Bildirim
Hanımların dikkatine, overlok makinası ayağınıza geldi. halı, kilim... (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
overlok makinası ayağınıza geldi diyince içimden sen gelme ulan ayı diyorum -
Artık sesi değiştirmişler
Eski sesi gören kameraya çeke bilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammet
Artık sesi değiştirmişler
Eski sesi gören kameraya çeke bilir mi
http://www.youtube.com/watch?v=tHkPb2J0uno -
maraşta çalıştım , mersinde yaşadım, konyada yaşadım, ıspartadayım , yine bu karı...
ama ilgincte olmuyor degil. -
sokakta duydum ve araştırmaya koyuldum,şimdi burdayım. -
ilk kez mi duydun -
yoook yaw. sadece sözlerini googleye yazdım baktım ki tüm tr de aynı ses -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheytan**
bide bir aralar aygaaaaz die bağıran bir kadın vardı onu duymuyorum artık önce müzik çalardı sonra kadın bağırırdı aygaaaaaz die
+1
aygağğğzzzzzzz -
Summer is coming.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyssium -- 1 Haziran 2015; 13:23:03 > -
aynen denizlideyim biizm burdanda geçip duruyor şimdi yo lyapıyorlar pek gelmedı 2-3 haftadır ama düzelsin hemen başlarlar -
:))) benim sesim demeye utanıyorum. kimlerin kimlerin kabusu olmuşum.
stüdyomuzda seslendirme yapacak kimse kalmayınca ben yapmıştım. sonra çoğaldı çoğaalldıııı .. arkadaşlar komşular eş dost dalga geçiyordu şimdi baktımki viral olmuş :))))))))))
ama sonradan başkalarıda seslendirmiş hepsi benim suçum değil. 20 sene önce ilk yapanım diyelim konu kapansın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X