Şimdi Ara

hangisini almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • f/s akmadan önce bilgisayar servislerinde bekleyen f/s sahiplerini gör derim
  • ya hocam duygusal konular bunlar tabiki ama taksştle alırsan bir üç yüz dolar falan katarsan daha iyi bir cihaz alırsın sonra niye almadım dersin söylüyüm kib
  • hocam IBM alma ya IBM eskisi gibi değil ya onlar artık bitti artı tuch ped i iyi değil bunların tamam mı hem siemen daha iyi sabit disk i falan amilo prolar var ya 950 atrı kdv gibi bir şey onlara da baksana sonra pişman olursun celeron de çok işe yaramaz
  • YA ARKADASLAR MESALA BİZ SİMDİ CENTRİNO İŞLEMCİLİ MAKİNA ALDIĞIMIZ ZAMAN ALETİ 5,6 AY SONRA ÇÖPE Mİ ATCA VİN VİSTANIN HEM 64 HEMDE 32 BİTİ DESTEKLEYECEĞİNİ SÖYLÜYOLAR Bİ AYDINLATIRMISINIZ BİZİ HEEEE
  • hocam 64 bitliği de var ama şuan ki x86 larda da kullanılabiliyor sen millete bakma tamma mı ben de bunu microsoft sistem muhendisi bir hocamdan aldım yani 6 7 ay sonra çıktığı zaman kendi bilgisayarında da kullanabilirsin ma 1 gb ram istiyor yani 256 mb ram da xp kullanmak gibi falan oluyormuş yani kullanabilirsin sorun yok. bir de centrino diye bir işlemci yok o pentium m işlmecinin teknol0ojisi işlemci değil hem de pentıum m ler de çok iyi 1.6 pentıum m centrino p4 3.0 a nal toplatabiliyor
  • pentium m 1.73 ghz deskoplarda p4 2.8 ghz den fazladir perforansi ama p4 3.0 ghz ye nal falan toplatamaz.
  • sen hiç centrino kullandın ı ben de 750 mb ram p4 2.8 var centrino 1.5 benimkinden daha iyi ikiside notebokk tamam. p4 lerde bişiy yok ya sen bakma olduğuna nal toplatır hem de hava da karada
  • arkadaşlar ben ciddi ciddi acer aspire 3005 düşünmeye başaldım! nedersiniz alayım mı?
  • iyi düşümüşsün servisi falan da iyi istanbulda hem de ucuz ben de de acer var memnunum ama yüksek birşey al sonra pişman olma zaten son aylarca acayip ucuzladı bilgisayarlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.