Şimdi Ara

Hangisini almalı ? (MSI,ASUS,MONSTER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamlar herkese merhaba. Bu yıl bilgisayarım bozuldu ve oyuncu bilgisayarı almak istiyorum. Bu üçü arasında kaldım.

MSI :

ASUS:
    www.sanalmarketim.com
    Asus ROG Strix Scar GL703GM-71250 Core i7-8750H 16GB 256GB SSD 1TB GTX1060 17.3 3ms FHD 120Hz FreeDos
    https://www.sanalmarketim.com/Urun/Asus-ROG-Strix-Scar-GL703GM-71250-Core-i7-8750H-16GB-256GB-SSD-1TB-GTX1060-17-3--3ms-FHD-120Hz%C2%A0FreeDos/98412

MONSTER:
    www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T7 V17.1.1 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V17-1-1.html

Şimdi ASUS ve MSI aynı fiyatta bulabildim internette , Monster ise 1500TL daha ucuz.

MSI da menteşelerde sorun çıkabiliyormuş o kafamı çok kurcaladı.İnternette baya şikayet var.(fotoğraflara bakarsanız menteşeler baya ince)
    ASUS ince olduğu için ısınma sorunu var diyorlar ve fanı yüksek sesliymiş.
    Monster da toplama olduğu için sorun çıkarma ihtimali daha yüksek diyorlar.İnternette onla da çok şikayet var.

Bu üçü arasında hangisini önerirsiniz? Kullananlar var mı ? Objektif yorumlarınız nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Edit : Linkleri yeniledim tekrar çalışmazsa modelleri yazayım

MSI GP73 Leopard 8RE-601TR
    Asus ROG Strix Scar GL703GM-71250
    Monster Tulpar T7 V17.1.1 17.3" Gaming Laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodCatters -- 24 Aralık 2018; 17:56:52 >

• Linkler çalışmıyor yenilersen yardımcı oluruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Yeniledim hocam , çalışmazsa tekrar diye model isimlerini de yazdım
  • BloodCatters B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 1500 TL az para değil şu devirde. Performans olarak hepsi aynı düzeyde. Msi ve asusun monstere göre eksileri ekranları NTSC oranı %95 olan 120 hz TN panel kullanmaları. Kötü değildir fakat bir ips gibi kaliteli değildir. Monster 144 hz. 1.5 yıldır monster semruk s7 v3. 1.1 kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Gerçi elektronik işi şans işi.

• Msı gp73 olanı cuma günü 9.270 tl ye satıldı Hepsiburadada. Haftaya indirim olur bence bekle şuanki fiyatı yüksek. Monster ın fiyatı aynı kaç gündür :) asus da 9.800 tl falandı gecen cuma.

Hepsinin bir eksisi var araştırıp en az şikayet geleni seçebilirsin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Para konusunda haklısınız zaten hocam ben 4 yıldır biriktirdiğim parayla bile alamıyorum biraz daha biriktirip alcam zaten de almışken işte en iyisini alıp şans faktörünü azaltmak istiyorum , şuan alacağım pc beni 5-6 yıl götürmeli. Msi kullanan arkadaşlarım çok memnunlar , monster alanların yarısı çok memnun yarısı bir yıl sonra sıkıntı çıkarmaya başladı diyor çok kararsızım o yüzden. Bir de hocam Semrukta da sorun çıkarsa sıkıntı büyük zaten kajshdsdhj
  • Kean37 K kullanıcısına yanıt
    O baya iyiymiş , ben her türlü indirim bekleyeceğim zaten ama haftaya olursa süper olur gerçekten. Bayadır araştırıyorum hocam buralarda bu bilgisayarlardan kullanan oldu mu ya da tanıdığı falan belki onu merak ettim. Cidden dediğiniz gibi hepsinin eksisi artısı var :D
  • Üçü arasında kesinlikle GP73 Leopard öneririm. Bende uzun zamandır Msi kullanıyorum Almadan önce senin gibi ikilemde kalmıştım ama tercihimden memnun kaldım. Her ne kadar tüm markalarda olsa da en az sorun çıkartan Msi. En azından kronik problemlerle uğraşmıyorsun.
  • Hocam sizde hangi modeli var ? Ve o menteşe olayı sorun olur mu ? Cunku duydugum kadariyla msi in supportu cok iyi degilmis. Benim de kafam biraz msi a kayiyor ama o kadar para verip alirsam 3 aya mentese kirilirsa hos olmaz. Dedigim problem genelde ge ve gs modellerde var sanirim ama gp nin kasa tasarimi onlara cok benziyor gibi

• Asus teknik servisini araştırmanı öneririm öncelikle. Her cihaz sorun verebilir bence önemli olan teknik servisin ne kadar iyi olduğudur. O yüzden Asus kesinlikle önermem çünkü servisleri rezalet 2 aydır PC yok elimde. Monster sorun çıkarabilir ama teknik servislerinin iyi yorumları ağırlıklı. Msi bu yıl içinde servis kalitesiyle vb gibi özellikleriyle alt sıralarda kalmıştır. Daha önce msi kullandım kasa sağlam başka bi bilgim yok malesef

• Aynen Monster'ın teknik servisi diğerlerine göre daha iyidir büyük ihtimal , yasadigim yerde magazasi da var o guzel. Mesela magazaya gittigimde de sey beni biraz gerdi. Normalde aklimda direkt monster vardi. Teşhir urunlerini denerken daha az ozelliktekiler bazen yuksek olanlardan daha iyi calisiyordu. Yuksek olanlar kasiyordu bir seyler acarken falan , touchpad tam response vermiyordu. Onu görünce huylandım biraz. Istedigim bir model vardi o mesela kasiyordu sonra farkettim ki monitöre baglanmisti kendi kendime ona yordum ama icim tam rahat etmedi acikcasi. Ama teknim servisleri iyi gozukuyordu. En azindan karsinda insan bulabilirsin gibi

• Msi servisi (servispoint)cok kotu ekranda olu piksel var dedim sifir nakit7300 verip gf,62 8rd almistim 3 gun sonra iade diye yolladim iade almayiz panel degisir dediler degisin dedim degisip yolladilar ekran acilmadi menteselerde darp izleri falan var aradim servispoint i kavga dovus yolladim 1 hafta 2 hafta derken 4. Haftaya girerken belli ki yapamadilar:))) aradim bagiriyor bana bir de personel kan beynime sicradi urun kontrol edildi yazmissin nadil kontrol bu pc ekrani acilmiyor olm nakit 7300 gomdum aben bu pc ye ne varsa indirdim sovdum saydim nasil servis anlamadim :)) esnaf işi gibi:D yasal sure doldu benim sabrim da oyle tabi oncesinde haziran sicaginda yaya olarak adana da tuketici mahkemelerini dolasiyorum neyse telefon geldi kutusu falan yollayin degiselim yada para iade dediler para istemedim cunku dolar firladi 7300 den 13bine firladi fiyati yenisi geldi saglam cikti neyse kullaniyorum bu olaydan sonrada Turkiye'den aldigim son elektronik oldu hollanda ispanya da falan boyle sıkıntılar yasamiyorum direk ayagina yenisi geliyor Tatil diye alayim dedim zehir oldu yani tatilim msi alirsan olu piksel oluyor genelde 1 tane ve sol ust ekran taraflarina bak hep orda oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 26 Aralık 2018; 1:43:8 >

• Hocam benim ürünü yurt dışından almamı önerir misiniz peki ? Fransada yaşayan tanıdığım var ona aldırsam garanti süreci nasıl işler böyle bir durumda ?
  • BloodCatters B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aslında grmide çalışıyorum gemi limana yanaşınca avrupa da sunny yada çeşitli şirketlerin freeshopları geliyor onlardan alıyorum sorun olursa da onlara verip hallediliyor çöZüm anlık oluyor ama fransa ya da iibaşka bir ülkede de Türkiye’deki sorunları yaşayacağınızı sanmıyorum bildiğim gördüğüm için konuşuyorum Türkiye’de tüketici yasaları koruma denen bişe yok firmalar bunu Türkiye’de çok iyi kullanıyorlar aşırı şekilde hemde bahsettiğim laptopu vatan internet şubesinden almıştım 14 gün koşulsuz iade hakkım var Mesafeli satış kanununa göre bu ona rağmen arızalı ürünü değiştirmediler gerekli mercilere başvurdum sonuç alamadım pc yi kıracaktım yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.