Şimdi Ara

Hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UM MOTOR Renegade Vegas CBS250 164.900 ₺

YUKİ MOTOR HYOSUNG GV250DRA 190.530 ₺

RKS A250 169.974 ₺

RKS SRV250VS ?

RKS N250 ?

RKS SRK250 ?

CF MOTO 250NK 175.737 ₺

Bajaj Dominar D 250 163.208 ₺

Bu modeller arasında kaldım.Asıl amacım işten eve evden işe giderken kullanmak.Bu mesafe de 35 km.Yeri geldiğinde keyfi sürüşler de yapabileceğim,sağlam,servis ağı büyük,az yakan bir motor.Bu seçenekler arasında en beğendiğim SRV250VS oldu fakat yeni bir ürün olduğu için biraz çekincem var açıkçası.Henüz fiyatı bile belli değil.Eğer fiyatı 200.000'in altında olursa kuvvetle muhtemel onu seçeceğim gibi duruyor.Genel olarak bu listedeki motorları değerlendirebilir misiniz?

• Hocam asıl amacım evden işe işten eve olduğu için dediğiniz için yazıyorum yanlış anlamayın , Çin'den ziyade bu fiyatlara Pcx 125 alsanız ? Hem servisi geniş , hem sorunsuz , hem çok çok az yakar , hem keyifli. Şimdi tip şartınız var mı bilemedım ama ben olsam bu amacım olsa direkt oyle yapardım dıye dusundum kusuruma bakmayın yine de .

• rks servıs ağı genişte.. servisi bi işe yaramıyor ki yanı ne arıza açsa kullanıcı hatası derler geçerler o yuzden kıstasınız parça bulma ve keyıflı surus olsun bence hyosung eskisi gibiyse sağlam motordur surusude keyıflıdır bence tercıh edılebılır

• Hangisini önerirsiniz?
    Fiyata göre

Hangisini önerirsiniz?
    Güç beygire göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabloya bakın aman sakın görünüşe aldanıp sakın Çinli almayın.

Sakın görünüşe aldanıp Çinli almayın

Daha ucuz veya daha yüksek cc diye Çinli almayın..

Motorlar 3 e ayrılır.

1 ust sinif Japonlar

Yamaha

Honda

Suzuki

Kawasaki

Hadi para buna yetmedi yada 130-160-190.000 bulamadın diyelim

Hicbir cinliye bulaşmadan

Ya Hintli

Bajaj

Hero

Tvs

Yada Sym-Kymco bak güzel kardeşim.

16 yıllık kuryeyim.

Gidip paranı

Arora

Yuki

Kuba

Rks

Falcon

Kanuni verirsen cok değil 1 yila kilmaz ne dediğimi anlarsın!!

@heisenberke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 14 Mayıs 2024; 20:1:54 >
  • Jr09 kullanıcısına yanıt

Pck liste fiyati 130.000 iken kara borsa 1 çanta takip aksesuarli diye 170.000 satilirken biz 160.000 arkadasa aldik.

Susn pcx liste fiyati 140-145.000 bayide bulamazsın mecbur 140 motora +30.000 kara borsa parasi verecek..

Kim bile isteye sıfırı 140 olan motora 180 verir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 14 Mayıs 2024; 20:4:29 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

1 yıl pcx bekledim. 125 liralık motora full aksesuar ile şuan 175-180 bin istiyorlar. Başınıza çalın dedim. Gittim nmax 155 e niyetlendim. 2 ay önce şehir paketli nmax 155 e 180 bin diyen bayi ağzını 210 dan açınca, onlara da iyi dilekleri mi sundum ayrıldım. Geçen hafta 300 km de sym joyride 300 aldım 185 bine. Şuan çok memnunum. Yakıtı ortalama 3 litre civarı. Yani pcx 125 parasına 300 cc motor aldım. Parça sorunu yaşamam diye düşünüyorum. Kayış ve debriyaj sistemi xmax 250-400 parçaları ile uyumlu olduğunu okudum. Ayrıca İzmir'de ki sym fabrikasında üretildiğini öğrendiğim için bu modele karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    geçen hafta açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.