Şimdi Ara

Hangisini Seçeceğimi Şaşırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar hiç aklımda yokken laptop ihtiyacım doğdu, daha önce hiç laptop kullanmadığım için bu konuda tecrubesizim...aradığım şey ise 900-1200 tl aralığında mobilite ve performans...bikaç alternatifim var bunlardan hangisi daha mantıklıdır veya sizin bu alternatiflere başka alternatifleriniz var mıdır?

1-http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/packard-bell-easynote-tj65-f2465-dt-005tk-core-2-duo-t6600-c2d-2-20ghz-3gb-320gb-15-6-dizustu-bilgisayar_30.001.1234.0137.htm
    2-http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/dell-vostro-1320-intel-core-2-duo-t6670-2-20ghz-3gb-320gb-13-3-tasinabilir-bilgisayar-66f33b_30.001.1296.0238.htm#tablar
    3-http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/samsung-r518-ds0atr-intel-core-2-duo-t6600-2-20ghz-3gb-250gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar_30.001.1271.0042.htm#tablar
    4-http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/hp-compaq-610-intel-core-2-duo-t5870-2-0ghz-2gb-320gb-15-6-dizustu-bilgisayar-vc270ea_30.001.1347.0426.htm

bu makinaları veya bu markaları kullanan arkadaşlar yaşadıkları, donanım ve servis deneyimlerini de belirtirlerse sevinirim. 1' de yer alan pb tj65 için ses probleminden bahsedilmiş forumda mesela. Dell vostro serisi makinalar ile ilgili hiç yorum bulamadım, kullanan hiç yok mu bu makinayı?Samsung un kasa tasarımın kötü olduğunu okudum yabancı bir sitede doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi litmus -- 7 Aralık 2009; 1:39:27 >

• Arkadaşım önceliklee samsung ile ilgili okuduğun haber yanlışlık payı yüksektir çünkü türkiye'de son 2-3 ayda en fazla rağbet gören model samsung.Herhalde çok kötü değilmişki demekki türkiyede'de bu kadar rağbet görmüş.Bu nedenle sana samsung almanı tavsiye ederim.Samsung almıcaksan onun yerine Packard Belll almayı düşün.
  • Kalite yonunden Dell den baskasini tavsiye etmem ama Samsung a kotu diyende haksizlik etmis bilmelisin. Yazdiklarin arasindada en ideali Samsung zaten. Bence tercihini o yonde yapman senin icin avantajli olur.
  • samsung en iyisi
  • cvplarınız için teşekkür ederim...dikkat ederseniz 4 makinanında işlemcileri 3 aşağı 5 yukarı birbirlerine yakın işlemciler farklılık ise dell' in 13.3'' olması nedeniyle taşıması kolay bir makina olması, pb'in ise ekrankartı...bu ikisi arasında kararsız kaldım aslında diğer ikisi ise bunlara alternatif olabilecek uygun tercihlerdi. gma 4500mhd ile gt 240m arasında (dh vide oynatma, oyun ve diğer grafik uygulamalarında) çok büyük bir performas farkı far mıdır?cvp evet ise mobiliteden vazgeçip pb i tercih etmek daha mantıklı gibi gözüküyor...yok eğer cvp hayır ise budurumda pb fiyatıyla da donanımıyla da (servis ve işçilik kalitesini bilmeme rağmen) tercih sebebim olabilir...
  • 4500MHD ile GT240 arasinda ucurum gibi fark var.....
  • GT240M intel in GMA4500 unu dover. Ve yine soyluyorum bu yazdiklarin arasinda en ideali Samsung. Ustelik Samsung daki ekran karti Packard Bell dekinden daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evt dediği gibi ati 4650 de gt240 ı döver en ideali samsung
    quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

GT240M intel in GMA4500 unu dover. Ve yine soyluyorum bu yazdiklarin arasinda en ideali Samsung. Ustelik Samsung daki ekran karti Packard Bell dekinden daha iyi.
  • biraz daha dikkatli inceleyince yine performans isteğim mobilite isteğimi yendi ve sizlerinde işaret ettiği samsung r518 i az önce satınaldım...oysa baştan beri hep küçük ve hızlı bişey alacağım diye yol çıkmıştım fakat bu fiyat aralığında namümkün sanırım...umarım taşıması kolaydır r518' i zira her sabah toplu taşıma ile erenköyden incirliye göç etmekteyim...haydi hayırlısı bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi litmus -- 7 Aralık 2009; 22:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: litmus

biraz daha dikkatli inceleyince yine performans isteğim mobilite isteğimi yendi ve sizlerinde işaret ettiği samsung r518 i az önce satınaldım...oysa baştan beri hep küçük ve hızlı bişey alacağım diye yol çıkmıştım fakat bu fiyat aralığında namümkün sanırım...umarım taşıması kolaydır r518' i zira her sabah toplu taşıma ile erenköyden incirliye göç etmekteyim...haydi hayırlısı bakalım...

2.5 kilo , bence çok da ağır değil. Her gün omzunda 3.5 kiloluk çantayla dolaşan tanıdıklarım var..

• hayırlı olsun notebook un
    quote:

Orijinalden alıntı: litmus

biraz daha dikkatli inceleyince yine performans isteğim mobilite isteğimi yendi ve sizlerinde işaret ettiği samsung r518 i az önce satınaldım...oysa baştan beri hep küçük ve hızlı bişey alacağım diye yol çıkmıştım fakat bu fiyat aralığında namümkün sanırım...umarım taşıması kolaydır r518' i zira her sabah toplu taşıma ile erenköyden incirliye göç etmekteyim...haydi hayırlısı bakalım...
  • Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

2.5 kilo , bence çok da ağır değil. Her gün omzunda 3.5 kiloluk çantayla dolaşan tanıdıklarım var..

doğru fakat mobil bir cihazın tasarımcısı için 1 gr' ın bile çok büyük bir önemli vardır bence. Şayet dell vostro 1320 samsung' un veya pb' ın kullandığı ekran kartlarından birini kullansaydı belki fiyatı 100-200 tl yükselirdi lakin 2 kg' ı bulmayan ağırlığıyla mobilite adına çok iyi bir tercih olurdu doğrusu...

teşekkür ederim görüşleriniz için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi litmus -- 8 Aralık 2009; 13:07:55 >
  • Samsung'un tuş takımı ve kasa çok kaba, tabi ki tercih meselesi, performans isteği daha ön plana çıktı sanırım, yoksa o kasaya katlanılmaz ;)
  • Daha çok performans istiyorsan Samsung'u tercih etmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.