Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim şimdiki ilnemcim amd athlon 3000+ 64bıt 1800mhz 512kb soc 939 B ben şimdi bu işlemciyi biraz yukseltmek istiyorum sizce ben buna amd 3800 mi alayım yoksa am2 3800 mi alayım yani bu amd ile amd2 arasında ne gibi bir fark var ha ayrıca anakartımda Epox 9NPAJ S.939 sizden fikirlerinizi bekliyorum

• anakartın 939 olduğuna göre işlemciyi de s939 alacaksın, ancak yazdıkların yerine x2 alamanı öneririm.
    s939 ile am2 arasında soket ve ddr2 ram kullanımı farkı var ancak performans farkı yoktur.
  • AM2 de ddr2 desdekliyor, S939d abu yoktu
    AM2 ye geçerseniz RAM dede değişiklik yapmak zorunda kalacaksınız, çünkü DDR184pin DDR2 ise 240pindir bundan dolayı
  • anladım yani ben amd 3800 alıcam peki bu işlenciyi degiştirdigim zaman bilgisayarın performasında baya bi fark olucakmı
  • ha bide usttekilere ek olarak bişey daha sorcam ben x2 alırsam anakartıda degiştirmemmi gerekiyo yoksa bu anakarta uyarmı
  • anakartının özelliklerine bakabilirsin eğer uyuyorsa sorun yaratmaz x2 de gözle görülür bir fark hissedersin kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.