Şimdi Ara

clk 200 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
46.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatları gayet uygun gibi, geçen bindim bir tanıdıkta vardı çukurları hissetmiyor, oto. vitesi süper hiç hissettirmiyor çok sessiz gidiyor, 200 dü ondaki 200 komp daha da iyi gider herhalde.
    örn.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-navigasyonlu-sunroflu-2001-clk-186-hp-e-2-paket-en-dolusu-85701514/detay

Alınır mı bunlar? yani 30-35 bin tl ye alınacak sıfır arabadaki her şey var neredeyse, üstüne mercedes kalitesi.. çok mu riskli olur? birde elegance la avantgarde nin farkı nedir? Son olarak gidişi nasıldır bunların? Yakın zamanda almayı düşünmüyorum ama merak ettim alınır mı alınmaz mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 22 Mayıs 2012; 23:47:30 >

• Dikkat ettiysen adam elektrikli perdeye kadar yazmış ama boya,kaza gibi birşeye değinmemiş,bu araçların boyasızını bulmak zor bence bir de boyayla bitmiyor ki adam zorladımı arabayı acaba ne günler aştı da geldi bugüne araba orası da önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Dikkat ettiysen adam elektrikli perdeye kadar yazmış ama boya,kaza gibi birşeye değinmemiş,bu araçların boyasızını bulmak zor bence bir de boyayla bitmiyor ki adam zorladımı arabayı acaba ne günler aştı da geldi bugüne araba orası da önemli

ya boya falan takıntım yok aslında, vurduysa falan da küçük olduğu sürece önemli değil, arabanın gidişinden anlaşılmaz mı nasıl kullanıldığı test sürüşünde falan?
  • clk alınır alması sorun degil'de yürütmesi sorun bunuda göz önüne almak lazım o araç çok fazla yakıyor belki tüp takarsın kullanırsın ama arabaya yazık bence o arabanın keyfi benzinli olarak çıkar bana göre.merso kaliteside bi başkadır şuan çogu araçta opsiyonel olarak bile sunulmayan birçok özellik clk'da standart olarak var,tam keyif arabası bi çok 0 aracı alt edebilecek bi araba ama dedigim gibi yakıtıda göz önünde bulundurmak lazım sorun olmazsa yakıt hemen bitane almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

clk alınır alması sorun degil'de yürütmesi sorun bunuda göz önüne almak lazım o araç çok fazla yakıyor belki tüp takarsın kullanırsın ama arabaya yazık bence o arabanın keyfi benzinli olarak çıkar bana göre.merso kaliteside bi başkadır şuan çogu araçta opsiyonel olarak bile sunulmayan birçok özellik clk'da standart olarak var,tam keyif arabası bi çok 0 aracı alt edebilecek bi araba ama dedigim gibi yakıtıda göz önünde bulundurmak lazım sorun olmazsa yakıt hemen bitane almanı tavsiye ederim.

yakıt 100 litrede şehir için kaç litre yakıyor acaba? lpg taktırmayı düşünmem böyle bir araca, zaten pek sevmiyorum.
  • Hocam basarsın parayı götürürsün servise ekspertizini çıkarır arabanın düz bir yoldada sürersin eğer araçta bir sapma vs yoksa tamamdır alabilirsin ama artık kimseye güven olmaz 2. el alırken 3 tane arabayı kesip birleştirip satanmı ararsın pert arabayı 3 parça boyalı diye satan mı ararsın çok katakulli var bu 2. el de
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

clk alınır alması sorun degil'de yürütmesi sorun bunuda göz önüne almak lazım o araç çok fazla yakıyor belki tüp takarsın kullanırsın ama arabaya yazık bence o arabanın keyfi benzinli olarak çıkar bana göre.merso kaliteside bi başkadır şuan çogu araçta opsiyonel olarak bile sunulmayan birçok özellik clk'da standart olarak var,tam keyif arabası bi çok 0 aracı alt edebilecek bi araba ama dedigim gibi yakıtıda göz önünde bulundurmak lazım sorun olmazsa yakıt hemen bitane almanı tavsiye ederim.

yakıt 100 litrede şehir için kaç litre yakıyor acaba? lpg taktırmayı düşünmem böyle bir araca, zaten pek sevmiyorum.

şehiriçi 100km de 15.5 litre yakar(otomatik vites) buda 100 km'de 68 lira gibi bi fiyat çıkar
    şehirdışı 100 km de 9-10 litre yakar(otomatik vites) buda 100 km'de 43,5 lira gibi yakar
    ve unutmadan yıllık 530 lira vergisi vardı sanırsam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    159 alınır mı???
    16 yıl önce açıldı
    Grand Cherokee 5.2 Alınır Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kompresorler biraz sıkıntı ama temizini, ilk sahibindenini bulursan hiç kaçırma al. İlandaki araba da gözüme güzel gözüktü diri duruyor. 12-13lt tüketimi olur.
  • quote:

quote:

quote:

şehiriçi 100km de 15.5 litre yakar(otomatik vites) buda 100 km'de 68 lira gibi bi fiyat çıkar
    şehirdışı 100 km de 9-10 litre yakar(otomatik vites) buda 100 km'de 43,5 lira gibi yakar
    ve unutmadan yıllık 530 lira vergisi vardı sanırsam.

biraz çokmuş cidden, ama o kadar da koymaz herhalde ya, fiat 1.4 benzinli sürüyorum o da ortalam 9.9 gösteriyor ben de, hem de hiç basmıyorum, biraz daha fazla yaksın ama iyi araba olsun. Bunlar sakin kullanım değerleri mi acaba?

jdmworks

evet malesef öyle bir hal aldı piyasa, herkes birbirini kazıklama peşinde.

_eRay

teşekkürler, benim de sıkıntım o kaçıncı sahibi, diğer sahipleri nasıl kullandı vs. hiç bilmiyorum, bilmek de baya zor.
    12-13 öyle çok fena gelmedi nedense :) sonuçta güzel bir arabaya biniyorum, fiyatı da ucuz, e yakıtı da çok olsun biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 23 Mayıs 2012; 0:22:06 >

• Almayı düşündüğün aracın ruhsat fotokopisini al, bildiğin tanıdığın sigortacıya şasi numarasından sorgulat. Kaç el değiştirmiş, kaç kaza yapmış vs. bilgilere ulaşabilirsin.
  • Böyle bir yazı fontu kullanan kisiden hayır beklemem.
    Ha Allah için arac çok diri görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bunların parçası nasıldır çok mu pahalıdır?
  • aslında hızlı kullansanda hemen hemen aynı yakar çok bişey degişmez yakın bi arkadaşımda aynı araçtan vardı 4 gün kullanma şansım oldu aracı insan benzine verdigi paraya gerçekten acımıyor çünki araç benzinin son damlasına kadar hakkını veriyor o paranın, yol boşsa eger aracı sürmenin zevkide bi başka ama istanbul trafiginde durdugu yerde yakıyor bu kadar benzini ama nolursa olsun araba ben mercedes'im diyor eskide olsa yolların agır abisi oldugunu hissettiriyor
  • quote:

aslında hızlı kullansanda hemen hemen aynı yakar çok bişey degişmez yakın bi arkadaşımda aynı araçtan vardı 4 gün kullanma şansım oldu aracı insan benzine verdigi paraya gerçekten acımıyor çünki araç benzinin son damlasına kadar hakkını veriyor o paranın, yol boşsa eger aracı sürmenin zevkide bi başka ama istanbul trafiginde durdugu yerde yakıyor bu kadar benzini ama nolursa olsun araba ben mercedes'im diyor eskide olsa yolların agır abisi oldugunu hissettiriyor

:)) istanbul trafiğinde kötü olabilir bu araç..

üstündeki ses sistemi hakkında bilgisi olan var mı? Bir de hangi donanımları olan full oluyor? son olarak avantgardeyle elegence farkı nedir?

• quote:

peki bunların parçası nasıldır çok mu pahalıdır?

parça olarak biraz tuzludur fiyatlar çünki sonuçta aldıgın araba eskide olsa mercedes ve öyle her yerde parçası yoktur aracın, özel mercedes servislerine veya yetkili bi servise götürmen lazım, öyle her mahalle arasında olan servis aracın ne dilinden anlar ne halinden zaten parçasıda yoktur, arkadaşın aracına çıkma far almıştık çok yer dolaştık ama fiyatlar pahalıydı sonunda çıkma far için 250 lira para verdik(en ucuzu) gerisini siz düşünün.
  • Bizde vardı 2001 clk

Garaj arabasıymis aldığımızda 3 yıl sorunsuz bindik babamda cok iyi kullandığı icin

Boya çizik bile yoktu anında satıldı

Cabrio ama içeri ses almıyor

Zaten cok seri atak araba ondan şüphen olmasın sonuçta merso

Gayet güzel ama onun yerine e46 daha yeni model bakabilirsin

• quote:

quote:

aslında hızlı kullansanda hemen hemen aynı yakar çok bişey degişmez yakın bi arkadaşımda aynı araçtan vardı 4 gün kullanma şansım oldu aracı insan benzine verdigi paraya gerçekten acımıyor çünki araç benzinin son damlasına kadar hakkını veriyor o paranın, yol boşsa eger aracı sürmenin zevkide bi başka ama istanbul trafiginde durdugu yerde yakıyor bu kadar benzini ama nolursa olsun araba ben mercedes'im diyor eskide olsa yolların agır abisi oldugunu hissettiriyor

üstündeki ses sistemi hakkında bilgisi olan var mı? Bir de hangi donanımları olan full oluyor? son olarak avantgardeyle elegence farkı nedir?

Avangarde 'ler özellik olarak full donanıma sahiptir.
    Elegance ise orta donanımdır. Tabi bu orta donanım pek çok orta sınıf arabanın üzerindedir.

• quote:

quote:

quote:

Elegance ise orta donanımdır. Tabi bu orta donanım pek çok orta sınıf arabanın üzerindedir.

teşekkürler

thecaliph16

evet sessiz bir araba coupe ye bindim gerçi, çukurları hiç hissettirmiyor benim 20-30 la geçtiğim tümsekte adam yavaşlamadı 60-70 le geçti dedim gitti boynum hiç hissettirmedi bile, 60 altına inmedi yani çukurlar için :))

• Bizimkisi Avantgarde idi

Satış nedeni 4 kişilik aile ye uymuyor birde biraz iri olunca

Uzun yolda çekilmiyor rahatsız sıkışık her Cabrio gibi

Yokuşta bayılma falan yok bastın mı gidiyor Namussuz

Üstünü açınca eski bile olsa baktirir kendine o yonden de şüphen olmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler

thecaliph16

evet sessiz bir araba coupe ye bindim gerçi, çukurları hiç hissettirmiyor benim 20-30 la geçtiğim tümsekte adam yavaşlamadı 60-70 le geçti dedim gitti boynum hiç hissettirmedi bile, 60 altına inmedi yani çukurlar için :))

rica ederim her güzelin bi kusuru vardır benzin parasıda mercedesin kusuru olsun ama mercedes için deger bence

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.