Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALAYIM? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni motor alacagım chopper/cruiser tarzı ancak bütçem en FAZLA 3500 ytl genelde uzun yol yapacagım bütçem cok yüksek olmadıgı icin mecburen çin mallarından biriini alacak gibiiyim 2. el yada sıfır farketmez arastırdım ama hala karar veremedim hepsinde farklı bir sorun var benim düsüncem iyi baktıktan sonra neden olmasın diyorum kafamdaki modeller
    *MONDİAL 250 MCT CC
    *KEEWAY SUPERSHADOW 250 CC
    *KANUNİ CARACAL 200 CC
    *BİSAN ROADSTAR 250 CC
    *BORELLİ 250 CC

LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN BU MODELLERDEN HANIGİSİNİ ALMALIYIM ?zamanında scooterden cok çektim hangisini tercih etmeliyim resimlerin hepsini koyamadım ama zaten biliyorsunuzdur modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon19 -- 5 Mayıs 2008; 22:50:29 >

• Bir market 2000 liraya Chooper satıyordu. TV reklamında görmüştüm.
  • birader
    bence en iyisi bisan 250 dir v motor 20bg bir arkadasa daha tavsiye ettim, guzel motor kullananlar memnun.

butcem 3500demissin
    bu motor 5bin civarıydı gecen seneler uygun fiyata buldgun biryer varsa adres verirmisin banada
    3bin filansa kacmaz

saygılar
  • bence uzun yol yapacağınız için motorunuzun şişmemesi açısından su soğutma barındırmasına dikkat ediniz ben hergün gaziosmanpaşadan selimpaşaya gidip geliorum git-gel 120 km hemen hemen 3500 YTL ye cbr 125 r aldım motorumda su soğutma var canavar gibi 120-130 ile gidip geliorum çok ta memnunum size tavsiyem çin malı almayınız hee illa çin alıcaksanız tarzınız için regal raptor 250 cc bir cruiser var ona bi bakın derim...şimdiden hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin...!
  • susogutmali icin bencede öneden ayni seyi dusunuyordum fakat

eger bir motor hava sogutmali yapilmissa demekki hava sogutma yetiyor sogutmaya!
    sonucta yamaha,honda gibi bircok markanın hava sogutmali motoru var ve muhendisleri elbette bunun hesabını bizden iyi yaptilar..

bence hava sogutma daha iyi fazladan radyator agirligi ve derdi yok
  • bisan roadstar al bence gene aralarında en iyisi o gibi gözüküyor kullananlar da memnunmuş
  • arkadaslar yardımlarınız icin tesekkür ederim ancak bisan iyi de sole bir durum var tel jant var bisanda yani kırılma durumu olurmu yani saglammı bide keeway icin kullananlardan duydugum pek sorun cıkartmadıgı ama gorunum olarak içlerinde en cok begendigim borelli ancak kullanan gormedim simdiye kadar onuda cok merak ediyorum servisi falan nasıl diye
  • evet keeway iyiymiş sorun çıkmıyormuş pek bende çok yerde duydum ve okudum,bence çin malı alacaksan zaten görüntüye değil sağlamlığa bak,yani kötünün iyisini bulmaya çalış
  • Bisan 250 yi tavsiye ediyorum bende. Kanuni Caracal aldı geçen ay arkadaşım. Garip garip sorunlar yaşadık. O yüzden Caracal'a bakma bence.

Soğutmayı fazla kafaya takmayın. Hava soğutmalı motor sorun yaşatmaz. Ben Tiger ımla kaç kilometre yol gidiyorumda banamısın demiyor. Tam tersine su soğutmalı Regal Raptor ların termostat sorunu çıkardığını duymuştum.

Bir çok cruiser sınıfındaki motosiklet hava soğutmalıdır. Hatta Naked tarzında bile hava soğutmalı örnekler var. Örneğin Suzuki GS 500 hava soğutmalıdır. Sorun çıkardığını, şiştiğini duymadım şimdiye kadar
  • gene de 2. el bir japon al derim ben tabi seçim senin bütçe de(en önemlisi de bu ya)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akon19

arkadaslar yardımlarınız icin tesekkür ederim ancak bisan iyi de sole bir durum var tel jant var bisanda yani kırılma durumu olurmu yani saglammı bide keeway icin kullananlardan duydugum pek sorun cıkartmadıgı ama gorunum olarak içlerinde en cok begendigim borelli ancak kullanan gormedim simdiye kadar onuda cok merak ediyorum servisi falan nasıl diye

tel jant daha iyidir alaşımlı janttan.
    gunumuzde bircok motorda kullanilir, esneme kabiliyetine sahiptir ve hafiftir bircok insan tel jantı digerine tercih ediyor.
  • arkadaslar ardımlarınız icin cok tesekkur ederim suan 2 secenek olustu aklımda :

1. keeway supershadow

2. bisan roadstar

en basındada bu iki motor vardı ancak su borelliyi merak etmiştim belki kullanan biri vardır diye düsünmüştüm zannedersem pek yok keeway sanki bisandan 1 adım önde gibi ama bisanda tel jant var kafa karıstırıyor keeway de tel jant olsa direk onu secerdim napsak acaba keeway alsak sonra tel jantmı taksak aslına bakarsanız arkadaslar en önemlisi motora deger vermek en basından zaten ucuz bozulursa bozulsun falan filan dersek zaten en bastan kaybediyoruz ama deger verip bakımını yapmayı aksatmazsak hepsi iyi motorlar tabi servis ağının yaygın olması cok onemli ama mondialden biliyorum adamlar bir yag değiştiriyordu 30 ytl alıyorlardı en iyisi arastırıp iyi bir usta bulup onda bakım yaptırmak aonra zaten motorun bakımını artık kendimiz yavaş yavaş ögrenmiş oluyoruz bu arada 2. el japon almayı cok isterdim ancak choper\ cruiser tarzı olanlar bayabi yüksek oyüzden alamıyorum yardımlarınızın ve görüşleriniz devamını bekliyorum

• kanuni forewer
  • bu segmentin kralı pek bilinmesede Zealsun Prince'tir
    yağ soğutmalı, full aksesuarlı ve hepsinden daha sağlam bir makine!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ V ~

bu segmentin kralı pek bilinmesede Zealsun Prince'tir
    yağ soğutmalı, full aksesuarlı ve hepsinden daha sağlam bir makine!

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu ? 250 CC lik cruiser kıyaslamalarında adı sanı bile geçmiyor bu modelin. Kaynak belirtirseniz sevinirim. Bilmediğim bir şeyi öğrenmiş olayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.