Şimdi Ara

Yamaha R-125 neden pahalıııı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten S.A beyler ben admininiz darkriders61

Yamaha YZF-R125 Neden YZFR-25 den Pahalı
    Şimdi bazı yaptığım araştırmalar sonucunda neden R125 in R25 den pahalı olma sebebini açıklamaya çalışacağım. Bu arada yıl hala 2017 oldu “S.A ne len moruq” diyenler vardır onlara burdan A.S yine saykoyum :D. Her neyse şimdi ben bu Yamaha R125 fiyatını Yamaha nın sitesinde gezerken gördüm ve bir an ters döndüm bilgisayar maçımda o an Metin2 de hile açıp atın üstünde dik duran savaşçı gibi koltuğumda ayağa kalkarak bir veya iki dakika ekranı süzdüm(Bu arada iki neden üç harfli, üç neden iki harfli bu da kafama takıldı). Fiyat bu motosiklette niye bu kadar fazla bu konuyu araştırmaya başladım epey bir internet de surf yaptıktan sonra sonucu öğrendim. Şimdi bu on altı yaşında arkadaşlarımız ehliyet almakta ve mecburen en yüksek 125 CC kullana bilirlermiş, yamaha reisde şunu diyor; A1 ehliyeti aldın, paran var, kurye motosikleti sürmek istemiyorsun malum forsun falan kaçar, sen iyisi gel böyle biz seni bir soyalım diyorlar. Yani pahalılık sebebi sırf bu yüzdenmiş farklı nedenleri var ise araştırmalarımda bu farklı konuları göremedim. Şimdi bu motosiklete yamaha amcamız 19.500 gibi bir fiyat çekmiş R25 reise ise 18.000 diye hatırlıyorum en son fiyat olarak. Şimdi bu 125 motosikleti alanlarda var onları anlayamadım, hadi zenginsindir parayı iyi babandan alıyor veya çalışarak kazanıyorsun sırf bu motosiklet için çabalıyorsan eyvallah der geçerim burada, ama hala karşıyım bu duruma onu belirteyim madem o kadar paran var al bir tane ikinci el honda 125 oh mis yamaha nında ikinci elleri mevcut ama honda bu konuda ondan daha iyi 125 CC yamaha biraz olayı abartmış saf kan bir yarış motosikleti gibi makineyi yani motosikletin üstünde süper men gibi durmanıza neden olmakta buda iki ve üç (hala iki ve üç mevzusuna takıldım uykumu getirdi düşünmek) saat motosikleti sürdüğünüzde beliniz sırtınız başlıyor ağrımaya bu konuyu saçma buluyorum.

Yani yeni başladın 19.500 lira vereceksin ne bileyim git KTM al Honda al Suzuki al bunlardan birini al işte Yamaha nasıl yarış piyasasında 125 sınıf da nasıl hala tutunuyor bunu da anlamadım, anlatacak biri varsa yorumda lütfen bunu açıklasın bana. Şimdi size benim kafamdaki senaryoyu anlatayım, aldım A1 ehliyetini çok bıçkınsın, psikopatsın, serserisin ve kızlarında gözdesi olmak istiyorsunuz hemen gidip bir Kuba XCG 125 alıyorsunuz şaka şaka :D, hemen ikinci el piyasasına bakıyorsunuz ilk motorunuzu ikinci el tercih ederseniz sizin için daha iyi nede olsa bu motosiklet ile yeni başlayacaksınız düşeceksiniz kalkacaksınız yan yatacak motosikletiniz böyle dertler yaşayacaksınız. Eğer sizde yarış motosikleti merakı yoksa gidin bir tane scooter alın sizin için daha rahat olacaktır. Şimdi şöyle bir yolunuzda var 16 yaşına geldin ve ehliyet almayı düşünüyorsun sabır et kardeşim 2 sene daha al A2 ehliyeti çek altına CBR250 liyi veya Hyosung GTR 250 Yamaha R25 o zaman gör sana fiyakayı he yok ben dayanamam diyorsanız ilk başta anlattığım gibi honda falan alın sizi tatmin eder emin olun. Yada onu bunu sallayın bir tane MZ ETZ 251 alın benim gibi köylerde trafiğe kapalı alanda sürün(ehliyetim hala yok). Bu arada motosiklet alacaksın 19.500 paran var gidip hepsini motora verme kaskını al kıyafetini al ondan sonra artan paran ile motosikletini alırsın, o kaskını kafandan çıkarma mümkün olduğunca, konuyu uzattım farkındayım ama gaza geldim. Birde motosiklete karşı baskı kurmaya çalışmayın yani ben ne dersem onu yapacak len demeyin teper sizi sırtında sonra aklınız çıkar. Motosiklet sadistliğe gelmez dizginlemeye çalış ama yüksek hızlarda show lara kalkma sakat kalırsın hadi bugünlük karanlık sürücü admininiz den bu kadar değerli vaktini yazıya harcadığın için sağ ol okuyan dostum.

Orjinal yazı linki buradahttps://saykoyazar.com/yamaha-yzf-r125-neden-yzfr-25-den-pahali.syk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.