Bu ülke şartlarına uygun iyi lastik uzun süre de iyi olacaktır.Ben şahsen yokohama dan şaşmam.Fiyat performans oranı ne yumuşak ne sert dengeli güzel modelleri var lastikte paraya kıymak gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: yozkan
michelin üstüne tanımam
Hankook 130tl,Michlen 240tl (185-60-15)
Bence değmez 240tl vermeye çok yarılan michlen gördük Türkiye yollarında...
Aldığınız lastiğin modeli ne acaba.
Hayırlı olsun öncelikle.
Bir arkadaşım tüm şirket araçlarına hankook lastiklerini alıyor ve memnun olduğunu söyledi.Hatta bana da tavsiye etmişti lastik alırken ben. Biraz incelemiştim. Fena bir lastik değil..
quote:
Orijinalden alıntı: nighteen
Bu ülke şartlarına uygun iyi lastik uzun süre de iyi olacaktır.Ben şahsen yokohama dan şaşmam.Fiyat performans oranı ne yumuşak ne sert dengeli güzel modelleri var lastikte paraya kıymak gerek.
Katılıyorum, aracımın üzerinde yokohama c drive lastik var 15 bin km'dir kullanıyorum saglam lastik olduğunu belirtmek isterim.
Yaz lastiği ile 4mevsim lastik arasında pek fark yok herhalde arattığımız zaman aynı modeller çıkıyor
Bence yazın yaz lastiği kışın kış lastiği kullanmak daha doğru olacaktır. Sonuçta güvenlik meselesi bu yaz şartlarında kış lastiklerinden kışın da yaz lastikleri yada dört mevsim lastiklerden istediğimiz randımanı alamayız. Onun için biraz para gitsede her iki dönem içinde farklı lastikler kullanmanızı öneririm. Ben kışın Nexen Winguard sport kullanıyorum cok da memnunum. İçinde silica denilen madde kışın daha yumuşak olmasını sağlıyo yol tutuşu daha iyi oluyor. Yazın ise Gt Radial Champıro tavsiye ederim f/p açısından oldukça tatmin edici.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetali746 Onun için biraz para gitsede her iki dönem içinde farklı lastikler kullanmanızı öneririm.
Kışın kış, yazın yaz lastiği kullanılınca, her iki lastiğin ömrü de otomatikman iki takına çıkıyor ve aslında fazladan para da ödenmemiş oluyor... Hem de güvenlik ve performans had safhada oluyor...
Ben ilk defa bu sene kış lastiği aldım inşallah yazada normal yaz lastiği alıcam altından çıkan kumhoların pek kullanılacak durumu kalmadı gibi.
Hankook bana gore rezalet bir lastik milage serisi 225-60 R16 kullaniyorum. Araci aldigim zaman ustunde vardi. Yanak 6o olmasina ragmen sanki aracta amortisor yok gibi. 50.000 km devireyim ilk is michelin primacy hp almak olacak
Aracımda Bridgestone ER300 Turanza vardı.. 15'' lastiklerimi 16'' ya çeviricektim jantta takıp,mecburen fiyatı uygun olduğu için Hankook almıştım.
Bukadar rezalet bir lastik daha görmedim ben.. Habire patinaja düşüyordu araba. Yol tutuş ve fren performansı hissedilir derecede azalmıştı.
Benim için bir tecrübe oldu.. Şu saatten sonra Michelin,Bridgestone den başka lastik almam.
quote:
Orijinalden alıntı: raikkonen999
arkadaşlar şuan lastikcideyim 4mevsim hankook kinergy aldim 185 65 14. Tanesi 130tl den. Üretim tarihide 2011 in 24. haftasi üretilmiş. Bakalim umarim memnun kaliriz
1yıl olmuş izlenimleriniz nedir bende Nisan gibi 4adet Hankook Kinegy Eco almayı düşünüyorum.
Ben 1 sene kadar kullandım. Çabuk sertleşti, yol sesi aldı, ıslakta da iyi değildi ama kuru performansı gayet iyiydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme