Şimdi Ara

HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ? KABLOSUZ AĞ UZMANLARI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar... Komşularımızla ortak kullanmak zorunda kaldığımız internetimizin herkese eşit şekilde ve kaliteli olarak ulaşmasını sağlayabilmek için modem dışında bir Access Point cihazına ihtiyacımız olduğunu öğrendim. Gerçekten de modem üzerinden çok sorun yaşanıyor... Hat dağılımını eşit şekilde ayarlayamıyor... Modemimiz TP-LİNK TD-W8920G ... Yani Wireless N desteği yok.. Bu yüzden uzak mesafedeki kullanıcı (yaklaşık olarak 160-180 metre) Wireless N destekli Wi-Fi alıcı bir adaptörle bile 2 diş çubuk sinyali ile zar zor bağlanabiliyor... Konunun özeti bu şekilde...
    Şimdi gelelim asıl meseleye...
    Sizlerin teknik yardımı ve tavsiyeleri doğrultusunda en uygun Access Point cihazını ihtiyacımız doğrultusunda tespit edebilmeyi umuyorum... Şimdilik iki adet cihaz arasında kararsız kaldım... Cihazlar şunlar...:
    Air Ties Air 4742 (600+300) Mbps Çift-Bant Kablosuz Medya Sunucu Access Point

TP-LİNK TD-W8980 N600 Kablosuz Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router Access Point

Şimdi Air Ties in fiyatı ortalama 330.00 ₺ ... TP-LİNK in fiyatı ise ortalama 220.00 ₺ ...

İnternet dağıtımının modemin olduğu eve en yakın kullanıcı mesafesi 35-40 metre... En uzak kullanıcı mesafesi ise 160-180 metre...

Şimdi bu iki cihazdan hangisi bizim işimizi daha iyi görür veya aynı mesafeye kaliteli sinyal ulaştırabilecek tavsiye edebileceğiniz başka bir cihaz modeli var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.