Şimdi Ara

Hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuza ikinci el wi-fisi ve gsm i olan bi pda alıcam, 250ytl maximum

Aklımda olan PDAlar:
    HP6340-fiyatı çok ucuz(130ytl, benim tercihim bu)
    HP RW6815-pahalı ama gps olması güzel(250ytl)
    Benq P50-çok şikayet eden var
    Hp 514-dokunmatik ekran değil, internette gezmek sorun olabilir

Sorularım:
    İnternet hızları, bilgisayarınkine yakın olurmu, yoksa psp gibi mi olur?
    Sizin bunlar arasındaki seçimiz ne yada maximum 250ytllik hangi pda'yı önerirsiniz?(wi-fi şart, gps olursa iyi olur)
    HP6340 kullanan varsa değerlendirebilirmi?
    Rw6815'i 200ytl ye veren varsa satın alırım...

• RW6815 de gps yokki bildigim kadarı ile.
  • bende şimdi bi daha baktım, evet yokmuş galiba satıcısı var yazmış bende ona inanmıştım. Çok teşekkürler, o zaman rw6815'in hiçbi anlamı kalmadı, seçimim direk hp 6340, bu telefon hakkındaki yorumlarınız ne?
    En ucuz hem gps hem wi-fisi olan pda hangisi?
  • 400 ytl civarı asus p535 bulabilirsin ikinci el. en uygunu bu sanırım. yalnız şu sıralar pda almak için uygun bi zaman degil sanırım. hem dolar çok yükseldi. hemde yeni çıkacak pdalar var onlar çıkınca diger pdaların fiyatında düşme olacaktır.
  • ben 1.5 yıl 6340 kullandım, genel olarak güzel alet ama bilgisayar performansı bekleme tabi, cam de yok. telefon olarak kullanacaksan kullanımına bağlı olarak hergün ya da iki günde bir şarj etmen lazım tabi evde dock a takacaksan sorun değil de seyehat falan için. ben zamanında 1gb harici sd takmıştım gayet iyiydi. biraz kaba ve ağır o kadar. hayırlı olsun.
  • wi-fiyle internete bağlanınca yeterince hızlımı sayfanın açılması 20sn yi geçmiyosa sorun yok, ben psp'yle hem internete girerim diye aldım sora bi sayfaya girmeye çalıştım 2-3 dakka sürdü, bunda öyle olmaz dimi?
  • Valla 400 ytl ye bulabilirsen asus p535 alabilirsin. Hiçbir sayfanın açılması 1dk dan uzun sürmez. Çoğunlukla 10-20sn civarında açılır. Gps inden memnun kalırsın. Diğer özellikleri de fiyatına göre çok iyidir. Hatta 400 ytl ye düzgün bi tane bulursan bana da haber ver. 2. elindeki tek sıkıntı şarjının o kadar uzun gitmeyebileceğidir. Fakat düzgün şarj edildiyse 2 yıllık bir cihaz bile şarjı nerdeyse ilk günkü gibi gidebiliyor. Ortalama 6 ay - 1yıllık bir cihaz; 15 saat mp3 - 4 saat film - 250dk konuşma yapabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    geçen ay açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p535 tamamen dokunmatik bi cihaz,mesaj yazarken acayip bi işkence oluyor,dokunmatik cihazlar..
  • bence en iyisi gps olmasada rw6815, fiyatı çıktığından beri en az değişen ipaq.2 yıldır kullanıyorum.hala memnunum.igo çok rahat kullanılıyor.yol tarifi faaln zaten var. ayrıca rw6815i istediğin kadar geliştirebiliyorsun.ben memnun olduğum için söylüyorum.formda ilgili programalrı bulabilir yada hazırladığım backup programı yükleyerek zevkli bir pda şekline dönüştürebilirsin"http://forum.donanimhaber.com/m_27291340/mpage_1/key_//tm.htm"

Hangisini almalıyım?

Hangisini almalıyım?

Hangisini almalıyım?

• HP RW6815 derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurkillinc

Valla 400 ytl ye bulabilirsen asus p535 alabilirsin. Hiçbir sayfanın açılması 1dk dan uzun sürmez. Çoğunlukla 10-20sn civarında açılır. Gps inden memnun kalırsın. Diğer özellikleri de fiyatına göre çok iyidir. Hatta 400 ytl ye düzgün bi tane bulursan bana da haber ver. 2. elindeki tek sıkıntı şarjının o kadar uzun gitmeyebileceğidir. Fakat düzgün şarj edildiyse 2 yıllık bir cihaz bile şarjı nerdeyse ilk günkü gibi gidebiliyor. Ortalama 6 ay - 1yıllık bir cihaz; 15 saat mp3 - 4 saat film - 250dk konuşma yapabiliyor.

Kesinlikle katılıyorum ama belirtilen fiyattan (400) fazla bulursan da yaklaşma derim. Her ne kadar 3g eksikliği, düşük ram, düşük hafıza ve wm7 yi desteklemeyecek olması en büyük eksileri olsa da özellikle önümüzdeki 1 yıl 3g kullanılmaycaksa işinizi fazlasıyla görür. Yeni yılla birlikte yeni modellerin tanıtımı yapılacağından ve piyasaya yeni modeller sürüleceğinden fiyatların oldukça düşmesini bekliyorum. Şu an 400' e P535 bulamazsanız -ki ikinci el ederi 400 dür- bir kaç ay içinde daha da aşağı fiyatlara bulabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca alacağınız cihaz da mutlaka gps olmasına dikkat edin. Aksi takdirde bir kaç ay sonra eksikliği sizi farklı seçimlere yönlendirebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.