Şimdi Ara

HANGISINI ALMALI SIZCE ? ( ALMAN ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

quote:

Orijinalden alıntı: TORSION

Üç kişilerle dolu bir Leon beklentilerini karşılar,hepsi güzel araç Astra'yı motordan dolayı direkt elerdim.Focus da düşünülebilir.

Astranın motorda ne var diye sorarlar adama ?

Ölü eşek dizeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Orijinalden alıntı: Euphorium

Alman istiyorsaniz Opel olmak zorunda!

Cunku Skoda Cek, Seat Ispanyol markasidir.

biliyorsunuz seat uzun süre önce VAG grubuna geçti, fabrika ispanyada ama genetik kodları alman,,, clio da türkiyede üretiliyor ama o bir fransız

Firmanin kuruldugu yer olarak soylemistim, o zaman volvo cin mi oldu

• Allanlar ralli yapmıyo zaten 1.3 dizelin kitlesi belli 3 kişiye yeter de artar
  • 3 kişi için Leon

Daha fazlası içi skoda Octavia
  • opel astra 1.3 dizelin ivmelenmesinin 14 sn.nin üzerinde olması dahi ne kadar hantal olduğunun bir göstergesi. Tamam yeni kasa sedan astra görünüm olarak çok güzel. ancak 1.3 dizeli çok hantal, benzinlileri ise gerek 1.4 turbıo gerekse 1.6 oldukça fazla yakıyor kağıt üzerinde bile. gerçek koşullarda benzin yetiştire bilene bravo derim. Ama dediğim gibi dış ve iç tasarım olarak benim de çok dikkatimi çeken, ancak fiyat olarak beni aşan ve fakat yakıt olarak da benzinlide korkutan dizelde hızlanma konusunda endişelendiren bir yapıya sahip.
  • Sana bana hantal gelebilir bilmem kaç saniyede 100 e çıktığı ama alan kitlenin böyle derdi yok onu diyorum ben türkiye şartlarında 3 4 kişilik bi aileye gayet yeterli bana göre
  • Burada kriterler açısından çok göreceli netice ve cevaplar alırsınız.

Ben Leon ve Toledo'yu eler, Octavia ve Astra arasından seçim yapardım.

Astra marka/model algısı olarak kendi sınıfında en başta gelen 2. eli iyi ve sağlam bir araçtır. Dizel olarak biraz ağır kanlıdır ama yakıtı ve vergi avantajı ile tasarımı onu cazip kılıyor.

Octavia ise bana göre gerçekten olmuş yani. Kalite ve tasarımı bir arada sunan elit bir araç tek handikabı ise 2. el kaygısı olabilir.

• onder46 kullanıcısına yanıt
    elit bir araç isteyen cebinde bunun için yeterli kaynağı bulunan kişinin ilk düşüneceği şey ikinci el kaygısı olmamalı bence. neticede sıfır bir araç alıyorsun, az veya çok zarar edeceksin bu kaçınılmaz. Gönlüne göreyse aldığın araç beklentilerini karşılıyorsa hiç düşünmeyeceksin edeceğin zararın miktarını ve barayı basıp alacaksın. Bunu söyleyen benin octavia alacak parası olmadığını ve B segmenti araçları takip ettiğini hatırlatmak isterim, yani bana söylemesi kolay değil. paranın kolay bir araya gelmediğinin farkındayım ama sıfır araç alıyorsan bunları aşmak lazım, zararı göze almak ve tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum.
  • Astrayı motorundan dolayı direk elerim, adam akıllı bir dizel motoru olsa idi astra derdim ama şu an ki şartlarda benim tercihim Octavia olur.

Bu arada kendinize hangi aracı aldınız? Nissan micra mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 14 Ağustos 2013; 14:38:36 >
  • Seat denilen gibi tam Alman arabasi kisiligini yansitmiyor. Vw grubunda olmasina ragmen araclari yetersiz kaliyor.

Sizin yerinizde olsaydim Octavia tek gecerdim.

Bir alternatif butceyi arttirip Giulietta alinir Seat falan hikaye Alfanin yaninda.

• bütçeyi öyle bir demeyle artırmak mümkün olsa ben de b sınıfı bir araç bakacağıma octavia astra gibi bir üst sınıf araçlara bakardım. Ama ne mümkün ?
  • yazılımlı astra diyorum.
  • astra veya octavia
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    o ne be ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

o ne be ya ?

serviste ufak bir chip gibi birşey takıyorlar araba oluyor 122 beygir.forum dan yazılımlı alan bir arkadaş vardı konuyu bulamadım bir araştırın isterseniz.
  • Bu arada dizel astra racechip yada yazilimla cok daha iyi bir performansa sahip oluyor buda bilgi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

o ne be ya ?

serviste ufak bir chip gibi birşey takıyorlar araba oluyor 122 beygir.forum dan yazılımlı alan bir arkadaş vardı konuyu bulamadım bir araştırın isterseniz.

Youtube da videosuda olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

o ne be ya ?

Youtube da videosuda olmasi lazim

chipli ve chipsiz araç performansını bu videoda gösteriyor.

• cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    tamam chip performans artışı sağlıyor ama yakıt tüketimini ve motor ömrünü olumsuz etkiliyor diye biliyorum. Orijinal her zaman daha iyidir. Öyle olmasa adamlar chipi takar piyasaya sürerlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.