Şimdi Ara

Hangisini bana uygun olur ? (WAX)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a beyler bu iki wax arasında kaldım bana uygun hangisi olur mat ve tutuculugu iyi parlak olmasın yanı yaglı durmasın saçımm ince telli ve ustleri 10 13 cm rahat şekil vermem lazım yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35 EMRE -- 30 Nisan 2015; 22:46:25 >

• 35 EMRE kullanıcısına yanıt
    İnce telli ise 3dmen texture clay
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/3d-mension-texture-clay-doku-kremi-wax-100-ml-P39925321 Bu urunun tutculugu nasıldir kullandınız mı benim saç stilim mariano di vaio tarzı iyi tutar mı ?
    Tutar hocam %100 erkekler için tasarlanmıştır, saçınız ince telli olsa bile ağırlaşma yapmaz.
    ağırlaştırmaz saçınızı ancak tutuşu kötü spreyiniz sağlam olmalı kendi spreyi var onu alırsanız gayet iyi tutar spreyde matdır bu arada
  • açıkcası sprey kullanma taraftarı degilim bu urun nasıldır http://www.n11.com/wella-sp-men-textured-style-mat-wax-75ml-P22973098 daha önce konu açmiştım deepfear kardşm önermıştı :)
    clayler cok saglam tutmaz quiff yapacaksin sanirim sacin ince telliyse dikkat et kalinsa sorun etmeden kullanabilirsin 5 uzerinde 4 tur tutusu gun icerisinde idare ede kullanaimina bagli olarak yaninda sprey kullanirsan sekli sabitleyebilirsin zaten marianonun saci komple spreyden olusuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    ben şimdi hangi waxlara yoneliyim kafam karişti dediginz gibi quiff bir saç sekili yapıyorum siz ne önerisiniz wax /sprey 30-40 tl arası bişey .
    acikcasi tek bir urun alman senin yararina cunku butcen bolunurse iyi bir urun alamazsin piyasadan kaldirildi ama bulabilirsin 3d mension mattyfying cream isine yarar

hocam ben kullanıyorum mattifyng cream texture clayde alabilirsin buda tutmuyor zaten , saçı spreyle desteklerseniz sorun olmaz
  • urunu en yakın zamanda alıyorum ilginiz için çok teşekkur ederim .http://www.n11.com/schwarzkopf-3dmension-molding-wax-100ml-P39924281
  • evet spreyde onemli ince telli saciniz varsa orta seviye tutucluga sahip olmali tabii

• Moulding önermem ince telli saçınla iyi performans alacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi akşamlar hocam benimde saçım ince telli orta uzunlukda ne çok ne kısa.Nasıl bir wax tavsiye edersiniz tr de bulabileceklerimiz arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

İyi akşamlar hocam benimde saçım ince telli orta uzunlukda ne çok ne kısa.Nasıl bir wax tavsiye edersiniz tr de bulabileceklerimiz arasında.

Bir süre özellikle wax senin nasıl bişey istemen önemli

İyi volum ve cok hafif parilti zerrede bilgim yok bu wax konusunda kulakdan dolma seyler kullandik hep sagliksiz ve sonunca kepekden egzemaua kadar goturdu beni almisken en iyisi olsun isteyim okudugum konularda da cok derin bilginiz oldugunu anlayinca sormak istedim kabarik geriye yada hafif yana dogru yapiyorum genelde saclari belki modelin ismi vardir ama bilmiyorum

• sindirgi S kullanıcısına yanıt
    Osis whipped wax veya flexwax öneririm doğal görünüm.

Tesekkurler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Osis whipped wax veya flexwax öneririm doğal görünüm.

Tekrardan iyi gunlar . Biraz parlaklik ve ışıltı istedigim icin osis whipped onermistimiz ve kullanici yorumlari gayet olum birde bunlarda ışıltı vermekde resimlerini yukleyecegim en iyi bunlar da dahil olmak uzere osis whipped en ustun degil mi ? Tekrar sormami mazir gorun haliyle saclar en onemli gorsel tamamlayicilqrdan kaliteli hatda en iyisini kullanmak istiyorum.
     Hangisini bana uygun olur ?  (WAX) Hangisini bana uygun olur ?  (WAX) Hangisini bana uygun olur ?  (WAX)

• sindirgi S kullanıcısına yanıt
    Sebastian kullandım hiç memnun kalmadım, osis whipped wax var çok memnunum.Şekillendiricilerde osis üstüne tanımam.Eğer parlak saç istiyorsan başka alternatifler de önerebilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.