Şimdi Ara

Kymco Agility 125 cc alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O fiyata o kalitede bir motor( motora lafım yok güzel motormuş okuduklarım kadarıyla) 0 km almayı düşünüyorum da toplam 3700 TL ye denk geliyor. Çanakkale gibi bir yerde kullanmak için ideal bir scooter diye düşünüyorum öyle hız meraklısı, tuning meraklısı biriside değilim alıcam adam gibi kullanıcam bakımlarını aksatmadan beni bir 10 sene daha doğrusu babamı bir 10 sene idare eder diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı ?

Cub düşünmüyorum ayak koyma yeri filan boş olsun diyor inşaat ustası olduğundan bir şeyler koymak lazım gelirse diye filan iyi olur diyor diğer taraftan gerçekten güzel bir motor. Sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar ?

• güzel motosiklet kesinlikle alınır sağlam ve dayanıklıdır az yakar . kısacası mangır varsa her türlü.
  • birde ikinci el olarak bu modeli buldum >http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-binek-aracla-takasli-2000-model-sym....bu-modele-bu-fiyat-107232883/detay

bu scooter hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • Kesinlikle alınır,kendini kanıtlamış bir sccoter.Güney'de,Ege'de motor kiralayanların tercih ettiği bir model.Kolay kolay arıza yapmaz,yapmış olsa en başta kiralamacılar tercih etmez.
  • Aynı klasmandaki scooterlardan birazcık fazla yakıyo (abartılmıcak kadar).En azından arkadaşımın kullandığı öyleydi.Ama çok güzel alet sorunsuz.Alırsanız şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.