Şimdi Ara

* HANGİSİNİ KULLANIYORSUNUZ ? SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR * (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kullanmıyorum
  • Bende KullANmıyorumda Aşırı alkoqim x) Bira Forever x)
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

quote:

kullanmıyorum kullanmak da istemiyorum ban sigaraya

ama hakkaten bu konu makara amaçlı vitrus sende bi şeyede tepki gösterme yaf

Doğru söze ne hacet...Hay azını öpiyim

ne öpüyon len büyüksün ama sapıkmısın nesin

yaf sen öle diince okuldaki arkim aklıma geldi herif durduk yere acaib acaib sesler çıkartıo ben ona s*x manyağı diommal ya onun önene oturmak önünde oturmak büyük hata olur sapık ya

Höööyyyytttt gonuşmaaa leeyyynnnnn...Ne sapığı olum bizden sapık olmaz rahat ol..

Geçengün mynet te okudum adamın biri 1000 in üstünde arabalarla ilişkiye girmiş...okudum ve koptum şuan sevgilisi olan araba Wolkswagen TosTos lar varya onlar

• şahanında vardı öle dimi skeçi
  • Camel
  • SİGARAYA AMA KONUYA LAFIM YOK GEYİK AMAÇLI(ZATEN AUTO CAD ABİM YAZMIŞ ORAYA S,GARA SAĞLIĞA ZARARLI DİYE). DAA 8. SINIFA GİDİYORUM AMA 10 DAN FAZLA ARKADAŞIM AĞZINA HER TÜRLÜ ZARARLI ŞEYİ ATIYO. SİGARA OLSUN ALKOL OLSUN NE VARSA.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king_master -- 26 Mayıs 2008; 15:20:18 >
  • tabiki nargile
  • yaşımdan ve istemediğimden dolayı kullanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GmBH

tabiki nargile

NARGILE SIGARA DAN DAHA BETER AMA EN AZINDAN SAAT BASI ICEM SANSIN YOK NARGILEYI
  • ya arkadaşlar(veya abiler) sigara içmeyin yaw napıcaksınız sigara içince zaten ömürümüz kısa onuda sigara içerekmi geçircez onun yerine gezin tozun veya narqile icin ama sigara içmayin(ii konustum bea) ben zati kücügüm onun icin icmiyom buyuyuncede ıcmıcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Şahsen ben kullanıyorum LM süper lıght

-- LM -- (4EVER)

Süpersin Bende AYnı Ama Bi Kaç Kişi GÖrüyo Artık Eline Telefonu Alıyo Ben Fırlıyom Tabi 60 ytl veremem yaw

• sigara kullanıyorum kullanıyordum yada bırakmak üzereyim onun gibi bişi.

eskiden lm içen arkadaşları anlamıyorum mideniz bulanmıyormu ben çektiğim anda midem bulanıyor içtikten sonra ağızda pis bi tad bırakıyor.

kırmızı winston içerdim sert gelmeye başladı aynı mide bulanması durumları söz konusu. marlboro da içemiyorum keza oda aynı.

artık sadece winston light ve ya bulursam muratti içebiliyorum artık onlar bile midemi bulandırıyor gunde 2-3 dal anca onuda yarıda söndürüp atıyorum midem kabul etmiyor artık bırakdımmı ne :S

ama şunu biliyorumşirkette herkes farklı farklı sigaralar içerdi benim yüzümden hepsi winston light a döndü. para az sa şayet 2001 de fena diildir.

bu arada konunun yeri burası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 26 Mayıs 2008; 17:26:54 >

• iğrençsiniz içmeyin şu laneti
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_master

SİGARAYA AMA KONUYA LAFIM YOK GEYİK AMAÇLI(ZATEN AUTO CAD ABİM YAZMIŞ ORAYA S,GARA SAĞLIĞA ZARARLI DİYE). DAA 8. SINIFA GİDİYORUM AMA 10 DAN FAZLA ARKADAŞIM AĞZINA HER TÜRLÜ ZARARLI ŞEYİ ATIYO. SİGARA OLSUN ALKOL OLSUN NE VARSA.!!!

gençliğin hali perişan walla.görüyoruz.her türlü şeyi yapıyorlar bacak kadar boylarıyla.tek tük iyi çocuklarda çıkmıyor değil.
  • SİGARA SİNSİ BİR DÜŞMANDIR

SİGARADAKİ EN TEHLİKELİ MADDELER
    NİKOTİN
    KATRAN
    KARBONMONOKSİT

* HANGİSİNİ KULLANIYORSUNUZ ? SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR *

Lütfen Bi kez daha düşünün kendiniz için sevdikleriniz için...
  • Hayat artık benim için durulmaz bir hale geldi ölmek için sigara içiyorum...

Dermişiim ortamı gereeerrmişimmmm
  • yav tamam anlıyorum sigaa içmeyenleri çünkü bende içmiyorum
    ama açan geyik konusu diye açmış
    sohbet olsun diye her zaman sro da olmuyo can sıkıyo
    böyle a-sosyal olup oyundan konuşmaktansa düzgüngeyik konuları açılsa millet sohbet etse
    hem forum açısındanda iyi
    daha cok insan katılır

"seni kiniyörüm!" şeklinde cevap yazanlarada
    orda goccaman yazıyo
    bu bir geyik konusudur
    sigara sağlığa zararlıdır
    içmeyin vb...
    yani geyik konusunu post kasmak için(niyeti öyle olmayanlar k.bakmasın) mahvetmek doğru değil
    ama bunları dedim diyede "ben açayım konuyu sonra geyik yazayım olsun bitsin"
    gibi cevap verecek biri lütfen yazdığımı doğru okusun

forumda mod yok diye şikayet ediosan mod gelene kadar daha dikkatli davranacaksın forum senin benim takılabileceğim kada güzel bir
    forum olması için

lütfen konuyu mahvetmeyelim

ne güzel geyik oluyo yav
    not:amma cok yazdım yav

• Viceroy Superlong!
  • quote:

kullanmıyorum kullanmak da istemiyorum ban sigaraya

ama hakkaten bu konu makara amaçlı vitrus sende bi şeyede tepki gösterme yaf

+1907 Sigara Offline Hayat Online Sigaraya

• Marlboro / Winston
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.