Şimdi Ara

hani trt de isyan vardı yaaaaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bayanlar hani trt de isyan var diyenler vardı ya!....
    o isyan edenlerin foyası ortaya çıktı.
    trt binasının önünde bas bas bağılıp eğlem yapanların 1999-2001 yıllarında o zamanın hükümeti tarafından işe alınanlarmış çoğu
    hemide 2000 den fazra kişiyi işe almışlar.
    yuh dediğinizi biriyorum çünkü o sayıda çalışan ulusal tv kanalları bile yok daha türkiyede.
    dahası adamlar kadrolaşma öğle yapılmaz böğle yapılır demişler

• yav ne oluyo bu ülkede bi tane adam gibi dürüst insan kalmadımı herşey kolpa, herşey sahte belki bu bile yani sen şişişş sen cengaver
  • TRT çok sıkılaşmaya başladı gibi.Ama kolay kolay eleman almaz TRT çalışanların yaş grubuda yüksektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: görülmezadam

yav ne oluyo bu ülkede bi tane adam gibi dürüst insan kalmadımı herşey kolpa, herşey sahte belki bu bile yani sen şişişş sen cengaver

nette hiç gezinmiyon galiba bi bak bakıyım trt çalışan sayısına!
    ne zaman işe alınmışlar?
    kim almış?
    hangi eğilimdeler?
    malum bugünlerde epey bi ortamı germeye çalışanlar, birilerine çamur atmaya çalışanlar var.
    bende biraz destekli atmaları babında söğlemek istedimmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaaverrr

beyler bayanlar hani trt de isyan var diyenler vardı ya!....
    o isyan edenlerin foyası ortaya çıktı.
    trt binasının önünde bas bas bağılıp eğlem yapanların 1999-2001 yıllarında o zamanın hükümeti tarafından işe alınanlarmış çoğu
    hemide 2000 den fazra kişiyi işe almışlar.
    yuh dediğinizi biriyorum çünkü o sayıda çalışan ulusal tv kanalları bile yok daha türkiyede.
    dahası adamlar kadrolaşma öğle yapılmaz böğle yapılır demişler

bunu trt'de isyan var diye konu açan arkadaş senden daha iyi biliyodu.eylemi yapan keskçiler olduğu için açıkçası pek ciddiye almamıştım.
  • Kolpacılar

• eee olacağı bu idi.. hani derlerye "ateş olsalar cürümleri kadar yer yakallar " yaktılar işte .. anca bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dsp zamanında işe alındılar, o sıra hemşerim TRT genel müdür Yücel YENER tarafından bi dünya sivaslı(sol görüşe mensup) kişi işe alındı..gidin inceleyin trtde bi dünya sivaslı vardır..zaten duyyorduk çevreden Yener trtyi sivaslılarla dolduruyor diye... ve bu alınan adamların çoğu yattığı yerde dünyanın parasını alıyorlar,trt nin kadrolu halk oyunu ekibi bile var ve daha neler neler... anlaşılan menfaatlerine dokunulmaya başlandı, çiftlikten beslendikleri yeter bence..trtde büyük bir revizyona ihtiyaç var.
  • Trt zaten siyasi olarak yönetilen bir kanal ama artık bende bırakmalı bunu belki AKP de bu yoktur.... Bu arada ECEVİT öldü mü hiç ona da bakmıyorum geçen gat önünden geçtim adamlar çadır kurmus.....DSP olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Trt zaten siyasi olarak yönetilen bir kanal ama artık bende bırakmalı bunu belki AKP de bu yoktur.... Bu arada ECEVİT öldü mü hiç ona da bakmıyorum geçen gat önünden geçtim adamlar çadır kurmus.....DSP olarak

Çok mu komik . Gülünecek ne var anlamadım. Senin çok sevdiğin birisi aynı duruma düşse sen beklemezmiydin hastane önünde.?
  • ilk 2 mesajı atanlar feyk değilse...
  • daha önceki aynı konuyla ilgili yorumumda metin akpınarın lafı olarak

"siz pezevenkmisiniz" diye sormuştum. bu çıplaklıkla ilgili şeylere bağlantı kuranlara. şimdide p..venler iştenmi atıldı dicez yani..

adamı sabah sabah pis pis konuşturuyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

Dsp zamanında işe alındılar, o sıra hemşerim TRT genel müdür Yücel YENER tarafından bi dünya sivaslı(sol görüşe mensup) kişi işe alındı..gidin inceleyin trtde bi dünya sivaslı vardır..zaten duyyorduk çevreden Yener trtyi sivaslılarla dolduruyor diye... ve bu alınan adamların çoğu yattığı yerde dünyanın parasını alıyorlar,trt nin kadrolu halk oyunu ekibi bile var ve daha neler neler... anlaşılan menfaatlerine dokunulmaya başlandı, çiftlikten beslendikleri yeter bence..trtde büyük bir revizyona ihtiyaç var.

bak bak daha neler çıkacak
    milletimizi aldınlatmaya devammmm
    feyk ne demek bu arada vatandaş küfür mü ediyorrrr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.