Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım? 3500-4000 TL Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elektrik Elektronik Müh. okuyorum seneye mezun olacam hem iş hayatımda kullanabileceğim hem de arada sırada oyun oynayabileceğim güzel bir laptop almak istiyorum.

MATLAB
    Python
    C++
    Photoshop
    AutoCad

gibi programlar kullanıyoruz genellikle.PUBG oynuyorum arada sırada telefondan bunu PC den oynarken öyle aşırı ultra ayarlara gerek yok medium ayarlarda da oynasam low ayarlarda da oynasam kasmasın yeter benim için.Bütçem 4000 TL.

1)HP Pavilion 15-CB007NT - 4400 TL (Eğer iade hala devam ederse 3900 a gelecek.) - HP Pavilion 15-CB007NT HEPSİBURADA LİNKİ TIKLA
    (Isınma sorunu olduğunu okudum bazı yerlerde lakin böyle aşırı ultra ayarlarda oynamayacağım için gamer değilim sonuçta çok sorun olacağını düşünmüyorum.)

2)Asus X542UR-DM399 (75 TL indirim ile 4025 TL ye gelecek)- Asus X542UR-DM399 YUKKO LİNKİ TIKLA
    (İşlemcisi falan gayet iyi ekran kartında soru işaretlerim var.)

3)Lenovo Ideapad 330 81DE00TTTX (3880 TL) - Lenovo Ideapad 330 81DE00TTTX HEPSİ BURADA LİNKİ TIKLA
    (Bence özellikleri çok iyi lakin hiç bir inceleme videosu ya da yorum bulamadım bu laptop hakkında)

4)HP PAVILION KIRMIZI 15-CC105NT (OUTLET URUN - 3300 TL) -HP PAVILION KIRMIZI 15-CC105NT VATANPC LİNKİ TIKLA
    (Ürünü 2 yıldır takip ediyorum ucuzken almadım lakin yorumlarda pek iyi şey duymadım.)

Arkadaşlar sizden ricam 4000 TL bütçeniz olsa bu ürünlerden hangisini tercih ederdiniz nedenleri ile birlikte ve sıralama yapma şansınız var mı 1 2 3 4 diye.

Hatam olduysa kusuruma bakmayın.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmanyak00 -- 7 Şubat 2019; 2:49:5 >

• Bende bu fiyat aralığı arıyorum. Max 4000 yardım lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşta çıkıp bir cevap vermiyor canları sağolsun.
  • Oyun oynayacaksan içinde Geforce 1050 olan daha uygun modeller var.

Oynamayacaksan Lenovo kalitesiyle önde.
    |
    |
    xxmanyak00 bu mesajı paylaştı
  • Hocam oncelikle cevaibiniz icin tesekkurler,icinde 1050 olan full hd olan daha uygun hangi urun var ben o kadar arastirmama ragmen 4000 bin tl ye bulamadim baska urun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1050 ekran kartı olan HP diğerlerinden bariz üstün. Ben olsam ilk sırada onu alırdım, pubg falan oynarım diyorsun. Eğer o içine sinmezse lenovo mx150 ekran kartı ile öne çıkıyor. O bütçe ile zaten mx150 ekran kartı olmayan bir notebook almamalısın. Bu arada 1050 ekran kartlı Hp biraz eski bir model iade edilmiş ürün vs. gönderilebilir aman dikkat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.