Şimdi Ara

Hangisini Tercih Etmeliyim: Iphone 4 vs Xperia P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xperia P Ve İphone 4 aynı fiyata buldum. Tamamen tarafsız olarak yorum yapın lütfen. Siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz ?

Teşekkürler.

Not: Acil cevap yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kladzo1 -- 19 Şubat 2013; 11:02:54 >

• Xperia P her konuda üstün ama batarya hariç.Gerçe iPhone unda bataryasının çok iyi olduğu söylenemez. Gerek ekran olsun,gerek işlemci ve kamera olsun Xperia P derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Xperia P her konuda üstün ama batarya hariç.Gerçe iPhone unda bataryasının çok iyi olduğu söylenemez. Gerek ekran olsun,gerek işlemci ve kamera olsun Xperia P derim.

Teşekkürler. Bende sanırım xperia p yönünde karar verdim. Dediğiniz gibi donanım olarak çok daha üstün bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kladzo1

quote:

Xperia P her konuda üstün ama batarya hariç.Gerçe iPhone unda bataryasının çok iyi olduğu söylenemez. Gerek ekran olsun,gerek işlemci ve kamera olsun Xperia P derim.

Teşekkürler. Bende sanırım xperia p yönünde karar verdim. Dediğiniz gibi donanım olarak çok daha üstün bir cihaz.

Rica ederim.Hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kladzo1

quote:

Rica ederim.Hayırlı olsun şimdiden.

Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kladzo1 -- 19 Şubat 2013; 11:52:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.