Şimdi Ara

* HANGİSİNİ KULLANIYORSUNUZ ? SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR * (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigaralara zam gelirse veya zam haberi gelirse bu başlık altında yayınlayalım
  • sigaralar iyide paket uzerine yazan yazilarin hicbir caydiriciligi yok. zira ben aldigim zaman o yazilarin oldugunu bile farketmiyorum. alisti gozumuz.

bence gayet gusel ve zevkli bir aliskanlik. saglikmis pehhhh kim takar sagligi bugune kadar saglikli yasadikda noldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Hayat artık benim için durulmaz bir hale geldi ölmek için sigara içiyorum...

Dermişiim ortamı gereeerrmişimmmm

• ßİRA
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: white_wolf_

kullanmıyorum kullanmak da istemiyorum ban sigaraya

ama hakkaten bu konu makara amaçlı vitrus sende bi şeyede tepki gösterme yaf

Doğru söze ne hacet...Hay azını öpiyim

ne öpüyon len büyüksün ama sapıkmısın nesin

yaf sen öle diince okuldaki arkim aklıma geldi herif durduk yere acaib acaib sesler çıkartıo ben ona s*x manyağı diommal ya onun önene oturmak önünde oturmak büyük hata olur sapık ya

Höööyyyytttt gonuşmaaa leeyyynnnnn...Ne sapığı olum bizden sapık olmaz rahat ol..

Geçengün mynet te okudum adamın biri 1000 in üstünde arabalarla ilişkiye girmiş...okudum ve koptum şuan sevgilisi olan araba Wolkswagen TosTos lar varya onlar

Abi onu bende qordum qercekden cok makara yaa herif ilişkiye qirdim diyor...
    nasıl qirdi acabaa

bende cigare kullanmam parlament şaka şaka hiç kullanmam

•  * HANGİSİNİ KULLANIYORSUNUZ ? SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR *

Küba Purosu
  • Bence adam arabayla ilişkiye girerken egzosu kullandı

@BaSKenTLee

Hocam haklısın bu tür konuları burdan yapalım...
  • Usta madem kullanmıyon bari adını doğru yaz...cigare değil SİGARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 27 Mayıs 2008; 17:23:54 >
  • İşiniz gücünüz yok içdiğiniz sigaranın markasıyla sidik yarışımı yapıyorsunuz peh.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

İşiniz gücünüz yok içdiğiniz sigaranın markasıyla sidik yarışımı yapıyorsunuz peh.

Vaayy PeterPan canım nerelerdesin özledik valla seni.SRO yu bıraktın diye buraya niyer uğramıyorsun.Dayı ayıp ama hee
  • Beni ilgilendirmez ben 14 yaşındayım Sigara içmiyorum Bu topic i açan arkadaşımız Niye böyle bi konu açtı bilemiyorum

• ben sigarayı bıraktım o beni bırakmadı
  • Fabrika bacası ya da egzos..
    tebrik ediyoum..
  • "oyun oyun sıkıldım" diyenler için koskoca dh konu dışı bölümü var.. ki böyle bi oknuyu açmak ordada gereksiz. sigara sağlığa zararlıdır yazınca bu konuya bakan çocuğun ilgisinin azalacağınımı sanıyosun? sanki sen bilmiyomuydun sigaraya başlarken zararlı olduğunu.. ayrıca ergenlik dönemine girerken insan zararlı, farklı şeyleri yapmaya daha meraklı olur, büyüdüğünü kanıtlamaya çalışır. burda bakcaklar millet sigara içiyo ve çocuklara kötü örnek olunmasından bahsediyo.. büyük olduğunu göstermek için gider alır bi sigara içer, sizde bi çocuğun hayatını mahvetmiş olursunuz.. ne diyim tebrik ediyorum sizi..
  • Küba prosu tercihimdir.Aşağısı kesmiyo beni.
  • param olmayınca 2.750 lik takılıyom vigor viceroy

param olunca 4.800 basıp salem alıyorum gerçekten bütün sigaraların en iyisi
  • Vigor Grain
  • Camel soft
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

sigaralar iyide paket uzerine yazan yazilarin hicbir caydiriciligi yok. zira ben aldigim zaman o yazilarin oldugunu bile farketmiyorum. alisti gozumuz.

bence gayet gusel ve zevkli bir aliskanlik. saglikmis pehhhh kim takar sagligi bugune kadar saglikli yasadikda noldu

bu söylediklerinde gerçekten ciddiysen bence hayata biraz daha mutlu yönleriyle bakmaya çalış yoksa 1-2 yıla kadar meftasın

• Şuana kadar ağzıma bir kere bile sigara almadım ama şunu söyleyebilirim birayı gerçekten severim

Ayrıca Reo_91 kardeş
    oraya resim koymuşunda burda roket yakıtı filan yazıyor. Bu güne kadar hiç uçan olmadı roket yakıtı oraya abartılı olmuş.

Ama bildiğim birşey var sigarının içinde yaklaşık 4000 adet zehirleyici madde bulunmaktaymış.

bende 8. sınıfa gidiyorum sigara içen arkadaşlarımda var ama hiçbir zaman versende bende bi sigara yakayim demedim.

Bir araya gelip bira içtilermi bende içerim. Bira içenlere bişey demiyorum. Ama iyi bişey olduğunda savunmuyorum

Benim anne ve baba sigara kullanır. artık yanlarında duramıyorum. sigarayı yaktığı an kötü bir koku yayılıyor ve direk böle nefes alamayan çocuklar gibi kendimi zorluyorum tıkanıyorum içmediğim halde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.