Kim diyordu bunu? Grup ödevi olması bir tık rahatlatıyor diyorsun ama ödev grup üyesi sayısına göre zor/zaman alıcı oluyor. Sınavlar 1 tık kolay olursa olacak, zorluk açısından o rahat olur belki. Onun dışında daha önceki senelerde hiç bu kadar yoğun bir takvimimi yoktu. Bir işi bitirsem diğeri bana bakıyor.
Bu arada benden akademi olmaz, ödev raporu hazırlarken fark ettim. |
Hani 4. Sınıf Kolaydı?
-
-
Okula ve alınan derse göre değişiyor demek ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pandayi bile grup ödevlerinden bezdiren hayat bize neler yapmaz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 2 en zoru 3 4te ortalama yükseltirsin dediler...
İki en zoru bence de, ölüm resmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
master falan düşünüyor musun hocam?
-
Normal şartlar altında, Hayır.
-
peki niye o kadar ortalama kastın ki. zor bir okul, zor bir bölüm. istesen top üniversitelerden kabul alırsın abd ve avrupada. software engineer olarak çalışacaksak gereksiz mi olur master?
-
Ortalama kasmak adına günlerimi, saatlerimi harcamadım. "Pişman olduğum" bir süreç değildi, beni ciddi yoran bir tempo yoktu.
Yüksek ortalama şu an savunma sanayi için iyi işe yarıyor/yarayacak gibi. Diğer şirketlerde de olumlu etkisi olabilir.
Şu an "webçi" olarak mutluyum, master anlamsız geliyor. Beni mutlu eden bir iş bulmuş isem master aklıma gelmez.
hocam bu mesajınız forumda webcileri küçük görüp "okumaya ne gerek var 6 aylık bootcamplerle web developerluk yaparsınız" diyenlere ibret olsun.
-
Ben özellikle ikinci stajımda web-in ekmeğini yedim. Hiç de küçümsemem.
Meraklısına bir bakıma konuyla ilgili taze konu:
https://www.reddit.com/r/CodingTR/s/00VFQQV0o6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X