Bildirim
Hansel And Gretel : Sequel (????)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cadı Avcıları filmi izlemedim ama izlemeyi düşüyordum. Demek ki çok beğenilmiş veya izlenilmiş ki bu filmde seriye bağlanıyor.Umarım 2.si birincisini aratmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Quard
Cadı Avcıları filmi izlemedim ama izlemeyi düşüyordum. Demek ki çok beğenilmiş veya izlenilmiş ki bu filmde seriye bağlanıyor.Umarım 2.si birincisini aratmaz.
Forumdaki konuda epey beğenilmiş gibi gözüküyor ama biraz araştırınca beğenmeyenlerinde sayısı azımsanacak boyutta değil. Hasılatıda çok iyi sayılmaz. Bakalım belki 2. film ortalığı yıkar :) -
ben beğemiştim.devamının gelmesi de güzel olmuş... -
İlk filmi çok beğenmiştim, bu filmi de sabırsızlıkla bekliyorum. -
İlk filmi şahsen beğenmiştim. Sahneleri güzel yapmışlar. Batırmayacaklarsa devamı da gelsin. Gözlerimiz bayam etsin. -
Gereksiz -
jack ve dev avcisini n da devamı gelsin. zaten pamuk prenses ve avci nin devamı geliyor. alice harikalar diyarı nda devami cekiliyorr. kizla ile kurtun devami yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk film iyidi gelsin gelsin -
Filmin ilki güzeldi.İkincisinde Hansel ve gretel'den daha fazla yetenek bekliyorum.İlk filmde çok dayak yediler çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X