Şimdi Ara

hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mp3 alacagım ama aşağıdaki 3 model arasında kaldım,ben yüksek istiyorum kullanacağım mp3de aynı zamanda sağlam ve dayanıklı olmalı, 1 sony ve 2 philips ürünü arasında kaldım,aşağıdaki ürünleri kullanan veya ürünler hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim : )

hangisini almalıyım ?

hangisini almalıyım ?

hangisini almalıyım ?

hangisini almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatalanya -- 22 Ocak 2010; 19:52:54 >

• koskoca donanım haber ailesinde 1 öneri verecek kimse yok mu ? :(
  • hangisini al demiyim ama kesnlikle philipsten uzak dur.ses çok kısık.bunları alacagına sansa clip al 4 gb 100 lira civarı radyolu ve ses kalitesi inanıolmaz.fiyatına göre müthiş alet.forumda incelemesi var.gitti gidiyorda ve ikinci el bölümünde bulabilirsin.bunlar clipin yanında teneke kutusu kalır.incele ve gör
  • arastırdım gerçekten iyi bir ürün fakat türkiyede tanınmış bir teknoloji marketinde bulunmuyormus :(,bildiginiz bir yer var mı ve sesi ve pi gücü denildigi kadar iyi mi ?
  • Resmini verdiğiniz Philips modelleri gerçekten vasat cihazlar. Frekans aralıkları hiçde parlak değil ayrıca çok düşük ses çıkış gücüne sahipler. Ses kalitesi vasatın üstünde de olsa genel anlamda iyi bir cihaz diyemem hiçbiri için. Sony'nin vermiş olduğunuz modeli de iyi bir model değil ortalama hatta ortalamanın altında, giriş seviyesine hitap eden bir ürün. Bence bu modeller dışında başka modellere de göz atın bunlar arasında kalmayın derim çünkü hangisini alırsanız alın pişman olma olasılığınız çok yüksek. Verebileceğimiz maksimum miktarı yazarsanız daha net önerilerde bulunabilirim.

NOT: Sansa Clip düşünürsen Fulya'da ki Mediamarkt'ta ürün vardı diye hatırlıyorum hatta kendi kulaklığınız ile giderseniz dinleme imkanınız var bence bir göz atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 23 Ocak 2010; 18:16:21 >
  • bütçem 100-150 lira civarında :) önerilerinizi bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatalanya

bütçem 100-150 lira civarında :) önerilerinizi bekliyorum :)

O zaman Sansa Clip'e bir göz atmanı tavsiye ederim. Dediğim gibi Mediamarkt gibi yerlerde bu mp3 çaları ve daha bir çok farklı seçeneği görüp deneme şansın var o nedenle almadan önce dinlemeni öneriyorum. Ayrıca dükkanıma göz atarsan bende bir kaç hafta önce almış olduğum İriver E-100'ümü satıyorum Sanal Marketim'den aldım garantisi kutu içeriği eksiksizdir bir göz at belki ilgini çeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangisini takmalıyım
    10 yıl önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    2 hafta önce açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mediamarkta vrsa gercekten cok iyi olur çünkü hiçbiryerde bulamadım :),ayrıca 2gblik ve 4gblik sansa clip şekil olarak birbirinden biraz farklı,sizce hangisini almalıyım ?
  • Görsel olarak ikiside aynıdır aslında. Belki yanlışlıkla farklı bir modele bakmışsınızdır Bence 4 gb lık modeli alın çünkü sonradan insan 'ah keşke daha büyük kapasiteli bir şey alsaydım ya...' diyebiliyor kendi kendine o nedenle pişmanlık duymamak için büyük kapasiteli olanı alın içiniz rahat olsun derim.
  • tüm sansaları inceledim ama clip modelinden yukarısı pek tekin gelmedi çünkü ses kalitesi düşmüş filan diyorlar, letsgomobile sitesi sansa fuze'yi önermiyor mesela

sansa view 90puan almış (almanızı şiddetle tavsiye ediyoruz demişler)
    sansa clip 85puan almış bunuda şiddetle tavsiye ediyorlar

kararsız kaldım şimdi,sonyden philipsden girdim,dh sagolsun sansa gibi bir canavarla tanıstım :) ama şimdi çok kararsızım :(
  • Philips'lerin nedendir bilmiyorum; ses çıkışları 2 x 3mW malesef.. Son çıkan sony B serisini, media markt'ta dinlemiştim; bir önce ki B serisi gibi sesi vasat yine..!
    Sansa clip, ben de kullanıyorum, sesi kaliteli ve yeterince yüksek.. Tek dezavantajı pil ömrü yetersiz.. normal volum de; 7-8 saatte bitiyor.. Rockbox yazılımı ile sesi ve kullanım konforu artıyor.. clip'i yeğenime hediye etmiştim; çok memnun.. şu an üretimi yok.. Yeni sahra'da ki media markt'ta da yoktu..
    Yanlız media markt'ta; sansa E 260 4gb radyolu modelini satışa sunmuşlar fiyatı 99 lira..
    Yurt dışın'dan getirtme imkanın varsa; iriver T60'ın yeni versiyonu T60 SE 4gb fm radyolusu 60-65 $ civarı..
    http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=iriver+T60+SE&_armrs=1&_from=&_ipg=
    Türkiye'den alacaksan; meizu m6 sl alabilirsin.. Ben kullanıyorum çok kaliteli cihaz (wolfson audio chipli) Video seyretmek için vasat ama sesi harikadır.. Hepsiburada'da satılıyor sanıyorum..

• dayanıklı istiyosan kesinlikle meizudan uzak durmalısın. sana tavsiyem bütçeyi arttırabilirsen azıcık ggden sony s638 alabilirsin 190tl ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstm

dayanıklı istiyosan kesinlikle meizudan uzak durmalısın. sana tavsiyem bütçeyi arttırabilirsen azıcık ggden sony s638 alabilirsin 190tl ye.

Sen de sorun olmuşsa; meizu'yu kötülememelisin..!! Her marka ve modelin de sorunlu üretimler çıkabiliyor.. Senin asıl sorunun servis sorunu..!
    Ben de aldım biliyorsun; 1 seneden fazla kullanıyorum çok stabil çalışıyor ve çok memnunum.. +Meizu konusunu açan dralphi nicli arkadaş ve bir çok kullanıcı da bir yılı aşkın kullanıyor ve çoğu kullanıcı memnun.. Öyle olsa, meizu topiği bu kadar yoğun olmazdı..
    Örneğin; ben 4 ay kadar evvel N79 telefon aldım ve çok memnunum.. ama N79 konusuna bak; senin gibi mağdur olan bir kaç arkadaş var.. Kiminin ekranı bozulmuş vs vs..
    Her model de belirsiz nedenlerden sorunlar oluşabiliyor..

• alan birçok kişide ufak da olsa sorunlar yaşamış en azında yeşil ekran hatasını düşünsene tam seyahate çıkıyon yolda yeşil ekran hatası alıyon. Sen bu durumda kullanıcının nasıl canının sıkılacağını düşünebiliyo musun. hem servis sorunu küçümsenecek bi sorun mu? dayanıklının ne anlama geldiğini şöyle anlatayım ; nisanda meizu alıyorum ekime kadar 4 kere yeşil ekran hatası alıyorum kullanımda ufak tefek aksaklıklar yaşıyorum. ekimde de pcden çıkardığımda donuyo, servise veriorum 1ay bekletiolar bi yazılımsal hata için neyse geri alıyorum 1 ay bile kullanmadan cihaz kapanıo ve açılmıo servise veriorum 1 ay sonra bana su geçtiğini sölüolar. şimdi 4 sene önceki olaya dönüyoruz ; ilk mp3 playerimi alıyorum markasına güvenerek sony alıyorum ses kalitesi olarak zamanının en iyilerinden bu zamana kadar kullanıyorum hatta geçen içine su geçti 1 gün cihaz dondu ama ertesi gün yine normal kullanıma döndü hala da kullanıyorum. Büyük markanın ne demek olduğunu anlatmış oldu bana sony haa bu arada sony sadece bi kere jackı bozuldu aldıktan 1 sene sonra 10 gün içinde yapıldı

• arkadaşlar kafaya koydum kapıcam bir sansa ama kafam hala karışık sansa clipteki ses kalitesi linkteki sansada varmı diye

http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/sandisk-sansa-e260-4gb/4505-6499_7-31684139.html
  • quote:

alan birçok kişide ufak da olsa sorunlar yaşamış en azında yeşil ekran hatasını düşünsene tam seyahate çıkıyon yolda yeşil ekran hatası alıyon. Sen bu durumda kullanıcının nasıl canının sıkılacağını düşünebiliyo musun. hem servis sorunu küçümsenecek bi sorun mu? dayanıklının ne anlama geldiğini şöyle anlatayım ; nisanda meizu alıyorum ekime kadar 4 kere yeşil ekran hatası alıyorum kullanımda ufak tefek aksaklıklar yaşıyorum. ekimde de pcden çıkardığımda donuyo, servise veriorum 1ay bekletiolar bi yazılımsal hata için neyse geri alıyorum 1 ay bile kullanmadan cihaz kapanıo ve açılmıo servise veriorum 1 ay sonra bana su geçtiğini sölüolar. şimdi 4 sene önceki olaya dönüyoruz ; ilk mp3 playerimi alıyorum markasına güvenerek sony alıyorum ses kalitesi olarak zamanının en iyilerinden bu zamana kadar kullanıyorum hatta geçen içine su geçti 1 gün cihaz dondu ama ertesi gün yine normal kullanıma döndü hala da kullanıyorum. Büyük markanın ne demek olduğunu anlatmış oldu bana sony haa bu arada sony sadece bi kere jackı bozuldu aldıktan 1 sene sonra 10 gün içinde yapıldı

Sen kendi adına haklısın tamam.. Yeşil ekran sorunu olanlar; güncelleme yapmaya çalışanların bazıların da çıktı.. Ben her iki modele de güncelleme yapmadım; sorun olmadıktan sonra gerek yok zaten.. Meizu ana konusunda da bir çok kez de uyardım;''sorun yoksa, güncelleme yapmayın'' diye.. Ben de yeşil ekran hiç çıkmadı mesela..
    Yabancı forumlarda da incelersen; meizu'dan memnun olanlar çok.. Senin başına gelen sadece şanssızlık.. Bu şanssızlık oldu diye çoğunluk meizu kullanıcısını temsil ederek; ''Meizu almayın'' demek biraz tuhaf oluyor..
    Benim de Sony Lcd tv'im var.. arıza çıksa ve servisle sorunlarım olup, uğraşsam.. Sony Lcd almayın desem tuhaf olur di mi?!!

• quote:

Orijinalden alıntı: tatalanya

arkadaşlar kafaya koydum kapıcam bir sansa ama kafam hala karışık sansa clipteki ses kalitesi linkteki sansada varmı diye

http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/sandisk-sansa-e260-4gb/4505-6499_7-31684139.html

media markt'a gidersen; mp3 player test standın da deneyip, karar verebilirsin.. Ben clip gibi sesini çok başarılı bulmadım..

• ben sorun yaşadım ve forumda belirttim hadi malzeme kalitesi şanssızlık ama servis sorunu genel bi sorundur o yüzden mp3 player alacakların uzak durmalarını öneriyorum. Çünkü tüketiciler tepki koymazsa adamlar bu vurdumduymazlığa devam eder. Ancak tüketiciler tarafından tepki gelirse satış sonrası hizmetlerini geliştirirler. Bana kalırsa seninkisi meizu fanlığından başka bişey değil ;)

hiç müşteri hizmetlerini aradın mı? hayatımda gördüğüm en kötü müşteri hizmetleriydi :S ancak 3. aramamda ulaşabildim bilen birine her seferinde de en az 3 kişiyle muhattap oldum.
    Bi de şu konuyu incelersen meizu sorunlarının şanssızlık olabileceğini yazışım altlarda hatta birine tavsiye etmiştim ;

http://forum.donanimhaber.com/m_35226349/tm.htm

ama servis sorunundan sonra almayın dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 24 Ocak 2010; 21:57:02 >

• quote:

ben sorun yaşadım ve forumda belirttim hadi malzeme kalitesi şanssızlık ama servis sorunu genel bi sorundur o yüzden mp3 player alacakların uzak durmalarını öneriyorum. Çünkü tüketiciler tepki koymazsa adamlar bu vurdumduymazlığa devam eder. Ancak tüketiciler tarafından tepki gelirse satış sonrası hizmetlerini geliştirirler. Bana kalırsa seninkisi meizu fanlığından başka bişey değil ;)

hiç müşteri hizmetlerini aradın mı? hayatımda gördüğüm en kötü müşteri hizmetleriydi :S ancak 3. aramamda ulaşabildim bilen birine her seferinde de en az 3 kişiyle muhattap oldum

Niye fanı olacağım.. çoğunluk memnun tabi ki..!!! Müşteri hizmetlerini arayacak bir sorun yaşamadım ama Ana Servise gittiğimi yukarıda yazdım zaten..( Yedek Pili var mı diye sormuştum)l Daha evvel de 2-3 kişi ana servise giderek; cihazlarını sorunsuzca değiştirdiler..
    Çoğunlukta sorun olsa zaten forum da; sürekli meizu arıza var şikayetinden geçilmezdi..
    Next dediğin firma Yücel elektronik uydu dünyasının ve oto Navigasyon Cihazı satışında bir numaralı firmasıdır..
    Meizu'yu da kendileri üretmiyor biliyorsun.. sadece next&meizu olarak ithal global bir ürün..
    İstanbula gelirsen ana servise gidip, yüzyüze görüşmeni tavsiye ederim.. ya da; bu konunun ve diğer şikayet konunun beraberce linklerini mail adreslerine gönderip, mağduriyetini bildir derim.. Ya da hakkını ara; tüketici hakem heyetine başvurup, haklıysan paranı iade alırsın..
    Geçmiş olsun..

Haber & Duyuru

NEXT&NEXTSTAR ,MARKASI TÜM TÜKETİCİLER TARAFINDAN 2008-2009 YILI ALTIN ve TAVSİYE MARKASI SEÇİLMİŞTİR: ( 13.02.2009 )

NEXT&NEXTSTAR ,MARKASI TÜM TÜKETİCİLER TARAFINDAN 2008-2009 YILI ALTIN ve TAVSİYE MARKASI SEÇİLMİŞTİR.
    BU ONURA BİZİ LAYIK GÖREN TÜM TÜKETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

http://www.next.com.tr/default.asp?git=13&duyuru=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Ocak 2010; 22:13:02 >

• Samsung al bence.. Bendede var ve ben memnunum.. 4gb olanlarından bnmki.. En azından dışarıya mintonlar gibi ses vermiyo herkes rahat oluyo..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.