Şimdi Ara

CBR 125 R mı ? CB 125E mi ? YBR 125 mi ? CBF 150 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence 2.el cbr 125 alinabilir. Piyasasi cok iyi ve canli gordugum kadariyla.. ayrica ben de 180 boyundayim cbr125 de sikinti olcagini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel kardesım herkez cbr 125 ı kotuleyıp duruyor bende cok kafa yordum ama kararımı verdım cbr 125 neden cbr cbf oncelıkle kurye motoru ve ilgi çekısı degıl yanı bununla herhangı bırısın eger cbf ıle 2 kısı veya yuk ıle gezmımyeceksen bı avantajı kalmıyo evden ıse ısden eve pıknık fln tarzında dusunuyorum sen paket gazete fln da dagıtırım dıyosan o ayrı cbr 250 neden degıl 125 top speed 135 rampasıydı ruzgarıydı 145-150 gorursun ama nadır tabı 250r da 180 dıyelım 50-55-km fazla hız ıcın 3-5 bınlıra fazla vermeye hıc gerek yok zaten senın sehır ıcı yolda gıdecegın 120 fazlasını anlık durumlarda basarsın nedencbr125 mutıs az yakıyo kaslı gorunuyo ılgı cekıyo ve (yuk tasımıyacaksan artcı veya paket gıbı) her ısını yeterınce goruyo sehır dısı kullanım harıc seni pişman etmıyecektır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

cbr125 ölü yatırım olur , gereksiz boşa verilen para olur. cbr alınacaksa cbr250 alınmalı. tavsiye de ederim cbr250'yi.

cb125e'den bahsetmiyorum bile hiç gerek yok diğer alternatifler varken.

cbf150 ile ybr125 arasında bir karar ver. ben snein yerinde olsaydım yamaha ybr125 alırdım. cbf150 daha şık ve güçlü , ybr125 ise sorunsuzluğu ve muadillerine göre daha kaliteli olmasıyla ön plana çıkıyor. forumdaki çoğu arkadaş ta cbf150'yi seçer sanırım, karar tamamen senin. ikisi de tercih edilebilecek motordur.

su uzun yolda kıcın uyusmaması ıcın cbf dıyenlerı gorıyım sele konforu hakkında ne dıyor bı ızleyın

• cb125e var memnunum herseyi bilen adamlardan dinleme kullanıcısına sor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.