Şimdi Ara

CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cbr 125 r ve cb 125e görünüş olarak çok hoşuma gidiyorlar ama genel olarak başlıktaki motorlar arasından hangisini önerirsiniz ? ufak açıklamalarla da önerdiğiniz motorun diğerlerine artısını yazarsanız sevinirim.

2.500 - 3.000 tl ayırdım. ilk motorum olacak, teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

cbr 125 r ve cb 125e görünüş olarak çok hoşuma gidiyorlar ama genel olarak başlıktaki motorlar arasından hangisini önerirsiniz ? ufak açıklamalarla da önerdiğiniz motorun diğerlerine artısını yazarsanız sevinirim.

CBR 125R kesin ve net
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3595

quote:

cbr 125 r ve cb 125e görünüş olarak çok hoşuma gidiyorlar ama genel olarak başlıktaki motorlar arasından hangisini önerirsiniz ? ufak açıklamalarla da önerdiğiniz motorun diğerlerine artısını yazarsanız sevinirim.

CBR 125R kesin ve net
    motordan indiğinde oranın baranın uyuşmasını istemiyorsan cbf 150 al..titreşim olayı sıfıra yakın(şöyleki depo üzerine demir parayı dik koy çalıştır bas gaza sonuna kadar düşmez..)..dayanıklı ve gösterişli..bir depo ile maximum 450 km gidersin..

yok ben ucuz olsun kısa süreli sürerim dersen ybr al..bir depo ile min 400 km gidersin..titreşim biraz vardır(cbf 150 ye göre)..

allah cümlemize kaza bela vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare6670

motordan indiğinde oranın baranın uyuşmasını istemiyorsan cbf 150 al..titreşim olayı sıfıra yakın(şöyleki depo üzerine demir parayı dik koy çalıştır bas gaza sonuna kadar düşmez..)..dayanıklı ve gösterişli..bir depo ile maximum 450 km gidersin..

yok ben ucuz olsun kısa süreli sürerim dersen ybr al..bir depo ile min 400 km gidersin..titreşim biraz vardır(cbf 150 ye göre)..

allah cümlemize kaza bela vermesin

Ayrıca belirtmek isterim ki kuryelerin neredeyse %90'ında cbf 150 var. Bu hem sorunsuz, kullanışlı, masrafsız bir motor olduğunu gösterir hem de yan sanayisinin geliştiğini (yani ucuz yedek parça, cüzdanı koruması).

Ve 2.el piyasası çok hareketli. Satışı da kolay olur.
  • cbr 125r 1.70den uzunlar için uygun değilmiş.

cbfler sizin de dediğiniz gibi biraz kurye motoru.

1.80 boy için uygun biraz daha estetik ve ekonomik olan motor tavsiyeleri verebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cbr 125r 1.70den uzunlar için uygun değilmiş.

1.80 boy için uygun biraz daha estetik ve ekonomik olan motor tavsiyeleri verebilir misiniz ?

CBF150 Barkın abinin dediği gibi bulgur pilavıdır. Her anlamda muadillerinden üstündür. Sırf kurye motoru görünümlü diye böyle bir nimetten mahrum kalıp diğerleriyle uğraşmak pek akıl kârı değil bence.

İncelemesini muhakkak izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=BNIoBCsqTIQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 26 Temmuz 2013; 1:32:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

cbr 125r 1.70den uzunlar için uygun değilmiş.

CBF150 Barkın abinin dediği gibi bulgur pilavıdır. Her anlamda muadillerinden üstündür. Sırf kurye motoru görünümlü diye böyle bir nimetten mahrum kalıp diğerleriyle uğraşmak pek akıl kârı değil bence.

İncelemesini muhakkak izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=BNIoBCsqTIQ

Alıntıları Göster
    cbr125 ölü yatırım olur , gereksiz boşa verilen para olur. cbr alınacaksa cbr250 alınmalı. tavsiye de ederim cbr250'yi.

cb125e'den bahsetmiyorum bile hiç gerek yok diğer alternatifler varken.

cbf150 ile ybr125 arasında bir karar ver. ben snein yerinde olsaydım yamaha ybr125 alırdım. cbf150 daha şık ve güçlü , ybr125 ise sorunsuzluğu ve muadillerine göre daha kaliteli olmasıyla ön plana çıkıyor. forumdaki çoğu arkadaş ta cbf150'yi seçer sanırım, karar tamamen senin. ikisi de tercih edilebilecek motordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exit to DOS

cbr125 ölü yatırım olur , gereksiz boşa verilen para olur. cbr alınacaksa cbr250 alınmalı. tavsiye de ederim cbr250'yi.

cb125e'den bahsetmiyorum bile hiç gerek yok diğer alternatifler varken.

cbf150 ile ybr125 arasında bir karar ver. ben snein yerinde olsaydım yamaha ybr125 alırdım. cbf150 daha şık ve güçlü , ybr125 ise sorunsuzluğu ve muadillerine göre daha kaliteli olmasıyla ön plana çıkıyor. forumdaki çoğu arkadaş ta cbf150'yi seçer sanırım, karar tamamen senin. ikisi de tercih edilebilecek motordur.

Alıntıları Göster
    Cbr 125.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man:Tga

Cbr 125.

Alıntıları Göster
    CBF150 VE YBR arasında kalanlar için.

• quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

CBF150 VE YBR arasında kalanlar için.

Alıntıları Göster
    -240kask
    -200 kask
    -260 lastikler
    -50eldiven
    -60 dizlik
    -100 zincir ve kilit
    -25 tekrar kilit
    -50 tekrar zincir ve kilit
    -60 alarm
    -2 sibop kapağı
    -30 zincir spreyi
    -240 yazlık mont
    -350 baharlık deri mont
    -120 topcase
    -15 topcaseye led lamba
    -15 kask için kilit
    -50 çanta demiri
    -10 balaklava
    ve daha serviz bakımları yağ değişimleri hariç

motorsiklet.nette bir üyeden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 24 Ağustos 2013; 17:53:12 >

• quote:

-240kask
    -200 kask
    -260 lastikler
    -50eldiven
    -60 dizlik
    -100 zincir ve kilit
    -25 tekrar kilit
    -50 tekrar zincir ve kilit
    -60 alarm
    -2 sibop kapağı
    -30 zincir spreyi
    -240 yazlık mont
    -350 baharlık deri mont
    -120 topcase
    -15 topcaseye led lamba
    -15 kask için kilit
    -50 çanta demiri
    -10 balaklava
    ve daha serviz bakımları yağ değişimleri hariç

motorsiklet.nette bir üyeden..

Alıntıları Göster
    Öncelikle 0'mı almayı düşünüyorsunuz 2. el mi ? Ayrıca yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi, sadece moturu almakla bitmiyor kask. vs tarzı şeylerede para vermek gerekiyor.

0 CBR 125, 7380 lira.http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=super-sport-cbr-125-r

Benim tercihim YBR 125'ten yana olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Öncelikle 0'mı almayı düşünüyorsunuz 2. el mi ? Ayrıca yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi, sadece moturu almakla bitmiyor kask. vs tarzı şeylerede para vermek gerekiyor.

0 CBR 125, 7380 lira.http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=super-sport-cbr-125-r

Benim tercihim YBR 125'ten yana olurdu.

Alıntıları Göster
    şöyle bir kaç cbf fotoğrafı ile canlandıralım konuyu.
     CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamaha

şöyle bir kaç cbf fotoğrafı ile canlandıralım konuyu.
     CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ?

Alıntıları Göster
    Konfor olarak Cbf, Performans olarak Cbr125, masrafsızlık olarak Ybr daha iyidir. Cbf tavsiye ederim.

• KENDİ fikrimce sana tek önereceğim CB125E dir. Kendıme de alacağım, az yakar, yenı baslayanlar ıcın ıdealdır, hafıf makına üstünde profosyonelleşebilirsin, (BENCE)
  • mtden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

mtden
    Hepsi de güzel motorlar, CBR125R alırsan ekonomik olarak doğru seçim olmaz, değer kaybı çok olur ve satışı diğerlerine göre zor olur. Tipini beğendiğini al hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sereze

Hepsi de güzel motorlar, CBR125R alırsan ekonomik olarak doğru seçim olmaz, değer kaybı çok olur ve satışı diğerlerine göre zor olur. Tipini beğendiğini al hocam.

Alıntıları Göster
    YBR 125 tabikide. CBF 150kullanmış olan birisi olarak bile ben bunu söylüyorsam kaale al.
  • quote:

quote:

CBR 125R kesin ve net

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequaresma

quote:

quote:

CBR 125R kesin ve net

katılıyorum

Alıntıları Göster
    yamaha ybr 125 herzamanki gibi favorim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.