Şimdi Ara

Hangisini Seçmek Daha İyi Olur = Koç Hukuk - Yeditepe Diş ? / Anket ve Yorum/ Burslu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangisini Seçmek Daha İyi Olur = Koç Hukuk - Yeditepe Diş ? / Anket ve Yorum/ Burslu

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2020)
Giriş
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hayalet sevgilim İrem ordan mezunsa hemen bu arkadaşta oraya gitmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chr;bear kullanıcısına yanıt
    ortamlardaki havanı düşünsene
    bir zamanların efsanesinin geçtiği sıralardan geçiyorsun, orda okuyorsun
    kız düşürmeye bile yarar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    o da doğru

• YKSDELİSİ Y kullanıcısına yanıt
    upss
  • Koç hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaneB S kullanıcısına yanıt
    tşk
  • Koçta okumak burslu bile olsan çok para yer, haberin olsun. Ailen bunu kaldıramayacaksa yeditepe diş yani.
  • jiijiify J kullanıcısına yanıt
    Ailesinin durumu iyi değilse burs bulur, iyi sıralamalara bir sürü burs veren yer var ama şartlar ailenin durumu kötü olacak veyahut özel sektör vb olunca az gelir göstermiş olacaksın

Ama yine de koçtaki ortam bir başkaymış, öyle diyorlar ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiijiify J kullanıcısına yanıt
    Tam burslu biri için çok para yiyecek ne gibi masraflar var ki?

Ben yeditepe diş seçerdim bu arada.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Üniversite öğrencisinin sosyal hayatı olmayacak mı? Arkadaşları zengin olacak diye genellemek istemem ama evet, öyle olacak. Ortam öyle olacak. Ya asosyal takılacak ya da paraya ihtiyacı olacak.
    İstanbul'da yaşamadığım için sadece aktardığım bir bilgi de, Koç'un bulunduğu semtin İstanbul'a göre bile pahalı olması.
    Elbette ben veya başkası dedi diye hayatını değiştirecek bir karar vermemeli şahıs ama aklında bulundursun yani, benimki sadece düşünmesi gereken farklı bir açı.
    (Sayısalım, koç hukuk için rakip eleme gibi bir düşüncem yok :D)
  • upss
  • Bu bölümleri burslu kazanan arkadas kesinlikle burs alır zaten. Ayrıca ikisi çook farklı alanlar, 10 sene sonra ben ne yapıyor olmak isterim diye düşün, mutlaka tanıtım günlerine git, okulu gez, hocalarla konuş, öğrencilerle konuş

• Sıralama tahmin konunuzdan hatırladım sizi :) Bence koç hukuk hocam tabi tmci olmamın da etkisi var bu tercihte

• quote:

Orijinalden alıntı: jiijiify

Üniversite öğrencisinin sosyal hayatı olmayacak mı? Arkadaşları zengin olacak diye genellemek istemem ama evet, öyle olacak. Ortam öyle olacak. Ya asosyal takılacak ya da paraya ihtiyacı olacak.
    İstanbul'da yaşamadığım için sadece aktardığım bir bilgi de, Koç'un bulunduğu semtin İstanbul'a göre bile pahalı olması.
    Elbette ben veya başkası dedi diye hayatını değiştirecek bir karar vermemeli şahıs ama aklında bulundursun yani, benimki sadece düşünmesi gereken farklı bir açı.
    (Sayısalım, koç hukuk için rakip eleme gibi bir düşüncem yok :D)
    +1
    Gerçekten maddi durumunuz baya iyi değilse burslu bile olsa koç üni yazmanızı ben önermiyorum illa arkadaşlarınız olucak ordan hadi mekana gidelim diyince nişantası sess’te 3000 lira gelen hesabı nasıl ödiycem diye kara kara düşünmeyin

• Hocam kesinlikle once hayatiniza hangi meslekle devam etmek istediginize karar verin sirf iyi okul sirf hava bolum diye bir tercih yapmak buyuk kumar olur.Zamaninda ayni seyi ben de yaptim ve acikcasi cok pisman oldum.Burdaki bircok kisi tahminler ve duyumlar uzerinden yorum yapiyor.O yuzden iki meslek icinde mezunlarla konusmak en sagliklisi olur bence

• carrieb C kullanıcısına yanıt
    sizin bolum ne hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.