Şimdi Ara

Hani Seçim Sonrası Her Şey Kötü Olacaktı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

O günlere, o büyük çöküş, bunalım günlerine gidiyoruz, ülke ekonomisini, finansal durumunu yönetemiyor. Canımız daha fazla yanıyor, insanların hayat şartları patır patır kötüleşiyor, mevcut tüm fırsatlar tepilmiş. Durumu görüyor musunuz, farkında mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 13 Nisan 2024; 16:20:42 >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

hocam bence şuan yırtınan sizsiniz, ben size ne dersem diyeyim finansal olarak hiçbir birikiminiz olmadığı için anlamayacaksınız.

dolar 20 lirayken de sizin kafa aynı şeyleri tekrarlıyor "ŞAH MAT" diyordu. 32 lira oldu? öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki dolar şuan 1 lira sanacak dışarıdan bakan biri  

enflasyondan haberiniz var mı? hani sizin enflasyon hedefi ne oldu tutacak mı? mesela tutmadı diyelim ve dolar da 40 lira oldu o zaman sesin çıkacak mı? yine bir şeyi tekrarlayıp durursun saçma sapan adım gibi eminim.

önümüzdeki günlerde gelecek akaryakıt zammı hakkında ne diyeceksiniz? geçen seçimden sonra selalar eşliğinde gelen zammı unuttunuz mu?

faizlerden haberiniz var mı? madem bu kadar artacaktı başta neden düşürüldü? kim talimatı verdi? niye insanların yılları çalındı?

rezervlerden haberiniz var mı? seçim öncesi rezervlerimize ne oldu?

kkm hakkında bilginiz var mı? yarın bitti diyelim kur tarafında ne olacak? bilginiz var mı? kkm'deki fark nasıl ödeniyor para havadan mı geliyor? leylekler mi getiriyor?

reis bayram öncesi ve sırasında bir şey yapmadı gördüğünüz gibi çünkü kendi de çok bilmiyordu zaten sonraki hamlesinin ne olacağını, pazartesiden itibaren göreceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 13 Nisan 2024; 15:32:12 >

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Tabi ki hocam faturasını vatandaş ödeyecek uzunca bir süre. Benim söylemek istediğim dolar söyle böyle oldu olacak DEYİP TARİH VERENLERE sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uzun zamandır krizdeyiz, buhrandayız. Göstergeler, veriler, yaşananlar kötü bir film gösteriyor bize, hatta film serisini gösteriyor. Düzelebilirdik, olmadı, bizi daha da zor, daha da sert günler bekliyor, yol bulunursa karne düzelir yoksa karnenin göstereceği belli, yol da yok ortada, cereme, fatura bize kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 13 Nisan 2024; 15:51:35 >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Seçim sonuçlarına hala alışamamışsın galiba.  

Bu tarz söylemleri "ben ekonomistim" diyenlere, ülke uçacak, dolar 1.5 lira olacak diyenlere de diyor musun? En son senin bu laflarını "dolar 10 lira olacak dediler" diyenlerde gördük. Peki dolar kaç lira oldu şimdi? Cevaplarsan net görürüz kimin dedikleri daha tutarlı diye. 

Ayrıca madem söylemler için bu kadar kısa süre veriyorsun o zaman seninkilerin dedikleri için de aynı süreyi vermen lazım. Mesela seçimden dersimizi aldık, düzelteceğiz dedi ama neden hala düzeltmedi diyebiliyor musun? 

Tatava yapmayın, hepiniz savunuyordunuz nas politikasını. Seçimler de ders verdi millet de, siz dersi alamamışsınız. Ben sizlere geçmişte neler söylediğinizi nelere inandığınızı hatırlatıyorum. Peki bunu neden yapıyorum? Ekonomi tahminleri ile ilgili kimseyle dalga geçmeye yüzünüzün olmaması gerektiğini anlatmak için yapıyorum. Seçimlerden hemen sonra, 1 hafta içinde, 2 hafta içinde dolar 40 lira olacak, 60 lira olacak diyenler varsa onlara bakarak zihinsel mastürbasyonunuza devam edebilirsiniz, geçmişte her seferinde yanıldığınızı görmezden gelerek.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

dolar 40 lira olmadı ama rezervler -65 milyar dolar oldu, enflasyon hedefi komedi oldu ŞAH MAT

hala daha nas diyorsun be arkadaş, faizi enflasyonun altında tutarsan ne anlamı var? bir işi beceremediniz işte bırakın gidin da

Yara aldık yara, hasar aldık hasar, bedeli bize, vatandaşa ödetilecek. Yol yok, çare yok, zaten halk buhranda, buhranın dozu artacak. Labır lubur etmeseniz, ülke kaprislerinizi, inatlaşmalarınızı, sinirinizi, öfkenizi çekiyor, katlanıyor, ayrıca keyif kaçırmasanız. Önümüz hiç gözükmüyor, bunu anlıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 13 Nisan 2024; 21:53:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ama akp ye desteğe devam,öyle para kesilince oy vermemezlik yapmayın ama,ülkedeki heşeyi yabancılara satana kadar oy vermeye devam edin

• silistreli kullanıcısına yanıt

Bu saydıklarının ,hiç biri ,sokaktaki emeklide karşılığı yok,

Son seçimlerde çok net olarak görüldü ,Hükümet emeklileri görmezden geldi ,

emekliler de cevabını verdı ,16 mln emekli ,küçümsenecek sayı değil ,

hatırlıyorum da ,ülkeye geldiğimizde ,Anap partisi vardı ,yükselişteydi ,

sonra silinip gitti ,Korkarım ,İktidarda'ki partinin de kaderi de böyle olacak ,

Mevcut iktidar partisi ,düşüşte ,geçen sene , seçimlerde %37 oy alabildi

Ortağı sayesinde iktidarda ,oysa daha önce %50 oy alabiliyordu ,

Zaten bu gidişat daha önce ki seçimlerde de belli olmuştu

Ahmet Davutoğlu hükümet kuramamıştı ,Seçim tekrarı yapılmıştı ,

Bu arada, Brüksel'e gidip geliyorum ,gençler orada .

• Acı çekeceği 2 ayımız var akaryakıt zammı aklına gelecek her ürünü üstüne zam gelecek işsizlik Dolar artık 45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 13 Nisan 2024; 19:58:15 >
  • ramazan bayramı sonraki hafta dolar 80 TL olacak, kurban bayramı sonrası dolar 180 TL olacakmış kesin bilgi yayalım halk tv söyledi

• Sen bu foruma aldanma, ben bu forum daki ekonomistler yüzünden şöyle batacakmış, böyle iflas edecekmiş aç kalacakmışız perişan olacakmışız diye 15 yıl kirada oturdum cesaret edip borca giremedim

lanet olasıcalar hepsi provakator, 2019 da girip evimi aldım, bunlar daha çok pofpofladikca az kaldı ikinci eve girecem

memleketin sorunu

~haketmeden kazanan yiyici memur tayfası
    ~üretim yapılmaması dışa bağımlılık

bunlar 1940 ta neyse bugün de aynı, 1980 de neyse bugün de aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pixelbs kullanıcısına yanıt

Öyle valla, dünya o kadar hızla değişiyor ki. Devlet korkunç boyuta gelmiş emeklilerle iyi kötü başetmeye çalışıyor. Ben de Alman'a gidebilirim. Canım bir istiyor bir istemiyor. Burada da iyi olan düzenimi bozmak istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı, selam ve saygılarımla.

• Neredeymiş?

• Hani?

• ailesiyle geçinen ergenin birisin o kadar belli ki :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.