Şimdi Ara

HANGUK SWORD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER 56 Kutusunu Kırdırım Hanguk Sword Denen Unique İtem Çıktı Bi Bakın Kaç Para Eder Bu Arada Server Manes

http://img18.yukle.tc/images/8932bu_ne.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::NefReT:: -- 8 Nisan 2007; 21:41:25 >

• Baya güsel bi warrior silahı
  • İyi para ederde + 0 21 gb falan eder sanırım
  • Süper İtem GElmiş
  • bana chitin çıkmıştı warrior
  • yuh diyorm başka bişey demiyorm.. geçen gün d2 de blue treasure chest aldık.. volkaniği kestik.. ve dropları söylüyorum.. arkadaşlara complete,graham,elixir..bana warrior chitin helmet.. deli oldum ya...! bu kadar mı olr ya.. 4 kutudan da böyle şey mi çıkar..! bide 1. dereceden kutu...!
  • ŞİMDİ Ben Bunu Kırdırsam +3 Yapsam Kaç Para Eder
  • Maneste Tam Olarak Ne Kadar Eder +3ü Bunla İb +7 Veren Bulursam Takas Edeyimmi
  • Kanımca +7 ibden daha fazla eder +10 gb falan iste ya da daha iyi bilen birisine danış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::NefReT::

Maneste Tam Olarak Ne Kadar Eder +3ü Bunla İb +7 Veren Bulursam Takas Edeyimmi

kimsenin vereceğini sammam
  • o itemi trina ile ne yap et +6 yapmaya çalış öyle sat onu sonra zengin ol
  • +3 yap snra sat bu arada o warrior deil int. ci priest silahı!! we bişi daha sanırım kosp cusun bu kosp skill dizilişi hiç yakıştıramadım
  • banada cikti hanguk 21 gb diyorum maneste ama millette para yok alanda yok.birde bunu +3 basmada risk varmi ve nasil oluyor bilen varmi.
  • 20 gbbb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

o warrior deil int. ci priest silahı!!

yanlış biliyorsun warrior silahı!!!
  • quote:

+3 yap snra sat bu arada o warrior deil int. ci priest silahı!!

Warrior silahi.
  • quote:

+3 yap snra sat bu arada o warrior deil int. ci priest silahı!! we bişi daha sanırım kosp cusun bu kosp skill dizilişi hiç yakıştıramadım

yanlış, warrior silahı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

quote:

+3 yap snra sat bu arada o warrior deil int. ci priest silahı!! we bişi daha sanırım kosp cusun bu kosp skill dizilişi hiç yakıştıramadım

yanlış, warrior silahı.

warrior silahı gerçekten baksana +0 da str 5 veriyor +6 yaparsan dehşet attack power verir bu arada millet salak mı ya 21 gb bu iteme versin hiç bir özelliği yok 21 gb ye harika şeyler yapılır sen + 10 üzerine ver gitsin piyasa ucuzlayacak zaten elden çıkarmaya bak ib veriyolarsa gözün kapalı ver

• 7 Nisan 2007; 0:13:53

--------------------------------------------------------------------------------

kusura bakmayın gec oldu:(

http://img409.imageshack.us/my.php?image=gvfdgfsdfmq9.png

pathosta olaydın 21 gb verirdim ona.

aha buda bendeki 150 gb
  • +6 olmayan hiç bi item (uniq) çok para etmez çünkü up basmak riskli bir iştir onu wariorlar alır +6 yaparsan +7 ii den fazlasını alırsın ama sana fiyatını bilmiyorum diyebilirim en azından tezgaha konmuor 10 gb den fazla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.