Şimdi Ara

clk 200 alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
46.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keremersoy

Bence de alınır. Tek sıkıntısı 15 lt benzin tüketimi.

kac sene kullandin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orijinalden alıntı: caver

bu arabanın rengi mavi bence iyi biir pasta cilo ile off
    bende tam olarak anlamadım farklarını ikisiindede e2 paket var ve ikiside full dolu görünüyor :)

elegance da ahşap döşeme falan var öyle farklı galiba, avantgarde daha spor gibi.

ikisinde de var yaw ahşap torpido

buarada clk 200 kompresör ile standart clk 200 arasındaki tek fark beygir farkı mı?
    standart 130 bg kompresör 163 sbg sanırım
    hem ekonomik olması hemde daha uygun fiyat lı olması sebebiyle standart clk 200 alınırmı? 2000cc de 130 bg az değil :)) ne dersiniz??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-hatasiz-clk-200-89372845/detay

• torpido değil sadece, konsol vs. de ahşap. 130 bg biraz ağır kalır gibi, araç da ağır sonuçta.
  • Hala clk dan mı bahsediyoruz ben kaçırdım biraz

Valla bizim araç çok ataktı tırmanma şeridinde bile bayılmıyordu 180 200 böyle arta arta gidiyordu

ama benzini içiyior
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Hala clk dan mı bahsediyoruz ben kaçırdım biraz

Valla bizim araç çok ataktı tırmanma şeridinde bile bayılmıyordu 180 200 böyle arta arta gidiyordu

ama benzini içiyior

200 komp. müydü sizinki?_
  • quote:

quote:

ama benzini içiyior

Avantgarde clk Cabrio 200 dü

Buydu yani kompresor fln bilmem ben bastım mı gidiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ama benzini içiyior

Avantgarde clk Cabrio 200 dü

Buydu yani kompresor fln bilmem ben bastım mı gidiyordu

arkasında yazıyor zaten komp. olunca, benim tanıdığımda var coupe elegance 200 komp değil, fazla gitmiyor.

• Bizimkinde viteste Avantgarde yazıyordu Hangisi oluyor bilemem ama 170 ps civari demişti babam sallamıyorsa tabi
    Mavi clk Cabrio

Plakada 34 .. 431 görürseniz çizik atın

Ama cok yakar ve aileye gore olmadıgı icin BMW 5.20D ile devam ettik yola

• quote:

Bizimkinde viteste Avantgarde yazıyordu Hangisi oluyor bilemem ama 170 ps civari demişti babam sallamıyorsa tabi
    Mavi clk Cabrio

Plakada 34 .. 431 görürseniz çizik atın

Ama cok yakar ve aileye gore olmadıgı icin BMW 5.20D ile devam ettik yola

:)) 160 küsür bg olabilir, komp o zaman, ya da 192 olabilir her şekilde komp :))

• quote:

Orijinalden alıntı: caver

c200 sportcouple ile bilgisi olan varmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c-200-sportcoupe-komp-89710383/detay

bilgim yok ama arkası çok kötü geldi bana.
  • usta ben biraz araştırdım birkaç forumdan çok fazla tutulmayan bir model olduğu için fiyatları daha makul clk ya göre, şehiriçi için boyutları clk dan daha kompak bir yapısı olması sebebiyle bana daha kullanışlı gibi geldi, hafif olduğundan yakıtıda uygundur.
    kalite olarak mersedes kalitesini sonuna kadar hissetiriyor denmiş.
    rüzgarlıklı arka tarafı daha agresif ve atak duruyor, hoşuma gitti. 30-32tl arası 2001 100k civarı ilanlar var ben listeye aldım ama bilenlerin ne diyor bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

Beyler bu nasıl ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-mercedes-e-250-cgi-cabrio-amg-hatasiz-orjinal-10571-km-de-89538929/detay?source=promotion_topl

eh, fena değil
    ne diyorsun, ciger kedi hikayesi ...

• konuyu gördüm birşeyler yazayım dedim. arkadaşlar clk alınırmı tabiki alınır harika araçlardır temizini bulursanız tabiki. alınırsa 2000-02 model alıp min 35 civarına iyi birşeyler denk gelir. komp. suz olan 136 hp düz motordur. komp lu 2 seçenek var 2000 modeller 192 hp. 2000in bir kısmı ve 2001 ler 163 hp. beygir düşümü yakıt ve karbon salınımı için yapıldı ama tork aynı kaldı. elegance ve advangarde arasındaki fark ise fazla değildir. yani donanım farkı yoktur,ilk alırken siz ne isterseniz o eklenir. advangarde da birkaç fark var. jantlar 16 dır. aracın süspansyonu farklıdır araç yere daha yakındır. ayrıca camlar yeşilimsi ve iç ahşap koyu rerklidir. yani advangarde biraz daha spordur. elegance daha konforlurur. parça fiyatları öyle pahalı değildir 10bin bakımı 110 tl dir. bende daha önce 97 e200 vardı 136 lık adam gibi kulanılırsa şehir dışı 180 civarı yakıyordu 100 sabitte lpg de. ayrıca 136 hp gayet güzel kaldırıyor. daha sora 2001 clk 200 komp aldım araç 163 hp ve gidişi iyi tabi. yakıt 200 civarı 100 sabitte lpg de. bu lpg 1.80 civarı iken. düzgün araç bulunursa sizi sanayiye sokmayan araçlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: californian

konuyu gördüm birşeyler yazayım dedim. arkadaşlar clk alınırmı tabiki alınır harika araçlardır temizini bulursanız tabiki. alınırsa 2000-02 model alıp min 35 civarına iyi birşeyler denk gelir. komp. suz olan 136 hp düz motordur. komp lu 2 seçenek var 2000 modeller 192 hp. 2000in bir kısmı ve 2001 ler 163 hp. beygir düşümü yakıt ve karbon salınımı için yapıldı ama tork aynı kaldı. elegance ve advangarde arasındaki fark ise fazla değildir. yani donanım farkı yoktur,ilk alırken siz ne isterseniz o eklenir. advangarde da birkaç fark var. jantlar 16 dır. aracın süspansyonu farklıdır araç yere daha yakındır. ayrıca camlar yeşilimsi ve iç ahşap koyu rerklidir. yani advangarde biraz daha spordur. elegance daha konforlurur. parça fiyatları öyle pahalı değildir 10bin bakımı 110 tl dir. bende daha önce 97 e200 vardı 136 lık adam gibi kulanılırsa şehir dışı 180 civarı yakıyordu 100 sabitte lpg de. ayrıca 136 hp gayet güzel kaldırıyor. daha sora 2001 clk 200 komp aldım araç 163 hp ve gidişi iyi tabi. yakıt 200 civarı 100 sabitte lpg de. bu lpg 1.80 civarı iken. düzgün araç bulunursa sizi sanayiye sokmayan araçlardır.

teşekkür ederim cevabınız için, o zaman avantgarde daha uygun benim için :) peki ne gibi donanımlar vardı sizin aracınız da? hatırlıyorsanız yani :)

• Baştan sona kadar okudum tüm yazılanları.Umarım gönlündeki aracı alırsın çok ama çok beğendiğim hatta aşık olduğum bir araçtır.Çoğu kişi Bmw der ama Mercedes'in tadı bir başka.Keşke imkan olsa da bende alabilsem.

2000-2002 E200 olursa kompressor tadından yenmez.
  • Clk serisine bide maxda rx8 e hastayım 22 bin tl birikmiş var orda burda 30-35 bin e bi tamamlaya bilsem düşünmeden alacagım araçtır clk.
  • İlk arabam olarak almak istiyorum. . Clk200 komp 2001 model E2 kasa mavi renk, gri döşeme. . Kilometre 200k da olsa farkmaz, yeter ki bakımları düzgün yapılsın ve hor kullanilmamis olsun. 30 kagit gidip ikinci el corsa ya bayilacagima, kaputta yildizimla 3 kapi merso cekerim. Cok makul, cok alimli ve her yasa gidecek şaheser bi araba benim gözümde. .
    Şu anda kullanmakta olan varsa, 2014 sartlari icin yorum yaparsa harika olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesteren -- 24 Ocak 2014; 22:02:57 >
  • Hort olmuş ama bende araştırmıştım. Elegance daha konfor odaklı avantgarde ise spor sürüşü sevenler için yapılmış. Diğer markalar gibi donanım paketlerini temsil etmiyormuş. Donanım salt araca özelmiş. Bende takas düşünüyorum bakalım.
  • hala araştırma içerisindeyim mazda rx8 hayal den öte benim için ama clk neden olmasın diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa forumda yukarıdaki posttada belirtildiği gibi 2014 şartlarında nasıldır yaşı fazla ama bu standartlardaki araba için 30 32 bin tl iyi bir fiyat bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.