Şimdi Ara

Hangisiyle Nasıl ve Nereden Başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim 14 yaşındayım, 1.70e yakın boyum var , 58 kiloyum her ne kadar ideal olmasada boyum sayesinde kilom belli olmuyor daha çok iri yapılı gibi duruyorum.Bilirsiniz Bu Devirde insanlar pek insan olmuyor,kavgayı bir hobi yapıp önüne gelene sataşıyorlar.En azından yaşımdakiler ve çevremdekiler için bunu söyleyebilirim.Nedense şimdiye kadar hep kavga çıkacağı sırada titreyen taraf oldum her ne kadar titresem olay çıkmasını istemesemde insan bir yere kadar sabırlı olabiliyor , fakat şimdiye kadar pek kavgaya girmediğimden ( en azından benden kalıplılarla) dayak yediğim söylenemez.Bu saatten sonra zamanı geldi kendimi savunmalıyım diye düşünüyorum mümkünse dokunulmaz denilecek seviyede olmayı çabalıyorum vuruşların sağlam olacağı ve savunmanın da iyi olacağı bir Dövüş sporu önerisi bekliyorum sizden.Yumruklarım çok olmasada kuvvetlidir en azından o girdiğim çok nadir de olsa kavgalardan bunu anlıyorum.Aynı zamanda kollarım gayet hızlı.Fakat bacaklarımda yetersizlik var bunlarında gelişmesi gerek tabiki.Dediğim gibi sabırlıyım.İlgimi çeken şeylerden kolay kolay sıkılmam.Bu Benim tanıtımımdı.Şimdi Amacıma Gelelim:

Sadece tek bir türle kalmamayı hedefliyorum.Bu işe bir kere atıldımmı en azından 2-3 dövüş sporu (Sanati) öğrenmeyi planlıyorum vericek yeteri kadar yıllarım var zaman hiç sıkıntı değil.Önerileriniz sırasıyla ve birden fazla olursa sevinirim bu önerilerde birbirine ters düşen dallar olmasın lütfen Önerilerinizin Nedenlerinide Bekliyorum...

Bu kadar uzun yazdım.Eminim üşengeç insanlar okumayacaktır.Bir sebebi de buydu ben deneyimi olan abilerimden bu işle uğraşmış insanlardan Öneriler istiyorum.Ki zaten bir sporcunun sabırı yoksa bunu okumaya bile üşeniyosa ona sporcu denemez. Bu arada yaşıma göre olgunum onu belirtebilirim.

Şimdiden Teşekkürler Önerilerinizi Nedenleriyle birlikte bekliyorum...

• Up Hiçmi İlgilenen yok?
  • Muay thai veya mma yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bunları önerdin öğrenebilirmiyim bende muay thai hakkında düşünceliyim fakat mali miktar epey aşmış önerebilceğin bir yer varmı?

Edit:
    İstanbuldayım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kose81 -- 30 Kasım 2013; 15:26:05 >
  • Up Konu yukarda kalsın yardım lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kose81

Neden bunları önerdin öğrenebilirmiyim bende muay thai hakkında düşünceliyim fakat mali miktar epey aşmış önerebilceğin bir yer varmı?

Edit:
    İstanbuldayım bu arada

Ben 2 yıl muay thai temel mma egitimi aldım.Güç,teknik,hız,komdisyon acısındam ciddi gelişme sagladılar bende.
    Bu yüzden tavsiye ettim.aylık maksimum 100 tl olur muay thai egitimi veren yerlerde daha fazla isteyen yok gibi bişeydit

• Biraz hatan var 160a'da görmüştüm.Nerede oturuyosun ? Ben İstanbul Avrupadayım Çoğu salon Anadolu'da buralarda bulamıyorum. (MT)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 14 yaş 1.70 boy
    2 yaş büyüğüm boy 1.65
    Neyle besleniyosun allasen söyle

• quote:

Merhabalar Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim 14 yaşındayım, 1.70e yakın boyum var , 58 kiloyum her ne kadar ideal olmasada boyum sayesinde kilom belli olmuyor daha çok iri yapılı gibi duruyorum.Bilirsiniz Bu Devirde insanlar pek insan olmuyor,kavgayı bir hobi yapıp önüne gelene sataşıyorlar.En azından yaşımdakiler ve çevremdekiler için bunu söyleyebilirim.Nedense şimdiye kadar hep kavga çıkacağı sırada titreyen taraf oldum her ne kadar titresem olay çıkmasını istemesemde insan bir yere kadar sabırlı olabiliyor , fakat şimdiye kadar pek kavgaya girmediğimden ( en azından benden kalıplılarla) dayak yediğim söylenemez.Bu saatten sonra zamanı geldi kendimi savunmalıyım diye düşünüyorum mümkünse dokunulmaz denilecek seviyede olmayı çabalıyorum vuruşların sağlam olacağı ve savunmanın da iyi olacağı bir Dövüş sporu önerisi bekliyorum sizden.Yumruklarım çok olmasada kuvvetlidir en azından o girdiğim çok nadir de olsa kavgalardan bunu anlıyorum.Aynı zamanda kollarım gayet hızlı.Fakat bacaklarımda yetersizlik var bunlarında gelişmesi gerek tabiki.Dediğim gibi sabırlıyım.İlgimi çeken şeylerden kolay kolay sıkılmam.Bu Benim tanıtımımdı.Şimdi Amacıma Gelelim:

Sadece tek bir türle kalmamayı hedefliyorum.Bu işe bir kere atıldımmı en azından 2-3 dövüş sporu (Sanati) öğrenmeyi planlıyorum vericek yeteri kadar yıllarım var zaman hiç sıkıntı değil.Önerileriniz sırasıyla ve birden fazla olursa sevinirim bu önerilerde birbirine ters düşen dallar olmasın lütfen Önerilerinizin Nedenlerinide Bekliyorum...

Bu kadar uzun yazdım.Eminim üşengeç insanlar okumayacaktır.Bir sebebi de buydu ben deneyimi olan abilerimden bu işle uğraşmış insanlardan Öneriler istiyorum.Ki zaten bir sporcunun sabırı yoksa bunu okumaya bile üşeniyosa ona sporcu denemez. Bu arada yaşıma göre olgunum onu belirtebilirim.

dostum bende sana muay thai öneririm. gerçekten ihtiyaçlarını karşılayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: naberl

14 yaş 1.70 boy
    2 yaş büyüğüm boy 1.65

bi de bu boyla kilom var az cok onuda versem sen dusun artik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Merhabalar Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim 14 yaşındayım, 1.70e yakın boyum var , 58 kiloyum her ne kadar ideal olmasada boyum sayesinde kilom belli olmuyor daha çok iri yapılı gibi duruyorum.Bilirsiniz Bu Devirde insanlar pek insan olmuyor,kavgayı bir hobi yapıp önüne gelene sataşıyorlar.En azından yaşımdakiler ve çevremdekiler için bunu söyleyebilirim.Nedense şimdiye kadar hep kavga çıkacağı sırada titreyen taraf oldum her ne kadar titresem olay çıkmasını istemesemde insan bir yere kadar sabırlı olabiliyor , fakat şimdiye kadar pek kavgaya girmediğimden ( en azından benden kalıplılarla) dayak yediğim söylenemez.Bu saatten sonra zamanı geldi kendimi savunmalıyım diye düşünüyorum mümkünse dokunulmaz denilecek seviyede olmayı çabalıyorum vuruşların sağlam olacağı ve savunmanın da iyi olacağı bir Dövüş sporu önerisi bekliyorum sizden.Yumruklarım çok olmasada kuvvetlidir en azından o girdiğim çok nadir de olsa kavgalardan bunu anlıyorum.Aynı zamanda kollarım gayet hızlı.Fakat bacaklarımda yetersizlik var bunlarında gelişmesi gerek tabiki.Dediğim gibi sabırlıyım.İlgimi çeken şeylerden kolay kolay sıkılmam.Bu Benim tanıtımımdı.Şimdi Amacıma Gelelim:

Tavsiye icin tesekkurler Bende muay thaide karar kildim onunla ilglnyrdm ztn bastan beri Peki Istanbul avrupada bildigin yer varmi iyi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Tavsiye icin tesekkurler Bende muay thaide karar kildim onunla ilglnyrdm ztn bastan beri Peki Istanbul avrupada bildigin yer varmi iyi?

ben kadirlide oturuyorum

• quote:

14 yaş 1.70 boy
    2 yaş büyüğüm boy 1.65

Yegenim var 99lu 1.91

• adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arytomka

quote:

14 yaş 1.70 boy
    2 yaş büyüğüm boy 1.65

Yegenim var 99lu 1.91

Allah nazardan saklasın ne diyeyim 15(98 liyim) yaşındayım boyun 164 kilom 52 fazla genç duruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.