Şimdi Ara

Hangisini almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu genellikle facebook twitter instagram vb. Internet uygulamalari ve dizi film izlemek icin kullanacağım. Cok nadir oyun oynarım arada bir de kamerayı kullanırım. Onumde 3 secenek var.
    G3 beat; g3un tasarimina tanitildigindan beri hayranim. Ekran kalitesi, tasarimi, bataryasi arayuzu beni çekiyor ancak on kamerası 8gb hafizasi ve rami beni telefondan soguttu. Ekrana basarak arka kameradan cekinirin diye dusunup biraz rahatladim ama yinede kamrera büyük sorun.
    S4 mini; aslinda ilk basta bunu alacaktim ama sonra diger secenekleri de dusundum. Telefonub tasarimi güzel ama bi g3 değil. Rami 1.5 gb, hafizasi 16 gb kamerası da guzel. Yani g3den vazgeçtigim özelliklerin hepsi bu telefonda ancak nedense bu teldfona isinamadim. Arayuzu de 1.5 gba ragmen kasiyor, pili bi anda bitiyor kapaniyor diye soylentiler duydum.
    Grand prime; Bu telefon aklimda hic yoktu ancak bi kac arkadasin önerisiyle arastirmaya basladim. Kamerasi beni resmen cezbetti. Bunun da rami 1gb. Beni kamerasi cekti hemde 5.0 alacak.

Bu 3 telefon arasinda kaldim. G3 beat ve s4 mini kullanicilari konusuna yorum atmistim ama bi kaç kisi disinda pek takilmadim. Arkadaslar telefonu 1 2 sene kullanacağım bu yuzden beni idare etmesi gerekiyor. Kamerayi nadir kullanirim ama kullaninca da kaliteli bisey cikmasini istiyorum. Tarafsız bakin lutfen. Tesekkurler simdiden.

-G2 cok hosuma gidiyor, 5.0.1 alacagini duyunca daga da hoşuma gitmeye basladi. Eger temiz ikinci el yukaridaki fiyatlarda bulabilirsem dusunecegim.

-imla hatalari icin kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRap_34 -- 21 Ocak 2015; 0:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TRap_34 kullanıcısına yanıt
    2.el lg g2 alabilirsin güzel cihaz bunun dışında sıfır cihaz olarakta huawei ascend g7 veya meizu mx4 e bak derim bu cihazlar g3 beat ve s4 miniden daha üst cihazlar
  • Baktim onlara ama hem tasarımlarını begenmedim hemde bilinmis markalar degil biraz endiseliyim acikcasi. Sadece soyledigim modellerle ilgileniyorum ama sagolasin.

• G2 fiyat performans olarak en iyi cihazdır hocam. Uzun süre kullanmadım , kullanan arkadaşlarımda alıp kurcalamışlığım var. Güzel cihaz gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefk0o

G2 fiyat performans olarak en iyi cihazdır hocam. Uzun süre kullanmadım , kullanan arkadaşlarımda alıp kurcalamışlığım var. Güzel cihaz gerçekten.

Ben de çok beğeniyorum ama sıfırı biraz pahalı oluyor, ikinci ele de pek güvenemiyorum. Yine de araştırmaya devam ediyorum hocam sağol.
  • G2 ye akakce yada cimri den bir tarattirin.

• Grand prime arkadaşımda var. Fotoğraflarina bakacak olursak güzel çekiyor. Ama Samsugun arayüzü bir sure sonra yavaşlıyor.

Lg daha iyi seçim olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende suan wonder var onu satip uzerine de biraz ekleyip ikinci el g2 almayi dusunuyorum tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.