Şimdi Ara

hankook lastik aliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan lastikcideyim 4mevsim hankook kinergy aldim 185 65 14. Tanesi 130tl den. Üretim tarihide 2011 in 24. haftasi üretilmiş. Bakalim umarim memnun kaliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi yapmışsınız 4 mevsim lastikleri en mantıklısı bence , hankook hyundai'ın tüm araçlarında kullandığı lastik markası diye biliyorum , hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

iyi yapmışsınız 4 mevsim lastikleri en mantıklısı bence , hankook hyundai'ın tüm araçlarında kullandığı lastik markası diye biliyorum , hayırlı olsun

teşekkürler.. Lastik hemen hemen 1sene rafta beklemiş ama yapcak bişi yok zar zor buldum,umarim üzmez beni.
  •  hankook lastik aliyorum

basligi birden okuyunca bu aklima geldi
  • Tabi modele gore degisir ama son 3 takim aldigim lastikler Hankooktu ve cok memnun kaldim. Bu arada hepsi farkliydi biri performansti biri 4 mevsimdi simdiki ise A/T. Araclarimi cabuk satmak zorunda kaldigimdan uzun sure dayanikliligi hakkinda bir izlenim edinemedim ama onun haricinde F/P olarak cok basarili.

Gule gule kullanin.
  • bakalim fena değil gibi.. sitenin otoparki tamamen kar. Eski lastiklerle freni köklediğimde abs pat küt vururdu, az önce otoparka girerken sert fren yaptim abs devreye girmeden durdu araç..kendi kendime vay ... Dedim.. açikcasi bu kadarini beklemiyordum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikkonen999 -- 23 Ocak 2012; 18:26:12 >
  • yeni iken bütün lastikler öyledir ya sonrası.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANKOOK lastik !!!
    19 yıl önce açıldı
    Hankook vs Nokian
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bakalim ya elimdeki parayla alabildiğim lastik buydu pisman ettirmez umarim
  • F/p olarak piyasadaki en iyi lastik diyebilirim hankook k425 kinergy eco icin bende çok inceledim ve onda karar kıldım nasipse 4jant ile birlikte nisan da kışlıkları cıkarınca alacagım,hayırlı olsun bu arada guzel tercih
  • Biz Ventus Prime K105'i 72.000 km kullandık. İlk seneler yumuşak olsa da 3. seneden itibaren bariz şekilde sertleşme ve tutunma sorunları başladı. ve o kadar sertti ki bu lastik, 72.000 km'de değiştirirken bile 3mm dişi vardı
  • hankook güney kore malıdır.dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri. boş mal üretmezler
  • Aracima yeni lastik ariyordum. Eskiden uzerinde kumho marka lastik oldugundan direk gidip kumho marka 4 lastik aldim ancak cok sert ve balans tutmuyor diye iade ettim. Lastikcimin tavsiyesi uzerine yaklasik 3 aydir hankook kinergy eco kullaniyorum. Yumusak lastik sesi ve cukurlardaki sesler kesildi ancak eski lastige gore arac virajlarda daha fazla kopuyo yoldan tek handikapi bu olsa gerek. Bu arada olculer 205 55 16.
  • taksit yapıldımı?

ılk ızlenımlerınıde buradan yazarsan.
  • Kumho ve Hankook lastiklerde yağışlı havalarda dikkatli olun, ıslak zeminde kayma yapabiliyor...Virajlara biraz daha yavaş girmeniz tavsiye edilir...
  • Dostum hayırlı uğurluu olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin... 3 yıl boyunca dört mevsim lastik kullanan biri olarak, yazın yaz lastiği, kışın kış lastiği kullanılması taraftarıyım. Dört mevsim lastik yazın ve özellikle de kışın hiç randıman vermiyor...
  • Yaklaşık 1.000 km dir.Kumho kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Ucuz mala para verecekseniz keşke Lassa tercih etseydiniz. Hankook 1 yıl sonra işkence haline geliyor. İlk dönem çok yumuşaktı ancak 1 yıl kadar sonra yol tutuş fakiri, sert, gürültülü bir lastik haline geldi bizdekiler. İkinci yılda değiştirmek zorunda kaldık. Bir daha Hankook'un yanından geçmem..

Umarım sizinkiler iyi çıkar.
  • Hankook bende aldım yazın sonlarında 4 mevsim benım lastikler 195/60/15 ama yagışlı havalarda pek memun degilim. şahsen ucuz die aldık.ben şahsen temkinli kullanıyorum. pek güvenmiyorum dogrusu..

ucuz etin etin yahniside bu kadar olur.. daha ucuzu olmadıgına göre :) yanlışmıyım
  • michelin üstüne tanımam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kapıcı bile mişlen dedikten sonra böyle boş lastiklere para verilmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.