Merhaba arkadaşlar, favori karakterlerim aşağıda.. Hepsiyle KBT'de severek oynadım. Graves ve Blitz'e sahibim. Şimdi ise bunlar kaldı. Sizce ilk önce hangisini almalıyım? Hangisini alırsam daha rahat para kasarım ve 30'a ulaşırım?
Not: 15 lv'im. Dipnot: Aralarından en iyi Jayce, Taric ve Xin Zhao ile oynuyorum. Evelynn ile de sağlam AP kastığımda çok zevkli oluyor. :D
Jayce - Riven - Talon - Jarvan IV - Lux - Evelynn - Taric - Dr. Mundo - Shaco - Xin Zhao
Talon alma.talon sadece benim olmali...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Soruma cevap alaydım iyiydi be kardeş.
Üst konu var.
ip kasmak istiyorsan xin ya da jax alıp intermediate botlarla gir. 20-25 dakikada bir oyun kazanırsın.
Solotop tercih ediyorsan Riven derim fakat iyi jayce oynuyorum demişsin. o zaman jayce al
eğer yanında arkadaşınla beraber oynuyorsan mundo derim. özellikle q suyla adamlar nerdedir ne yapar ne eder öğrenebilir slow + damage ile çıldırtabilirsin onlari . ayrıca 50 canın kalıp kule altına kaçıpta 5 saniye sonra full canla geri gelince yine çıldırtırsın karşıyı ;) (normal game oynayacagını düsünerek yazdım )
talon kasamazsa çok zor anlar geçirir kritik bir karakter o bence .
xin çok sıkıcı bana göre ben 2 hafta dayanabilmiştim.
lux yine karşı tarafı sinir edebilen bi karakter. herneyse hangisi hosuna gidiyorsa onu al . zaten bu oyunda abartısız güçlü bir karakter yok suan için hepsi dengeli bence . zevklerini bize sorarak seçmen çok ilginç :D mesela benim favori champim rengar'dır late gamede berbat olmasına ragmen vazgeçemiyorum ondan .
su hataya düsme benim gibi . 2 hafta fiora almak için hayvan gibi gold kasıpta aldıktan sonra 2 maç atıp summoners rifte gömüceksen eğer o kahramanı alma bence... :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sylvânas
Solotop tercih ediyorsan Riven derim fakat iyi jayce oynuyorum demişsin. o zaman jayce al
+1
Düşündüm de, Jayce alacağım. Çünkü Jayce ile rakip tanımıyorum karşımda. Cannon ile uzaktan kemiriyorum canını benim canım yarıdan az olsa bile Hammer'a çevirip W'yu açıyorum ardından Q yapıştırım E ile itiyorum ve Cannon dönüşüp alıyorum filan. Duruma göre çok kombinasyon yapıyorum skill fazlalığı sayesinde. Onla iyi para kasabilirim diye düşünüyorum. Teşekkürler.
Riven!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme