Bildirim
2. el ''yamaha bws 100'' alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 zamanlı olmasa iyi aslında.
Her benzin alışında belli bir oranda yağ katacaksın falan. Uğraştırır. Çok yakar. Bir de çok duman çıkarıyor. Çevre felaketi resmen. -
Herşey bitti bi bu kaldı zaten çevreyi kirletenbu düşünceler yüzünden 2t motorları piyasadan kaldırdılarquote:
Orijinalden alıntı: Emre D
2 zamanlı olmasa iyi aslında.
Her benzin alışında belli bir oranda yağ katacaksın falan. Uğraştırır. Çok yakar. Bir de çok duman çıkarıyor. Çevre felaketi resmen. -
Güzel. Bu kafayla devam.quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
Herşey bitti bi bu kaldı zaten çevreyi kirletenbu düşünceler yüzünden 2t motorları piyasadan kaldırdılar
Alıntıları Göster -
çevre felaketiymiş,o zaman arabaya da binme otobüse de binme bisiklet kullan,ha yanlışlıkla gaz da çıkarma çevre kirliliği yaparsın -
Kıyaslama yapma kapasiten olmadığını kanıtladığına göre daha fazla cevap vermeyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales
çevre felaketiymiş,o zaman arabaya da binme otobüse de binme bisiklet kullan,ha yanlışlıkla gaz da çıkarma çevre kirliliği yaparsın -
Beni cezbeden iki zamanli olmasi zaten. Ayruca arkadasimda vardi bu motordan, hic de oyle duman atma vs hatirlamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2t olduğundan dolayı benzine bir miktar yag konuluyor. Yağda benzinle birlikte yanında ister istemez diğer motosikletlere göre duman olayı olur. Ayrıca eski bir model olduğundan dolayı , motor performans kaybından dolayı verim düşmüştür. Yerinde olsam 4t hondanın sukuterlerinden alıp kullanırım. -
Hocam ben zamanında zx7 ve r1 bindim, tarzım racing aslında scooterlar beni açmaz ama bwsde beni kendine çeken şeyler var. Normal scooterlar gram hoşuma gitmiyor. Benzine yağ koyma olayı nasıl oluyor yani direk yağlı benzinler var ondan mı alıyoruz yoksa biz mi ilave ediyoruz, daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. -
Daha önce bende kullanamadım sadece benzinliklerde denk gelirken gördüm.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C
Hocam ben zamanında zx7 ve r1 bindim, tarzım racing aslında scooterlar beni açmaz ama bwsde beni kendine çeken şeyler var. Normal scooterlar gram hoşuma gitmiyor. Benzine yağ koyma olayı nasıl oluyor yani direk yağlı benzinler var ondan mı alıyoruz yoksa biz mi ilave ediyoruz, daha önce hiç böyle bir şey yapmadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X