Şimdi Ara

hani 24 saat sörp yapmaktan gb dolmazdı!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: selin19

ya kırgız sen topic aç kimse yazmasın ben sana en az 50 tane yorum ekelrim biranda şöhret olursun ..sende kurtul bende ya..

sorun şu bazıları çok biliyor bazıları orta seviyede bazılarıda benim gibi yeni başlıyor bazı şeyleri öğrenmeye..ya ben burda belki nasıl pc açılır diye sorarım? kime ne anlamadım ya..özgür bir ortam değil mi..silin ya konuyu daha msj falan atmayız ..rahat olun be

kız kılığında erkek nasıl iş yaaaaaa cinsiyet mi değitirdiniz

• ben mesajı silmek istiyorum..bu formda o kadar dengesiz var ki

nasıl silinir...silin ...silin...silin..!!
  • Yöneticilere mesaj at , bu başlığın adresini de yapıştır içine... silinmesini istiyorum de

quote:

ben mesajı silmek istiyorum..bu formda o kadar dengesiz var ki

nasıl silinir...silin ...silin...silin..!!
  • quote:

ben 3gb bayt sınırlı adsl kullanıyorum..29 milyon.. her zaman günlük 8 saat giriyordum...aylık tabloda her ay 1..1,5 gb oluyordu...tam dört aydır böyleydi..burda bi forum açtım ve birkaç kişi 24 saat girebilirsin dedi...birşey olmaz

şuan ayın yarısı ancak oldu ve az önce merak ettim bi baktım 4 gb yazıyor hay ben ne yapacğım şimdi...

kabahat bende inandım..24 saat açıktı ve dosya falan indrimedim..sadece sörf..diyelim ki ay sonuna kadar 5 gb olmuş...ne kadar öderim bilginiz var mı?

ya sorun şu adsl ücretini ben ödüyorum !! hayda hesaplar karışmasın ya

Görüntülü chat yapmışsındır. Görüntülü chat yaparsan veri transferi devamlı olur ve Bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 20 Mayıs 2005, 19:38:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: magnaflux

yaklaşık 1 gb 1000 mb, ama doğrusu 1 gb 1024 mb.
    bendede 3 gb lık kotalı var ve günde en azından 13 saat internetteyim ve ayda genelde 1,5 gb oluyo. bence senin gözden kaçırdığın başka bişeyler var. kotalıda öyle 8 saat olayı yoktur ki olsaydı zaten adamlar kota sayfasına günlük kalan saat diyede yazarlardı.

bir portal dolasildigi zaman yaklasik en az 300 kb yer cok dolasirsan neden olmasin?
  • tabii ya gerek net tv izleme veya radyo veya görüntülü chat bayağı tutar ama yine de şıp diye 3 gb yi bitireceğini sanmam 24 saat durmadan yapmadıysan tabii...
  • 1. Bence bilgisayarın kesinlikle kendi kendine update falan yapıyor..
    2. Birisi senin şifrenle bolca film indirmiş
  • Bence senin sistemden devamlı veri transferi yapan veya mail bomb yapan bir program /virus /spy falan var.. Bence bu yüzden bandwithin bu kadar çabuk doldu. Yani süreyle alakası yok .

Bu kadar kolay dolamaz kota.. Bir de girdiğin sitelerde mp3 veya film downloadı yaptın mı?
  • Aslında şuda var TTnin bu kota ölçme olayı çok sağlıksız yani kesin net veriler elde edilmiyor bir arkadaşıma 15Gb kota çıkarıldı ama halbuki çocuk o ay sadece 10gün evdeydi :) İllaki virüs vs. diye aramayın ttnet in sağlıksız kafadan sallama ölçümleri de bazı kullanıcılarda yüksek fatura olarak patlıyabiliyor :) Bence en iyisi 49milyon ver dilediğince kullan internetini hem belli olmaz bidahaki ay 5-6gb download yaptın derler 60milyon verirsin daha pahalıya gelir :)
  • Bence senin sistemden devamlı veri transferi yapan veya mail bomb yapan bir program /virus /spy falan var.. Bence bu yüzden bandwithin bu kadar çabuk doldu. Yani süreyle alakası yok .

Bu kadar kolay dolamaz kota.. Bir de girdiğin sitelerde mp3 veya film downloadı yaptın mı?

edit: diğer postlara baktım ; video chat ve netten streaming yayın o süre içinde full bandwith kullanacağından iletilen verilerin miktarı haliyle büyük olacak.. Tabi bu durum da kaçınılmaz. 320 x 240 civarı 224kbps lık stream lar izliyorsan zaten bir gün içinde 7 saat stream izlesen paket bilgileri ile beraber 850MB ı geçen kotayı kullanmış olursun bile.
  • ya bu mese aslında olayın ilk basında telekomun zontalıından cıktı. adamlar resmi web sitesinde oyle bi tablo yayınladılar. bu tabloyu aksam gazetesi bile arkadasın anladıı sekilde yorumladı. yani gunluk 8 saat limit. sora o hatayı duzelttiler o orneklemede ornekler arasına + koydular. sorun duzeldi. ama hala telekom calısanlarından bile 8 saaat siniri var diyenler duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise -- 1 Haziran 2005, 22:21:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.