Şimdi Ara

Hangisini bana uygun olur ? (WAX) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam mat sevmiyorum boyle islak gibi degilde dogal parilti gibi parlak istiyorum . Osis en iyisi diyorsaniz onu alirim daha iyi var derseniz tr de ulasabilirsek neden olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Evet hocam mat sevmiyorum boyle islak gibi degilde dogal parilti gibi parlak istiyorum . Osis en iyisi diyorsaniz onu alirim daha iyi var derseniz tr de ulasabilirsek neden olmasin.

Osisin bir sürü wax çeşidi vardır hepsinin özelliği farklıdır.Mesela bu videodaki de parlaktır.

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam urun guzel sanki cokmu parlak bana mi oyle geldi zManla orta mukavemetmi aliyor . Birde bu urun thrill lifli olan sanirim dogrumudur ?

• quote:

Evet hocam urun guzel sanki cokmu parlak bana mi oyle geldi zManla orta mukavemetmi aliyor . Birde bu urun thrill lifli olan sanirim dogrumudur ?

Evet ürün parlak ve lifli.Doğal istiyorsan flexwax, 4 play, whipped wax gibi alternatiflere yönelebilirsin.Flexwax en popüleridir, whipped en hafifi yapısı köpüğe benzer, 4 play yapısı hamura benzer.
    Ben bundan alicam bakalim kullanalim digerleri cok mat gelmisti. Birde bunu kullanirken saclara firlatiyor once ben nasil kullanicam bunu

• sindirgi S kullanıcısına yanıt
    Hangisi
    Bana tavsi ettiginiz video izlerken bayanin saclarina el haretleriyle serpistirdi.

• quote:

Bana tavsi ettiginiz video izlerken bayanin saclarina el haretleriyle serpistirdi.

2 türlü kullanımını gösteriyor, aslında osis profesyonellerin kullanacacağı bir üründür.3dmen molding waxa bakabilirsiniz.
    Oda mi bu sekilde parlak

• quote:

Oda mi bu sekilde parlak

O da doğal parlaklık verır.Bir de şuna bakın
    sachane.com
    3Dmension Güçlü Tutucu Jöle : Erkek Bakımı
    http://sachane.com/3dmension-guclu-tutucu-jole-150ml.html

3D men molding guzel parlak ama islak gibi degil dogal parlama gibi thrill cok islak gibi sanirim ya ikisini de alicam 3S men molding kullanankn resmini gorunce daha hos bir goruntu gibi geldi birde hocam ilerde saclard dokulme illaki olacak ama bunj geciktirmenin yolu sampuan ne onerirsiniz yas 29 oldu suan iyi saclar bir ara 2 hafta dokuldu tekrar toparladi suan gayet iyi ama elbet dokulecek hic olmazsa bu zamani ileriye atmak adina sampuan neler kullanabilirz.

• quote:

3D men molding guzel parlak ama islak gibi degil dogal parlama gibi thrill cok islak gibi sanirim ya ikisini de alicam 3S men molding kullanankn resmini gorunce daha hos bir goruntu gibi geldi birde hocam ilerde saclard dokulme illaki olacak ama bunj geciktirmenin yolu sampuan ne onerirsiniz yas 29 oldu suan iyi saclar bir ara 2 hafta dokuldu tekrar toparladi suan gayet iyi ama elbet dokulecek hic olmazsa bu zamani ileriye atmak adina sampuan neler kullanabilirz.

Schwarzkopf 3dmen root activator öneririm ben kullandım çok memnun kaldım.6 ay sonra saçları eski sıklığına getirmeyi vaad ediyor.
    Fiyat ne kadar bende yagli egzema var haliyke sampuanimi kullanmadigimda sacim kizarip kepeklenme oluyor bunu kullaninca nüks ederse diye korkuyorum o alinca sorun olmaz sanirim.

Schwarzkopf ürünlerinde hiçbir zararlı madde kullanmıyor dıger sampuanlarına göre cok rahat kafa derısı hıssedeceksınız, benım ıcın vazgecılmez oldu adeta bu yönden.Fiyatı 40 kusur.
    Bilgiler muazzam hocam cok tesekkurler. 3D men molding wax ve 3D men root activator listede kesinlesti bu arada saclar ile ilgili detay bilgilere sahipsiniz prof kuaformusunuz?

Teşekkürler, değilim kendi çapımda bişeyler biliyorum işte
    Anladim dedim kesin kuafor 2014 yazdan bahara gecis doneminde bahara degil direk kisa gecis oldu bahar giremedik ekim kasim gibi artik mevsimselmidir neden bilmiyorim 20 gun civari saclarin cok dokuldu elim attigimd 20-15 geliyordu sonra dokulenler %50 oraninda geri donus yapti suan gayet iyi saclarim ama gecen sene baya gurdu be onerdiginiz sampuan o gidenleri geri getirmi

• quote:

Anladim dedim kesin kuafor 2014 yazdan bahara gecis doneminde bahara degil direk kisa gecis oldu bahar giremedik ekim kasim gibi artik mevsimselmidir neden bilmiyorim 20 gun civari saclarin cok dokuldu elim attigimd 20-15 geliyordu sonra dokulenler %50 oraninda geri donus yapti suan gayet iyi saclarim ama gecen sene baya gurdu be onerdiginiz sampuan o gidenleri geri getirmi

Hocam 50-150 arası saç dökülmesi normal olarak kabul edilir, daha fazlası dökülmeye girer.10-20 tel saç dökülüyor diye endişelenme, saçların gelişme dönemi(anagen), gerileme dönemi(katagen), dinlenme dönemi(telegen) vardır.3dmen'de taurin en önemli enerji kaynağıdır, saç derisine çok güçlü enerji verir, carnitine saç köklerini harekete geçirir, panthenol saça gerekli olan nemi verir, keratin saç yapısını güçlendirir, ekinezya(koni çiceği) bitkisel özler ve temel yağlarla saçı besler.

Dokulme yapmaz eskilerden de geri gelme ihtimali var diye bir cikarim yapiyorum burdan

Belli bir yaştan sonra saç derisine dışardan enerji vermeniz gerekebilir çünkü saç derisi zaman geçtikçe zarar görebilir, bu yüzden de zararsız ürünler kullanmalısınız.3dmen ılk kullandıgınız zamanlar aynı sekılde 15-20 tel dökülmeler olacaktır, dökülen saçlara dikkatli baktığınızda bunlar incelen saçlar olacaktır.Taurin aynı zamanda TGF-beta2'nin bastırıcı etkisiyle yanı erkek tipi saç dökülmesiyle savaşır, saç köklerinin sıkışmasını engeller, saçlar daha kalın çıkar, bu incelmiş saçlar için kesin çözümdür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.