Şimdi Ara

Hangisini Tercih Etmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bunların haricinde de tavsiye edebilirsiniz.
    Bütçe 5000 TL
    Bilgisayar Mühendisliği içinde kullanacağım. Hangisini Tercih Etmeliyim ? Hangisini Tercih Etmeliyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu iki cihazdan, Gtx 1650 olan oyun performansını açısından daha iyi olur. Başka cihaz şu an aklımda yok, bakıp döneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt
    Blackfriday beklemek mantıklı olur mu ? Latoplar indirime girer mi ? 1. Sınıf oğrencisiyim hemen lazım olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun da oynayacaksan biraz daha ekleyip GTX1650 ekran kartlı modellere yönelmen mantıklı olur. İleride ekran kartını değiştiremeyeceğini düşünürsek bu laptopu alabilirsin. İndirimde fiyatı 5300 lira seviyelerine düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toleranta12 -- 14 Ekim 2019; 12:54:19 >

• Toleranta12 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı aldım ben de. Arkadaşımızın dediği gibi 5300 seviyelerine düşüyor, indirimde uyguna geldi baya.

• MiracByk M kullanıcısına yanıt
    Valla hocam blackfridayde ne düzeyde indirimler oluyor hatirlayamıyorum. Galiba en yakın indirim dönemi 11.11, Kasım sonunda da black friday olacak diye biliyorum. Model belli ise, fiyatseyir sitesinden fiyat takibi yapıp uygun fiyata düştüğü zaman alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.