Şimdi Ara

Yamaha ybr 125 mi / Honda cb 125 e mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
3
Favori
37.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-kampanyada-son-firsat-ybr-alamayanlara-77188131/detay/
    ben de motoru burdan almıştım 2,500'e albayrak motor. ara sor istersen var mı diye (ilan 6mart 2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbeyter

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-kampanyada-son-firsat-ybr-alamayanlara-77188131/detay/
    ben de motoru burdan almıştım 2,500'e albayrak motor. ara sor istersen var mı diye (ilan 6mart 2012)

Albayrak motor d vade farkı var ben kaya motordan almayı düşünüyorum vade farksız 12 taksit imkanı var anahtar teslim 3050 bence fiyat uygun bayisinde sordum anahtar teslim 3400 lira..

www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-sok-sok-fiyat-88223311/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.altunisik -- 28 Haziran 2012; 13:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: r.altunisik

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-kampanyada-son-firsat-ybr-alamayanlara-77188131/detay/

Albayrak motor d vade farkı var ben kaya motordan almayı düşünüyorum vade farksız 12 taksit imkanı var anahtar teslim 3050 bence fiyat uygun bayisinde sordum anahtar teslim 3400 lira..

reklam kokusu var gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kursuneses

quote:

quote:

reklam kokusu var gibi

yok be ne reklamı :) 1 aydır bütçeme uygun motor arıyorum ybr baktım cb 125e baktım sym baktım bana en uygun salcano wolf s bakalım hayırlısı olursa alacaz gidip görecez hafta sonu

• quote:

quote:

quote:

reklam kokusu var gibi

supersport yazmıyorlar mı şunlara bitiyorum

• sonuç ne oldu ?
  • honda cbr 125 harici diğer motorları tüpcü sucu pizzacı pideci hamburgerci eczacı felan kullanıyor ele ayağa düştü o makineler ama sen sevkini almak istiyorsan honda cbr 125 al derim sen yarı yolda bırakmaz sorun çıkarmaz hemde ss tarzı bir makinedir ):
  • quote:

sonuç ne oldu ?

sonuç olarak salcano wolf s almaya karar verdim geçen pazar almaya gidecektim dedim gitmeden bir telefon açayım ellerinde varmı diye kalmadı dediler 2 hafta sonra yeni parti gelecek dediler bu hafta sonu değil sonraki hafta gideceğim bakalım :)
  • yeni başlayacak biriyim (100lük vitessiz kullanmışlığım var sadece) uzun zamandır yzf 125r almayı düşünüyorum.aklıma takılanlar: motordan istediğim şeyler görüntü önenli 1.si 5-6 saatlik uzun yola çıktığım zaman motorda sorun yaşamak istemiyorum kaldırabilir mi yolu?, hız bnm için ikinci planda 120 130 tatmin eder kullanmak kolay değil boy sorun ediliyor.boyum 1.85 kilo 75
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysncrc

yeni başlayacak biriyim (100lük vitessiz kullanmışlığım var sadece) uzun zamandır yzf 125r almayı düşünüyorum.aklıma takılanlar: motordan istediğim şeyler görüntü önenli 1.si 5-6 saatlik uzun yola çıktığım zaman motorda sorun yaşamak istemiyorum kaldırabilir mi yolu?, hız bnm için ikinci planda 120 130 tatmin eder kullanmak kolay değil boy sorun ediliyor.boyum 1.85 kilo 75

hacım 250 lik al alabilrsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yeni başlayacak biriyim (100lük vitessiz kullanmışlığım var sadece) uzun zamandır yzf 125r almayı düşünüyorum.aklıma takılanlar: motordan istediğim şeyler görüntü önenli 1.si 5-6 saatlik uzun yola çıktığım zaman motorda sorun yaşamak istemiyorum kaldırabilir mi yolu?, hız bnm için ikinci planda 120 130 tatmin eder kullanmak kolay değil boy sorun ediliyor.boyum 1.85 kilo 75

Bende çok araştırdım otomatik scooter alacaktım, sonra ybr 125 alacaktım bütçem maksimum 3000 tl idi bir çok kişi Salcano wolf s almaya karar verdim mt forumunda konusu var kullananlar var daha yeni 2500 km yaptıktan sonra gelen var ( uzun yol ) ybr motorlu titreme ybr ile aynı yok denilecek kadar az 110 km hız yapan var titreme yok diyor artı koltuk ybr den daha rahatmış ve hiç sorun çıkarmamış istersen pm den mt formunda olan link veririm. Alacaksan Salcano wolf s al derim . Ama bütçen de önemli en fazla 3000 bütçen varsa Salcano wolf s al derim 10000 civarı bütçen varsa honda cbr 250 r al derim ama cb 125 e alma kesinlikle 90 km de titreme rahatsız edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.altunisik -- 16 Temmuz 2012; 0:50:42 >

• Sen bosver salcanoyu ybr al 2. El

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bir ybr kullanıcısı olarak sana 2. el 2004 yada 2005 uzay kafa ybryi tavsiye ederim.salkononun sitesinde millet birbirini gazlamış.çinle japonu aynı kefeye koyma bence ybr tartışılmaz öndedir her açıdan.honda da çok kalitelidir ama titreşim varsa tavsiye etmem.
  • merhaba,
    Yaklaşık 2 aydır. HONDA CB 125E motor kullanıyorum. Sorularınızı tarafsızca cevaplayabilirim. Ancak bu ilk ve yeni motosikletim ondan dolayı başka bir motor kullanmadım.
    Kendi görüşüm..

* Motor çok dengeli duruş pozisyonu kesinlikle yormuyor. Ayrıca düşmek çok zor onu söyleyeyim. En çok sevdiğim yönü de bu diyebilirim.
    * Motorum 2600 Km lerde. Performansa gelince kullanıcı olarak ben 1,86 boy ve 105 kilo olarak motoru zorluyorum diye düşünüyorum. Daha iniş haricinde düz yolda 100 KM hızı görmedi. Yayla yolunda YBR 125ESD ler sürekli beni solluyor. :-( ANcak yeni motorum olmasından dip gaz yapmıyorum ondan olabilir. Ayrıca sollayanlar zayıf ve 50 - 60 kg arasında. Normaldir diye düşünüyorum.
    * Motorda tork kendini çok belli hissettiriyor. Titreşime gelince motorun redline çizgilerini geçince titreme yapıyor ama rahatsız etmiyor.
    * Yakıt on numara ölçülerim 2,15 - 2,45 arasında değişiyor. Motor açıldıkça düşermi bilmem..
    * Ayrıca 125 cc lerde hondanın gidona yerleştirdiği, el jiklesi ve sellektör kolu çok başarılı.. İnanılmaz rahatlık veriyor. Seyir halinde çok faydasını görüyorum.

Kısaca piyasada çok araştırdım. TVS leri yamahaları ama fiyat ve kalite olarak bana en uygun gelini buydu. Bayiden 3,400 TL ye aldım 100 TL de kask ve motor koruma demiri aldım.
    Gayet menmunum ancak seneye motorumu 250 CC ile değiştirmek istiyorum TAVSİYENİZİ beklerim.

• Herkeste bir ön yargı.. Ben anlamıyorum 2005 - 2008 model yamaha YBR 125 2000 - 2500 TL den aza alamazsın.. bence sıfır olsun benim olsun adı HONDA olsun derim ve HONDA CB 125E aldım. Sıfırından beri kullanıyorum 2600 km yaptım gayet menmunun. Birde bu motorum cc hacmi belli 125 ne bekleyeceksin ki bundan şehir içi 80 - 90 nı sorunsuz yapıyorsa yeter.. Yakıt da az oldumu isim kalitesinide HONDA dan alması yetmez mi..?

Ben aldım kullanıyorum gayet te menmunum. Ancak 125 cc motordan çok daha fazla beklentileri olan varsa onu bilemem..
    Ha ayrıca bana bu 125 cc de yetmiyor kısmetse seneye yaza 250 cc düşüyorum.
  • asdasdasd
  • arkadaşlar bende cb 125 e kullanıcısıyım gayette memnunum 800 km de yol yaptım hiç bir şikayetim yok su an da evet biraz titreşim var ama beni rahtsız etmiyor yakıt yok denicek kdr az fiyatıda gayet makul ama size bi sorum olucak daha ilk motosikletim oldugu için daha fazla bilgim yok saglımlıgı nasıldır saglam bi motormudur ybr kdr saglammıdır bizim buralardaki yollar biraz bozuk oldugu için şüphe içindeyim ama görünürde bisey yok biraz yardımcı olursanız sevinirim :D
  • Arkadaşım cb125 e bilmem ama ben alacaktım kullanan bir çok kişinin şikayetlerinden dolayı almaktan vazgeçtim özellikle titreşim den dolayı. Bende Salcano wolf aldım ybr kadar kaliteli sayılır ybr kadar olamaz gerçi ama 110 km de titreşim yok debilecek kadar az. özelden sana bir adres vereyim oraya girersen sana her türlü yardımcı olurlar...
  • cb125e ile ybr125 in karşılaştırmasını şu şekilde direk açıklayabilirim. ( kendi fikrimce ) 2sinide kullandım ve inceleme fırsatım olduğu için söylüyorum.

cb125e = lige flaş bi giriş yapmış anadolu takımı gibidir. görselliği güzel. marka honda. fiyat uygun. cezbedici yönleri bunlar. 4 hafta geçmiş ve ligde lider durumda 9 puanla.

ybr125 = fenerbahce/galatasaray, lige durgun başlamış 7 puanla 3.sırada ligi sürdürüyor. ama forması yeter.ne olursa olsun şampiyonlugun en büyük adayıdır.

birisi ben babayım kim ne yaparsa yapsın beni bilen bilir diyor.
    diğeri ben ucuzum güzelim beni alın diyor.

bendeki imaj bu şekildedir :)
  • arkadaşım tmm da saglamlıgı nasıldır en az kaç sene sorun yaşamam bunalrı ögrensem yeterli bnm için
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.