Şimdi Ara

hangisini seçmeliyim yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 3 marka arasında kararsız kaldım günlük 16 saat pc kullanıyoruz, kardeşim oyun ben çizim programları kullanıyorum bu yüklenmeleri kaldırabilecek ısınmayan, takılmayan, donmayan özellikle kapat vermeyen bir pc arıyorum sizce bu 3 modelden hangisi bu yüklenmeleri kaldırabilir 2 ay sonra çöpe atmak istemiyorum gercekten kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. saygılar.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53jf-sx267v-n53jf-core-i5-480m-2.66-ghz.-4gb-500gb-15.6hd-1024mb-gt425m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52243

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-048234-y560-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50937

http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus-Renkli

Linkler açmayabilir aşağıya özelliklerini geçtim. Saygılar.

Asus N53JF-SX267V

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 2.93GHz
    İşlemci Numarası 480M
    İşlemci Bus Hızı 1066 MHz
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT425M
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi LED
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr -Ing 64 Bit
    Ağırlık 2.71 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Lenovo Y560

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz
    İşlemci Numarası 460M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5730
    Ekran Boyu(inch) 15.6" LED HD
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr -Ing
    Ağırlık 2.8 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Dell INSPIRON 5010 G46H45

Marka Dell
    Model Inspirion 5010 i5-460 4GB 500GB 15.6" HD5650 1GB W7HB Gümüş
    Ürün Kodu 5010 G46H45
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Tipi Core™ i5-460M
    İşlemci Hızı 2.53 GHz
    İşlemci Cache 3MB
    İşlemci FSB (Veri Yolu) -
    Ekran Boyutu 15.6"
    Ekran Tipi HD WLED
    Ekran Çözünürlüğü 1366X768
    Ekran Kartı Ati Mobility Radeon
    Ekran Kartı Hafızası 1 GB Paylaşımsız Grafik Belleği
    Grafik İşlemcisi HD 5650
    HDMI Var
    Sistem Belleği 4 GB (2* 2048 MB)
    Bellek Tipi DDR3 1333 MHZ
    Max Bellek 8 GB
    Disk Kapasitesi 500 GB
    Disk Hızı 5400 RPM
    Disk Arabirimi SATA
    Optik Sürücü 8X DVD+/-RW
    Modem -
    Ethernet 10/100 Ethernet Lan
    Wireless Dell Wireless 1501(802.11g/n)
    Bluetooth Dell Europe Bluetooth 365 Card
    FireWire Yok
    E-Sata 1*USB 2.0/ESATA COMBO
    Seri Port Yok
    Usb Portu 2*USB 2.0
    Express Kart -
    Video Portu 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye Numerik TR Q Klayve
    Hoparlör Dahili stereo Hoparlör
    Kart Okuyucu 7 in 1 card reader
    Kamera 1.3 MP
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Yüz Tanıma Yok
    Touchpad Var
    Uzaktan Kumanda Yok
    3G Yok
    Diğer Özellikler -
    İşletim Sistemi (Yazılım) Windows 7 Home Basic (64 BIT)
    Paket İçeriği Driver Cd - Kitapçıklar - Pil - Şarj aleti
    Çanta Yok
    Boyut Genişlik 376 mm,Derinlik 262 mm,Yükseklik 32 mm
    Pil Teknolojisi 6-Cell 48W/HR Li-ion
    Pil Ömrü -
    Ağırlık 2.7 kg
    Garanti Süresi 2 Yıl Yerinde Servis

• yukarı :S
  • up yokmu yardım edebilecek biri ?
  • up :S pufff
  • Ya Lenovo ya da Dell
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Ya Lenovo ya da Dell

neden hocam açıklama yapar mısn ?
  • Lenovoyu al ekran kartı çok büyük bi farkla daha üstün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servis ile ilgili birşey olduğunda sıkıntı çekmeden işini halletmek istiyorsan Dell özellikleride güzel. Oyunları biraz daha yüksek fps ile oynamak istiyorsan Lenovo.
  • Bende hp envy var. Mükemmel alet tavsiye ederim.
  • Asus ne dersiniz arkadaşlar ? ekran karti iyi mi ? sadece online oyun oynuyor kardeşim wow, cabal, ko gibi saygılar.
  • quote:

Lenovoyu al ekran kartı çok büyük bi farkla daha üstün

Tam bilginiz olmayan konularda böyle net yorumlar yazarak insanları yanlış yönlendirmeyim Nedir o çok büyük fark açıklarmısınız merak ettim?

Konu sahibinin sorusuna gelirsek,verdiğiniz konfigürasyonlar birbirlerine yakın ve performans olarak aralarında uçurum yok.O nedenle görünüş olarak içinize hangisi siniyorsa onu seçebilirsiniz.

Oyun performansı olarak bu cihazlardaki ekran kartları (425m,5650,5730) sizi tatmin edecek kartlardır.İllaki aralarında farklar var ama bunlar çok büyük farklar değil aksine birçok oyunda neredeyse farkedilmeyecek derecededir.Ekran kartlarının oyun fps lerini incelerseniz göreceğiniz üzre oyunlara göre değişkenlik söz konusudur.Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse;5650 4650 den üst bir kart.Ancak öyle oyunlar varki fps olarak 4650 5650 yi küçük farklarla geçmiş görünüyor.

Bazı durumlarda ise diyelim elimizde iki ekran kartı var birisi 10 puanlık ati diğeri ise 7 puanlık nvidia kart.Bu kartlarla bazı oyunlarda 7 puanlık nvidia kart 10 puanlık ati kartı geçebiliyor.Bunun asıl nedeni ise bazı oyun firmaları (ticari birtakım çıkarlar çercevesinde) ati ekran kartlarına yönelik,bazıları ise nvidia ekran kartlarına yönelik oyunlar yapmalarıdır.

Oyun dışında ram ve hdd ler aynı.İşlemcilere gelirsek 460m ve 480m arasındada bir performans uçurumu yok.O nedenle ürünlerin fiyatlarına göre bakın,kasalarına bakın,hangisi aklınıza yatıyorsa onu alın.Ben şahsen kasasını çok beğendiğim için tercihimi asus n53 den yana kullanırdım ancak siz kendi zevkinize göre diğer yazdıklarımıda göz önüne alıp kararınızı verebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Lenovoyu al ekran kartı çok büyük bi farkla daha üstün

Tam bilginiz olmayan konularda böyle net yorumlar yazarak insanları yanlış yönlendirmeyim Nedir o çok büyük fark açıklarmısınız merak ettim?

Konu sahibinin sorusuna gelirsek,verdiğiniz konfigürasyonlar birbirlerine yakın ve performans olarak aralarında uçurum yok.O nedenle görünüş olarak içinize hangisi siniyorsa onu seçebilirsiniz.

Oyun performansı olarak bu cihazlardaki ekran kartları (425m,5650,5730) sizi tatmin edecek kartlardır.İllaki aralarında farklar var ama bunlar çok büyük farklar değil aksine birçok oyunda neredeyse farkedilmeyecek derecededir.Ekran kartlarının oyun fps lerini incelerseniz göreceğiniz üzre oyunlara göre değişkenlik söz konusudur.Bunu bir örnekle açıklamak gerekirse;5650 4650 den üst bir kart.Ancak öyle oyunlar varki fps olarak 4650 5650 yi küçük farklarla geçmiş görünüyor.

Bazı durumlarda ise diyelim elimizde iki ekran kartı var birisi 10 puanlık ati diğeri ise 7 puanlık nvidia kart.Bu kartlarla bazı oyunlarda 7 puanlık nvidia kart 10 puanlık ati kartı geçebiliyor.Bunun asıl nedeni ise bazı oyun firmaları (ticari birtakım çıkarlar çercevesinde) ati ekran kartlarına yönelik,bazıları ise nvidia ekran kartlarına yönelik oyunlar yapmalarıdır.

Oyun dışında ram ve hdd ler aynı.İşlemcilere gelirsek 460m ve 480m arasındada bir performans uçurumu yok.O nedenle ürünlerin fiyatlarına göre bakın,kasalarına bakın,hangisi aklınıza yatıyorsa onu alın.Ben şahsen kasasını çok beğendiğim için tercihimi asus n53 den yana kullanırdım ancak siz kendi zevkinize göre diğer yazdıklarımıda göz önüne alıp kararınızı verebilirsiniz

Çok teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz zaten Asus ta gönlüm vardı diğerlerine göre bitraz daha az ısınıyormuş bilmiyorum artık kullanınca görecez. Saygılarımla.

• Sıcak fırsatlarda rastladım;

http://resim.donanimhaber.com/m_46950988/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.