Şimdi Ara

hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu arada ıbm pil ömrü 3 saat! fujitsu ise 1,5 saat! fakat fujitsuda 4 tane usb 2.0 varken ıbm de 2 tane usb 2.0 var!!! lütfen cevaplayın çünkü ikisinden birini kesin alıcam ve ürünler kaldırılmak üzere!!!! şimdiden teşekkürler
  • sağlamlık ve kalite açısından ibm fs ye 10000 basar (hd düşük olsa bile) kesinlikle ibm.

ancak keşke 150-200 dolar daha verebilsen ve iyi bir şey alabilsen. bu bilgisayarlarda sadece office çalışıp internete bağlanırsın o kadar. ama tabi ben zaten bunlar için alıyorum diyorsan boşuna bütçeni zorlamaya da gerek yok.
  • kardes yorumun için teşekkürler!!! bişi daha sormak istiyorum! simdi de windows vista die bişi gelio işlemci en az p4 1,7 olmalıymış acaba 3-4 ay beklesem notebooklar bay bi düşer die düşünüyorum! çünkü işlemcilerde en az 64 bit olmalıymış! sonuçta vista gelirse 1 seneye xp le çalışan ofis mofis kalmas :(
  • 64 seçeneği olarak zaten amd ler var hem de intelden daha ucuz. zaten böyle düşünüyorsan ve 3-4 ay bekleyebileceksen en iyisi beklemek. hem modeller ucuzlar hem de biraz daha para toplarsın o arada. en kötü ihtimalle bir amd 64 alırsın. kendini 900+kdv civarına bir laptop alacak gibi hazırlarsan güzel bir alet bulursun o zaman.
  • arkadasım bi şey daha sorabilirmiyim? ben ibm le rahat rahat dvd izleyip , mp3 dinleyebilir miyim? bide cd-rw hızı ne acaba? alırken rami 512 yapmayı düşünüyorum!!!
  • arkadaşım sen bu laptopların hiç birine para verme çünkü;

1.si FS ler çok kalitesiz bu forumda bir sürü şikayet var
    2.IBM Artık çin de üretiliyor adı da Lenova oldu.
    3.Zaten bunlar donanımsal olarakta kötü(hiç bir özellikleri yok)
    4.Dediğin gibi turionları al çünkü bunlar 5-6 ay sonra bi işe yaramayacak

gelelim sorduğuna celeronlarla o dediklerini rahat izleyemezsin sürekli takılmalar olur üstelik bu hard diskler 4200 rpm yani çok daha yavaş.

eğer 200$ daha verebilirsin harika laptoplar alabilirsin ama bütçen yetmiyorsa kendine 600$ harika nir masaüstü bilgisayar da toplayabilirsin.
  • peki arkadaşım teşekkürler eğer 200 dolar daha verbilirsem! yani nakit verip birazını geri kalanını karttan taksit yapıcam artık(çünkü boşa para vermiş olucam dediğinize göre) amd işlemcili ve daha sonra ramini yükseltebileceğim ve ekran kartı en azından x300 olan(vistanın min ekran kartı) bi diz üstü alabilir miyim? önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşım üstüne az daha koy bunu al çok fiyat farkı yok arada ama dünyalar kadar özellik fark ediyor
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS3005WTXH
  • arkadasım inanırmısın cevabını okumadan önce önerdiğin makinayı inceliyorudum! ya suan tek sorun ben bu makinaya windows vista yükleyebilecek miyim? yani ekran kartı kasar mı? birde ram desteği 1024(bence dezavantaj) of ya nie cıktı ki bu vista ? 1 sene sonra çöpe atmak istemem makinayı!!!
  • valla bende zamanında dell 2200 aldım vista mista benimde kafam karışmıştı ancak 5 yıl daha beklemek gerekir en az vistayı kullanmak için 5 sene sonra vista çıkmasada bugun aldığın son model makınayı bıle kullanmazdın
  • galiba önerdiğin aleti şartlarımı ii ce gözden geçirip almaya çalışacağım! yorumların için saol!!! umarım acer alıp pişmanlık duymam
  • sorun istemezsen fs alma kesinlikle
    ben bir de dell bakmanık tavsiye ederim
    eğer bir kaç yüz daha verebilirsen dell inspiron 6000 fiyatına göre çok iyi ve sağlam
    bimeks'de bonus carda 18 taksit yapıyorlar
  • ya arkadaşlar işlemcim kesin amd olucak o kesin! roman arkadaşım senin önerdiğin acer da hd 5400 rpm i? ve ısınma sorunu var mı? ya acıkcası ben seyahat ederken film izlemek isterim abi! 60GB Ultra ATA 100 ? rpm yazmıo!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurordu -- 14 Ocak 2006 0:27:02 >
  • acer markası kesinlikle sana daha bir güven vermeli bence cihaz iki yıl ınfronıc garantisi altında
  • AMD Sempron 64 bit deil mi? bide athilon var! ikisi arasındaki fark ne?
  • arkadasım imzamdaki laptop

fiyat: 949 $ + kdv . . .

bu para cıkıyosa kesin al derim..

AMD Turion 1.6 64 bit mobil özellikli işlemcisi var..

2 x 256 MB DDR RAM ( 333 MHz ) ile geliyor, ilerleyen zamanlarda bunu 2 x 1 GB DDR RAM ( 400 MHz ) e kadar çıkartabilirsin..

ben gayet memnunum.. tavsiye ederim . . .
  • benm olsam yukardakini alırdımmmmm
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH

bak bu amd turion yani 64 bit sempronlar 64 bit değil.

windows vista buna yüklenir diyecem ama sen minimum x300 diyorsun eminmisin?

windows vista en geç 2006 sonunda çıkacak!
  • Verdiğin iki link arasında seçim yapacak olursak FS almanı tavsiye ederim.Ama bunu diğer linkteki laptoba bakarak söylüyorum oda ddr2 ram olması ve hd si yüzünden.Bende FS yanlısı biri değilim çünkü parçaları toplama oluyor ama bu ikisi arasındada FS yi önerebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.