< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hankook vs Nokian (2. sayfa)
-
-
Geçen hafta aracıma Hankook Ventus Prime 3 aldım bende 225 50 r17
-
İzmitli Ayten in üzerinde gördüm hankookları kullanan bayan olabilir lastikler yarıktı düşük 45 yanaktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
2020 testlerine baktığımızda bahsettiğiniz lastiklerden Hankook ve Goodyear var.
1)Kuru zeminde Hankook iyi performans gösterirken ıslak zeminde vasat.
2)Goodyear hem ıslak hem kuru zeminde başarılı görünüyor.
3)Yakıt tüketimi açısından Goodyear gayet başarılı.
4)Lastik yuvarlanma sesi açısından Hankook daha başarılı görünüyor,Goodyear ise vasat.
5)Maliyet açısından iki lastik de birbirine çok yakın.
6)Genel değerlendirmeye bakıldığında Goodyear 2.,Hankook ise 6. en iyi lastik.
Ayrıntılı incelemek isterseniz www.thetirelab.com/245-40-R18/summer/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 20 Nisan 2021; 2:59:56 > -
Hocam bende kendi aracımın ebatlarına göre yazlık hankook baktığımda iki model çıkıyor sadecequote:
Orijinalden alıntı: turkerilHocam Hankook'ta karar kılarsanız Ventus 3 değil de S1 Evo serisi alın. Premium araçlar bu lastikle geliyor fabrikadan.
Konfor ve sessizlik bir arada, memnun kalırsınız.
V12 Evo2
S1 Evo2
Sanırım en çok tutulan S1 evo serisi. Evo 3 yok benim ebatlarda s1 evo 2 var sadece. Lastiği bende beğendim değerleri tam makul geldi bana
V12 evo 2 nin yüzeyini beğenmedim kış lastiği gibi geldi saçma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YuRYTRGeçen hafta aracıma Hankook Ventus Prime 3 aldım bende 225 50 r17
Şimdiye kadar ki izleminiz nasıl. Hiç sert fren vs yaptınızmı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tyrell
Merhaba,
2020 testlerine baktığımızda bahsettiğiniz lastiklerden Hankook ve Goodyear var.
1)Kuru zeminde Hankook iyi performans gösterirken ıslak zeminde vasat.
2)Goodyear hem ıslak hem kuru zeminde başarılı görünüyor.
3)Yakıt tüketimi açısından Goodyear gayet başarılı.
4)Lastik yuvarlanma sesi açısından Hankook daha başarılı görünüyor,Goodyear ise vasat.
5)Maliyet açısından iki lastik de birbirine çok yakın.
6)Genel değerlendirmeye bakıldığında Goodyear 2.,Hankook ise 6. en iyi lastik.
Ayrıntılı incelemek isterseniz www.thetirelab.com/245-40-R18/summer/Teşekkür ederim.
Arabayı dediğim gibi gündelik kullanmasam da netice de Hollanda yaz kış demeden sürekli yağmur yağan bir ülke bunun için de ıslak zemin performansı benim için önemli.
-
Hankook tercih ederdim. Birkaç defa kullandım , ortalamanın üzerinde bir lastik. Zayıf noktası yok diyebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anyhillHankook tercih ederdim. Birkaç defa kullandım , ortalamanın üzerinde bir lastik. Zayıf noktası yok diyebilirim.
Şuan ben de Goodyear ve Hankook arasında gidip geliyorum. Goodyear ile Hankook arasında fiyat farkı olmamasına karşın goodyear daha sessiz olması sebebi ile bir tık daha ağır basıyor. Öte yandan çevrem de 2 kişi Hankook kullanıyor çok memnunlar, hatta biri 2.setini kullanıyor. Goodyaear da beni tek cezbeden daha sessiz olması
-
daha önce yeni bir Good year kullanmadım o yüzden yorum yapamam ama kullananlar memnun oluyor genelde.
-
Nokian ezer geçer, etrafından lambada yapar.
-
Ben de geçtiğimiz aylarda Nokian Seasonproof aldım, aldığımdan beri de pişmanım
15 jant serisi olduğu için görüşlerimin mukayese edilecek olduğunu düşünmüyorum fakat Falken markasını da araştırmanıza eklemenizi tavsiye ederim.
-
Hankook iki kere kullandim cok da memnun kaldim.
Tabi alacaginiz modelin kuru ve ozellikle Islak yol tutusunu arastirmak lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: son_samurayŞuan ben de Goodyear ve Hankook arasında gidip geliyorum. Goodyear ile Hankook arasında fiyat farkı olmamasına karşın goodyear daha sessiz olması sebebi ile bir tık daha ağır basıyor. Öte yandan çevrem de 2 kişi Hankook kullanıyor çok memnunlar, hatta biri 2.setini kullanıyor. Goodyaear da beni tek cezbeden daha sessiz olması
Alıntıları GösterHocam 2 takım goodyear 2 takım hankook s1 evo2 kullandım.
Goodyear 10 bin km sonra ciddi patinaj ve yüzme yapıyor. Hankook ise kontrollü eskiyor, 10-20 bin km yapmış hali hala ilk güne yakın tutuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
40.000 km hankook kullandim araci sattigimda dis derinlikleri 6mmdi. Sert bir lastik ama catlama kopma yapmadi.
Falken daha önce kullandım, çok memnun kaldım çok güzel bir lastikdi. Fakat Falken hem
diğer rakiplerine göre geride kalıyor hem de fiyat olarak cazip değil.
Belki de aldığım lastiğin daha dişleri bile erimeden ben arabayı çoktan satmış olacağım.
Ben arabayı 10k euro ya aldım. 2 sene sonra 5.000 euro ya bile zor satarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hankook un kendi ürününü satın aldım. Markası Laufenn. Aracım opel Astra j kasa. Orijinal lastikleri en az 60k km kullandım. Diş derinliği iyiydi ama artık kılcal çatlamalar vardı. Lastik birazda sertleşmişti. Gittim kendi ürünü olan Laufen 215 50 17r den 4 adet aldım Ekim ayında yeni taktırdım. Şimdilik güzel yumuşak.
2009 senesinde Seat İbiza 14 Tdı otomobilim vardı. O hataya bir kez düşüp continental in yan ürünü diye Barum diye bir marka aldım. Nalet olsun ben ömrümde bu kadar berbat rezil bir lastik görmedim. O gün bugündür sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali onun yan ürünü bunun ön ürünü arka ürünü vs bir daha almadım. Orjinaline 50 TL fazla vereyim ama orjinali olsun.
Öneriniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arada 50 TL olsa direkt hankook alırım hocam da arada 200 TL den fazla fark olunca lastik başında mecburen aldım. Ya da gidip falken alacaktım, Laufenn seçtim. Ebatta dolayı bizim lastikler pahalı. 16 inc olsa fiyat uygun oluyor ama gel gör ki 17 inch. İnşallah sorunsuz binmeyi nasip eder Rabbim
Falken/sava/debica da alabilirdin lakin laufen almışsınız hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X