Şimdi Ara

Yamaha ybr 125 mi / Honda cb 125 e mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
37.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki motor arasında çok tedreddütte kaldım 0 almak istiyorum ama 2. El de buldum birtane 2005 model 25000 km de masrafsız muayeneli var mesela fiyatı 2500 tl bu motor alınır mı yoksa 0 km mantıklımı. Honda cb 125 e hakkında çok olumsuz yazı okudum ybr 125 den o kadar olumsuz yorum görmedim sizlerin fikirleri hangisi yönünde olurdu. Benim için hem yakıt hem yedek parçada hemde uzun yolda sorun çıkartmayacak ybr 125 yada cb 125 e ikisinden birini almak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum..

• ybr seni üzmez baktığın motor temiz mi bilmem ama bence alabiliyorsan 0 al derimm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbeyter

ybr seni üzmez baktığın motor temiz mi bilmem ama bence alabiliyorsan 0 al derimm.

sahibinden sitesindeki yazı aynen bu resimlerden gördüğüm kadarıyla çok temiz.. 0 fiyatlarına baktım anahtar teslim 4500 tl yi buluyor. Cb 125 e anahtar teslim fiyatı 3850 tl ama yazdığım gibi cb 125 e den çok olumsuz yorum var 90 da çok titreme yapıyormuş. Devir göstergesi yok koltuk rahatsız ediciymiş uzun yola çıkılacak motor değil deniyor yorumlarda. İstersen sahibinden sitesindeki numarayı yazabilirim.

YAMAHA YBR 125 2005 MODEL,BAKIMI-MUAYENESİ YENİ
    YAPILMIŞ,24000KM DE SORUNSUZ KULLANACAĞINIZ ÇOK GÜZEL BİR MOTOSİKLET HİÇ BİR MASRAF YAPMADAN ALIN KULLANIN

• 0 fiyatları dediğin gibi pahalı ben şöyle bi tavsiye vereyim 2005model ybr alacağına 0km benim motordan salcano wolfs 125 alırsın(2600 civarı).Motoru yamaha'yı üreten JIANSHE firması üretiyor. Titreşim vs. yok rahat motor
    Zamanına bende ybr bakıyordum fiyatları yüksek malum ikinci ele de pek bulaşmak istemedim açıkçası. Motoru ybr ile aynı olduğunu duyunca hemen buna yönelmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbeyter -- 25 Haziran 2012; 23:34:55 >
  • koltuk rahatsız edicimi salcano wolfs uzun yolda rahatmı yedek parça ve servis yaygın mı pek kimse de görmedim ondan dolayı bilmiyorum nasıldır performansı kaç km yapar 90 km de titreme olurmu salcano çin yapımı mı orasıda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.altunisik -- 25 Haziran 2012; 23:42:26 >
  • Ybr yılda 1000 tane satıyor CBR 100.000 tane. CBR'la ilgili olumsuz yorum sayısının YBR den fazla olmasının sebebi budur. Bu motorların kullanıcılarının ilk motorları olduğunu da hesaba katarsan ne dediğimi anlarsın. İkisi de iyidir ikisi de güzeldir. Ama sen olsan desen, ben olsam Honda derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenaltun
    koltuk rahatsız edicimi salcano wolfs uzun yolda rahatmı yedek parça ve servis yaygın mı pek kimse de görmedim ondan dolayı bilmiyorum nasıldır performansı kaç km yapar 90 km de titreme olurmu salcano çin yapımı mı orasıda var..

Koltuğu gayet rahat. Ybr'ninkinden az büyük. Uzun yolda da gayet rahat titreşim vs. yok.Yedek parça ve servis sıkıntısı yoktur herhalde.(servisi düzcede bile var).Ayrıca grenaj hariç ybr ile parçaları uyum sağlıyor.
    Motoru ybr ile aynı diyorum. (Ben 110 yaptım.daha fazla yapan varmı bilmem)
    Yamaha'nın da olduğu gibi ÇİN'de Jianshe tarafından üretiliyor.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/77416-salcano-wolf125-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html?prefixid=13_Diger_Motosiklet&daysprune=-1
    MT.net'te güncel sayfası var. Oraya da yazabilirsin. Genel olarak millet memnun

Servisler
    http://www.salcano.com/motorservisleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbeyter -- 26 Haziran 2012; 1:04:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Ybr yılda 1000 tane satıyor CBR 100.000 tane. CBR'la ilgili olumsuz yorum sayısının YBR den fazla olmasının sebebi budur. Bu motorların kullanıcılarının ilk motorları olduğunu da hesaba katarsan ne dediğimi anlarsın. İkisi de iyidir ikisi de güzeldir. Ama sen olsan desen, ben olsam Honda derim.

cbr'ye laf söyleyen olmadı.Arkadaş yeni çıkan cb125'ten bahsediyor.
  • quote:

Ybr yılda 1000 tane satıyor CBR 100.000 tane. CBR'la ilgili olumsuz yorum sayısının YBR den fazla olmasının sebebi budur. Bu motorların kullanıcılarının ilk motorları olduğunu da hesaba katarsan ne dediğimi anlarsın. İkisi de iyidir ikisi de güzeldir. Ama sen olsan desen, ben olsam Honda derim.

yanlış anlamayın ama ezbere torum yapıyorsu enesbeyterin dediği gibi yeni model cb 125 ten bahsettim cbr 125 in kalitesini biliyoruz onu alacak bütçe henüz yok bizde :)
  • quote:

quote:

yanlış anlamayın ama ezbere torum yapıyorsu enesbeyterin dediği gibi yeni model cb 125 ten bahsettim cbr 125 in kalitesini biliyoruz onu alacak bütçe henüz yok bizde :)

Ezbere yorum demek de ne demek?
    Yanlış okumuş olamaz mıyız kardeş?

• quote:

quote:

quote:

Ezbere yorum demek de ne demek?
    Yanlış okumuş olamaz mıyız kardeş?

tamam sorun yok başta yazdığım gibi yanlış anlama deeim özellikle insan oğlu hepimiz yanlış yaparız belk sen bakarken cb 125 yazdığım motorda r koymayı unuttuğumu zannet miş olabilirsin sorun yok uzatmayalım konu ile ilgili yorumun nedir senin?

• quote:

sana bi tarafımla gülsem yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

sana bi tarafımla gülsem yeridir

Siyah beyaz görüyorsunya, normaldir bi tarafınla gülmen.

• Tamam uzatmayın yahu bi yanlış anlaşılma olmuş

Asıl konuya dönelim.Arkadaş motor bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbeyter -- 26 Haziran 2012; 19:31:38 >
  • cb125e ybr ile boy ölçüşemez. ilk çıktığında da dedim, yine derim. 3000'den fazlası haram bu motora. 3000'e düşerse kendim dahi alırım. ederi bu çünkü. şu an nedense gereksiz pahalı.
  • enesbeyter in tavsiye ettiği salcano da hoşuma gitti görüntü güzel ve kalitesi ybr 125 kadar iyi olduğunun başka forum sitelerinde okuduğum yorumlarda tatmin etti titreme minimum seviyede olduğu vs. Yamaha ybr 125 le 1 e 1 farksız salcano wolf s de alabilirim hayırlısı bakıcaz salcano wolf s fiyatlarına baktım anahtar teslim 3000 tl kredi kartına vade farksız 12 taksit nakit verecek durumda değilim yoksa ekstra indirim yapıyorlar hayırlısı bakalım hafta sonu önce gidip bakacağım deneyeceğim memnun kalırsam alırım..
  • Yamaha YBR 125 derim, ama sıfırları Çin de üretim, ilk motorun olacaksa 2.el düşünebilirsin, 2005-2006 model YBR iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursuneses

Yamaha YBR 125 derim, ama sıfırları Çin de üretim, ilk motorun olacaksa 2.el düşünebilirsin, 2005-2006 model YBR iyidir
    Evet ilk motorum olacak ( vitesli ) ybr 125 in 2. El buldum ama 25000 km de düşünüyorum 2. El motora okadar vermektnse bu salcano wolf s aklıma çok yattı kredi kartına taksitle almayı düşünüyorum hafta sonu gidip göreceğim motoru deneyim bakıcam rahatsa kullanış biçimi alırım hayırlısı hafta sonu tuzla ve gebzede bakacağım ..
  • quote:

quote:

Yamaha YBR 125 derim, ama sıfırları Çin de üretim, ilk motorun olacaksa 2.el düşünebilirsin, 2005-2006 model YBR iyidir
    Evet ilk motorum olacak ( vitesli ) ybr 125 in 2. El buldum ama 25000 km de düşünüyorum 2. El motora okadar vermektnse bu salcano wolf s aklıma çok yattı kredi kartına taksitle almayı düşünüyorum hafta sonu gidip göreceğim motoru deneyim bakıcam rahatsa kullanış biçimi alırım hayırlısı hafta sonu tuzla ve gebzede bakacağım ..

En iyisini yaparsın gidip görmekle. Biz burdan ne desek biyerden sonra boş. Motoru gör, koltuğuna otur, mümkünse sesini duy sonra kararını ver derim ben.

Şu çin'de üretilme işini de pek abartmayın bence. Artık çoğu şeyi onlar üretiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbeyter

quote:

quote:

En iyisini yaparsın gidip görmekle. Biz burdan ne desek biyerden sonra boş. Motoru gör, koltuğuna otur, mümkünse sesini duy sonra kararını ver derim ben.

Şu çin'de üretilme işini de pek abartmayın bence. Artık çoğu şeyi onlar üretiyo.

Dediğin gibi ürünü göreceksin beğenirsen alacaksın, ayrıca bu çşn malları iyi değil tamam ama yamaha bile çin de üretiyor. Çin mallarının 1. 2. 3. Kalite vs.. Var iyice araştıracaksın beğendikten sonra alırsın bütçen elverdiği kadar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.