arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ilk kez kendime bir motor alacam. yaşım 22. haojin hj 125 modelli motoru sevdim. hem fiyatı da uygun. kafama yattı fakat kullanan arkadaşların da bir görüşünü alayım dedim.mümkünse bu motoru kullanan arkadaşlar bi el atsanız. diğer motor şeklilleri bana uymuyor. sadece bu motor ve mondialin bu şeklindeki bir modeli de var lütfen yardım...
Arkadasım bende Honda Titan VAr!! Eger paran yeterse Titan Derimm!!!! hiç olmazsa ikinci el temiz bişi bulursan hiç kacırma kardesim derim!! SOnucta HONDA!!!!! şaşmaz.....
asinet san a cevabımm....bu ayardaki motorun kralı...sakın oraya gidince as 150 tavsiyesine uyma..ben çokkk pişmanım....
arkadaşlar ben motoru yarısını peşin verecem yarısını da kredi kartyla çekecem. 2. el alamam. sadece bu motoru düşünüyorum. başka motorlara bakmıyorum. 2 motorda takılı kaldım. biri haojin hj 125 diğeri de mondial, modeli haojinin aynısıdır. zaten alırsam bile çok az binecem. haftada 1 gün binecem.bunu kullanan arkadaşlar ne dersiniz alayım mı ?
Bende var Haojin 125 T olanı bir kaç kötü özelliğinden söz etmeden geçemem ilki lastik çapı küçük olduğu için sen sen ol bu motarla fazla yatmaya kalkma ıslak zeminde kayıyor pek güvenli değil..Asfalt için üretilmiş asfalt dışında iyi değil kesinikle..Birde arkaya sakın ağır birini bindirme motorun direksiyon kontrolu zorlaşıyor arkadaki kişi 50 kilodan fazla ise düşebilirsin..Gelelim artılara bir kere bu ayar motorlar içinde en iyisi diyebilirim sakın Asya Motordan alırken asya markalı olanlara itibar etme Fiyat olarak iyi yakıtı az yakıyor aküsü adi benim aldığımdan beri çalışırken bazen tekleme yapıyor ama aldırmadım Motor olarak sağlam kaportada gayet şık..ben alarm da taktırmıştım baya işe yarıyor haberin olsun..Ben bir çok scooter e bindim en güvenlisi Yamaha BWS ve Peugot Trekker fakat her ikisi de çok yakar ve yedek parçaları acaip pahalıdır Daha önce Trekker im vardı çok hoş bir motordu yol tutuşuna hastaydım fakat arızalandıktan sonra dikiş tutmadı en son krank bozulmuştu krank için istenen para 3 yıl önce 600 ytl :) motoru hurdaya çıkardık sonra paramız Haojın a yetti onu aldım şu ana fiyatları biraz daha pahalandı sanırım şu son OTV artışından dolayı Bence haohın al yedek parçasıda ucuz..Ama bulabilirsen Temiz bir ikinci el motoruna anahtar değmemiş bir yamaha bws onu al yada sıfır Haojın