bu ay bisey mi var. benim kota her ay 1.5 civarıydı. şu an 2.8
ßende herhangi bir bozukluk ve ya herhangi bir anormallik yok!..
quote:
Orjinalden alıntı: kirgiz
Ula bir kız bir soru sordu.. 30 dk içinde en az 20-30 cevap geldi... erkek nickli biri yazsaydı ya çekerlerdi yada hiç cevap vermezlerdi bu soruya...
soruya bak.. soru çok saçma bir soru. başka bişi demiyom..
herkes bunun gibi yapsın, kız nickiyle girsin ve soru sorsun.. ohhhhh herkes cevaplamaya çalışır..
biraz delikanlı olun beyler... !!!!!!!!!
bir daha soru sorarsam senden izin kağıdı isterim sonra sorumu sorarım..sanane ya benim sorumdan kendi işine baksana...sana göre saçma olabilir ama benim için değil...dünyaya geldiğinde sanki pc bilginle doğdun..aylık ne kadar gelir diye sorduk ? hay Allahım ya
neyse ad-avere kurdum ve 93 tane kritik cisim buldu onların hepsini sildim..belkide onlar down yaptı..ne biliyim işte..sonuçta bu ay geçti işte
ben dahil topici 24 saatte hit yaptık dün geceden bu yana umarım cözülmüştür
quote:
Ula bir kız bir soru sordu.. 30 dk içinde en az 20-30 cevap geldi... erkek nickli biri yazsaydı ya çekerlerdi yada hiç cevap vermezlerdi bu soruya...
+1 Malesef hayatın her alanında bu böyle
2005 Mayıs 237.416.736 (226,418 MB) 1.182.895.352 (1,102 GB) benimkide 20 saat açık 3 albüm indirdim bari 2 de film indireyim kota dolmuyor.kotasızken kotalı da neymiş diyordum şimdi kotasız hamallık gibi geliyor.24 saat açık bırak bilgisayarın canına oku yok kapatma sıra kaybedecen v.s oh be dünya varmış. bence de 24 saat sörf yap gene zor dolması tabi açtığın sayfayı okuyorsan
arkadaşlar netmeteri indirin ve kurun sonra herhangi bir internet aktivitesi yapmadan dl ve ul ye bakın. firewall falan kullanmıyorsanız mutlaka bi hareket vardır. min. 14,5 kb dl olarak. bu olay rudll32.exe nin yaptığı bi işlem devamlı bişeyler download yapıyo. firewall kurun ve tüm işlemlerinizi kontrol altına alın. ben rundll32.exe nin internet aktivitesine block koydum ve hiç bi şekilde dl yapamıyo. sınırsız kullanıyorum ama bu exe dosyası dl yaptıkça benim hızımı etkiliyordu. bu arada evet bi virüs veya spy bulaşmış olabilir her ikisi içinde scanyapılsa ii olur. ama firewall şart bi de şifre değişikliği... saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: bahrikutlu
1) netmeter programını indirip kendi hesabını kendin tutmanı öneririm 2) trojan falan yemiş olmayasın çünkü bazıları neti çok fena sömürüyor
son soru bundan sonra sil butonuna basarız silinir tüm yazılar..arkadaşları fazla rahatsız etmek istemem..nede olsa dünyaya ilk geldiklerinde yani daha çoçukken adsl ve kotayla doğdu bu çoçuklar o yüzden çok zekiler.. insanlar niye unutur bilginin sonradan kazanıldığını..
nese ya şu trojan olayı nedir..onları ad-aware ile silebilirim değil mi? son soru bundan sonra daha yazmam
arkadaşlar konuyla ilgili bir soruda ben sorayım o zaman.
1 GB = kaç MegaByte
şimdi daha önce ünv.2 de bilgisayar dersi görmüştük te hatırlamıyorum
ben 3gb bayt sınırlı adsl kullanıyorum..29 milyon.. her zaman günlük 8 saat giriyordum...aylık tabloda her ay 1..1,5 gb oluyordu...tam dört aydır böyleydi..burda bi forum açtım ve birkaç kişi 24 saat girebilirsin dedi...birşey olmaz
şuan ayın yarısı ancak oldu ve az önce merak ettim bi baktım 4 gb yazıyor hay ben ne yapacğım şimdi...
kabahat bende inandım..24 saat açıktı ve dosya falan indrimedim..sadece sörf..diyelim ki ay sonuna kadar 5 gb olmuş...ne kadar öderim bilginiz var mı?
ya sorun şu adsl ücretini ben ödüyorum !! hayda hesaplar karışmasın ya
muaa çok komik bu kızların neden kafası basmaz bu işlere
en fazla 60 milyon ödersin istersen 50gb indirmiş ol
Yaw adam ne demiş sen ne anlamışsın. onun derdi sana yardım amacıyla verilen cevap lar değil. arkadaşın demek istediği bi bayan olunca herkes ekstra ilgi gösteriyo topiğe. bu salakça bişey. burası paylaşım için var ve paylaşımın erkeği kızı olmaz. yoksa tabiki herkesin bildini senle paylaşması normal
quote:
Orjinalden alıntı: selin19
quote:
1) netmeter programını indirip kendi hesabını kendin tutmanı öneririm 2) trojan falan yemiş olmayasın çünkü bazıları neti çok fena sömürüyor
son soru bundan sonra sil butonuna basarız silinir tüm yazılar..arkadaşları fazla rahatsız etmek istemem..nede olsa dünyaya ilk geldiklerinde yani daha çoçukken adsl ve kotayla doğdu bu çoçuklar o yüzden çok zekiler.. insanlar niye unutur bilginin sonradan kazanıldığını..
nese ya şu trojan olayı nedir..onları ad-aware ile silebilirim değil mi? son soru bundan sonra daha yazmam
quote:
Orjinalden alıntı: eryen
çekilin çekilin bende cevap yazıcam
sörfle 3GB kotası dolmaz
buna koptum
Bir insan 24 saat nasıl sörf yapar sen uyumazmısın tuvalete gitmezmisin yemek yemezmisin? demezmi insan...
Bilgisayarında spy programcıklar warsa devamlı veri aktarımı yaparlar bunu anlamanın en güzel yolu ağ bağlantılarımdan adsl balantını simge çubuğunda göster de ordan yanıp sönen bilg ekranlarından olayı çözebilirsin sadaki ekran gelen(download) sodaki(upload)
quote:
quote:
trojan pc nden dışarı senin bilgin dışında bişeyler sızdıran programlardır onun yanına birde microsoft antispyware indirmeni tavsiye ederim
quote:
hay Allahım ya hala yok diyo
iyide diyorum ki 24 saat bağlandım..dosya falan indirmedim...
dosya yok dosya yok
ayın yarısı geldi 4 gb olmuş...
Bizim ayni semtde 3 arkadas ortak kullaniyorlar 3 gb limitli 256 hergün netteler webcamlari sürekli açık (webcamlar limiti resmen sömürürler bilginiz olsun) ve şu ana kadar 3 gb limitini asla aşmadilar eğer sende hiç download yapmadiysan ve webcamla işin yoksa kesinlikle bir yanlişlik olmali.
Bir sefer PC kapalı iken ADSL modemi açık bırakmıştım. Akşama kotamı kontrol ettiğimde anlamsız bir kullanım artışı gördüm. Sonra modem'e login olup bir baktım. Firewall'da bazı log lar vardı. Tam emin olmamamakla beraber virus bulaşmış bazı elemanların bilgisayarları benim ADSL modem üzerinden PC ye ulaşmaya çalışmış, ADSL model üzerindeki gömülü firewall'da blok koymuş. Haliyle bu sırada olan haberleşmeler de benim kotadan yemiş. Belki sende de böyle bir olay vardır.
hay allahim konu HIT oldu...
selin19 ben sana degil cevap verenlere kiziyorum, neden? çünkü ben ayni soru sorsaydim adamlar hic cevap vermezdi.
Sen soyleyene kadar soruyu kimin sorduğuna dikkat bile etmedim. Bir süre de ne diyor bu adam yahu diye düşündüm. Hiç korkma sana da cevap veririm. Bak verdim :-)
ya kırgız sen topic aç kimse yazmasın ben sana en az 50 tane yorum ekelrim biranda şöhret olursun ..sende kurtul bende ya..
sorun şu bazıları çok biliyor bazıları orta seviyede bazılarıda benim gibi yeni başlıyor bazı şeyleri öğrenmeye..ya ben burda belki nasıl pc açılır diye sorarım? kime ne anlamadım ya..özgür bir ortam değil mi..silin ya konuyu daha msj falan atmayız ..rahat olun be