir.

Alıntıları Göster
    w850i içinmi dedin yoksa 610i içinmi? sence w580i ve w660i yi beklemelimiyim? bu konuda ne dersin? birde knight bu bencmark değerlerinde telefonun müzik çıkış gücü gibi şeyler yazıyomu yani pek ingilizcem yok!
  • quote:

w850i içinmi dedin yoksa 610i içinmi? sence w580i ve w660i yi beklemelimiyim? bu konuda ne dersin? birde knight bu bencmark değerlerinde telefonun müzik çıkış gücü gibi şeyler yazıyomu yani pek ingilizcem yok!

Alıntıları Göster
    @Stalker83 @Knight hocamın verdiği linkte sadece telefonun performans ve işlemci frekansı gözüküyor, w610i demek istedin sanırım kulaklık sesi olarak tüm walkman serileri hemen hemen aynı sayılır, hoparlörde iş değişir w850i'nin hoparlör ses çıkışı iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 31 Temmuz 2007; 21:42:38 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Bütün telefonlar için geçerlidir,mesela bir telefonun ses kalitesi önceden iyidir sonra güncellersin kalite kaybı oluşabilir,ve ya tam tersi.

W580i ve W660i modellerini beklemene gerek yok çünkü özellikleri birbirlerine yakın cihazlar.

• quote:

Bütün telefonlar için geçerlidir,mesela bir telefonun ses kalitesi önceden iyidir sonra güncellersin kalite kaybı oluşabilir,ve ya tam tersi.

W580i ve W660i modellerini beklemene gerek yok çünkü özellikleri birbirlerine yakın cihazlar.

Alıntıları Göster
    doğru aslında yardımınız için saolun mantıklı olan fark yaratan şeyler bulmak sadece 580i nin ışıkları çok hoşuma gitti ama kamerayı öldürmüşler yani dik olarak programlanmış öyle duydum.

ya çok afedersiniz tekrar sorcamda simdi benim kullandığım w810i 108 mhz demiş yani bu çokmu yavaş oluyor 213 olunca menüler ve diğer özellikler çok hızlımı olcak.. eğer tahmin ettiğim fark olursa w850 de uçuyodur adam. w880de ise 216

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 1 Ağustos 2007; 0:49:50 >

• quote:

Kamera,boyutlar,ağırlık,işlemci hızı,hafıza ve fiyata önem veriyorsanız W610i daha iyi seçim olacaktır.
    quote:

+1905 ama birazcık aklın w850i deyse kacırma derim bende w610 var menunum ama bazen keske w850alsaydım diorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgtBrk -- 1 Ağustos 2007; 0:57:55 >
  • quote:

doğru aslında yardımınız için saolun mantıklı olan fark yaratan şeyler bulmak sadece 580i nin ışıkları çok hoşuma gitti ama kamerayı öldürmüşler yani dik olarak programlanmış öyle duydum.

ya çok afedersiniz tekrar sorcamda simdi benim kullandığım w810i 108 mhz demiş yani bu çokmu yavaş oluyor 213 olunca menüler ve diğer özellikler çok hızlımı olcak.. eğer tahmin ettiğim fark olursa w850 de uçuyodur adam. w880de ise 216

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

Java platformunda işlemci daha çok videoda, resim geçişlerinde kendini belli eder, w810i yavaş cihaz değil aksine diğer modellere göre biraz stabil kalıyor üzerindeki yazılımdan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

Java platformunda işlemci daha çok videoda, resim geçişlerinde kendini belli eder, w810i yavaş cihaz değil aksine diğer modellere göre biraz stabil kalıyor üzerindeki yazılımdan dolayı

Alıntıları Göster
    tamam ok. bugün zaten yazmıştım ağustosta w660i ve w580i gelcekmiş w850i veya bu yeni iki modelden birini alcam ama w810i yi satmam.. bakalım onlar nasıl çıkcak..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.